• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt beyazi akinti hamilelik belirtisi mi

9 gun öncesine kadar gösteriyor diyorlardı. Zaten beklemesi ayrı sıkıntı heyecanlı böyle durumda. :) 3 5 gün kala tekrar yapicam testi.
erken yumurtlayanlarda gösterebilir ama yumurtlama üzerinden 12 gün geçmesi lazım. adetten hemen sonra yumurtlayanlar görebilir ben geç yumurtlamıştım mesela :)yumurtlama tarihinizi biliyorsanıız 12. gün yapın

erken yumurtlayanlarda gösterebilir ama yumurtlama üzerinden 12 gün geçmesi lazım. adetten hemen sonra yumurtlayanlar görebilir ben geç yumurtlamıştım mesela :)yumurtlama tarihinizi biliyorsanıız 12. gün yapın
Adetin son gününden itiraben 11. Günde yunurtladim yani 27 kasımda. Dünden beri öyle bir kasık ağrım varki anlatamam. İlk defa yaşıyorum böyle. Sanki adet sancısı başlangıcı gibi ama daha 9 gün var adetimede. Pazar günü 12. Gün oluyor , zatwn yapacaktim test pazar günüde

Adetin son gününden itiraben 11. Günde yunurtladim yani 27 kasımda. Dünden beri öyle bir kasık ağrım varki anlatamam. İlk defa yaşıyorum böyle. Sanki adet sancısı başlangıcı gibi ama daha 9 gün var adetimede. Pazar günü 12. Gün oluyor , zatwn yapacaktim test pazar günüde
Hayırlısı olsun inşallah 😊

Nasıl bi akıntı tam olarak bende de kasık batması var dünden beri beyaz leke oluyordu iç çamaşırım bugün hafif sarımsı oldu enfeksiyonum da yok hamilelik mi acaba
Canım benim akıntım da aynı bu şekilde bir gün boyunca su gibiydi kaç gündür de beyaz böyle sarımsı gibi adet gecikmesinin ikinci günündeyim

Canım benim ilkten su gibi akıntı geldi bir gün boyunca
sonra sarımtırak- beyaz oldu gebelik boyunca da o renkte devam etti
Ya benimde çok akıntım var ama afedersin külotta değil su gibi çok ıslak kalıyor sürekli karnımda da adet sancısı gibi bir ağrı göğüslerim çok ağrıuor adeteme 9 gün kaldı inşallah hamileyimdir

Canım benim akıntım da aynı bu şekilde bir gün boyunca su gibiydi kaç gündür de beyaz böyle sarımsı gibi adet gecikmesinin ikinci günündeyim
Merhabalar🌸 benim de sarımsı akıntım var maalesef enfeksiyondan şüpheleniyorum ama işte bir umut belki gebelik belirtisidir de dedim. 31 Aralık regl tarihim, siz test falan yaptınız mı son durum nedir

Merhabalar🌸 benim de sarımsı akıntım var maalesef enfeksiyondan şüpheleniyorum ama işte bir umut belki gebelik belirtisidir de dedim. 31 Aralık regl tarihim, siz test falan yaptınız mı son durum nedir
Gecikmenin birinci günü test yaptım birşey çıkmadı hala beklemedeyim bugün 7. Gün gelen giden yok ama belirtilerin var bu ayda düşük yaptım tekrardan hamileyim herhalde

Kızlar merhaba ben 15 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Gün. İğne etkisine bakmak için bugün test yaptım silik çıktı hala etki devam ediyo sanırım. İğne olduğumdan beri 6. Güne kadar bi belirti yaşamadım 6. Günden beri yani 3 gündür göğüs acısı çekiyorum başım ağrıyor vücudum hasta gibi. Ve bir de bugün sağ kasığım ağrıyor. Afedersiniz peçeteye gelmeyen ama gördüğüm beyaz akıntım olmuş. Adet mi olucam acaba böyle bu durumu yaşayan var mı acaba?

Gecikmenin birinci günü test yaptım birşey çıkmadı hala beklemedeyim bugün 7. Gün gelen giden yok ama belirtilerin var bu ayda düşük yaptım tekrardan hamileyim herhalde
Çok geçmiş olsun canım umarım bu ay alırsın güzel haberi 😍

Back