- 5 Kasım 2024
- 256
- 15
- 13
- 24
- Konu Sahibi nejlasonmez
-
Benim düğünüm de abimin eşi giyiyor yok beldiginiz abiye giymiş beyaz renkteKim bu şahıs ve kimin düğününde giyiyor ?
Bir de beyazdan beyaza da fark var ya. Kalkıp gelinlik gibi bir kıyafet seçmişse evet biraz göze batar ama ne bileyim beyaz bir takımı falan vardır neden giymiş demezdim ben.
Abimin eşi giydi yengem düğünümdeDüğünde beyaz giyilmez. Bunu da aslında görgüsü olan herkes bilir. 2 tip insan giyer, 1- bildigin görgüsüz, bu tarz sosyal kodlardan haberi olmayan insanlar 2- bilerek giyen kompleksli, dikkat çekmeye çalışan hatta kıskanç tipler. Bu soru sorulunca mutlaka aa ben beyaz giyerim çok da yakışır, kimse rahatsız olmaz vs vs diye yazanlar olur. Birazdan damlarlar.
Benim düğünüm de abimin eşi giyiyor yok beldiginiz abiye giymiş beyaz renkte
Görümce modunu açma vaktiniz gelmişAbimin eşi giydi yengem düğünümde
Öyle cahil, dünya görmemiş bir tip değilse eğer tip 2 oluyor bu işte. Vardır bir rahatsızlığı.Abimin eşi giydi yengem düğünümde
Yok geçen bahar dizisi izlerken de orada da vardı aklıma takıldı ne kadar görgüsüz diyeYakın zamanda mı evlendiniz ? Bence kendi kendini komik duruma düşürmüş oluyor yapan kişi o yüzden üzülürdüm onun adına sanırım. Bence siz de eğer üstünden zaman geçmişse takılmayın artık.
Yok cahil değil biliyor kendisi de beyaz giyilmeyeceğiÖyle cahil, dünya görmemiş bir tip değilse eğer tip 2 oluyor bu işte. Vardır bir rahatsızlığı.
Benim düğünümde de vardı 2 kişi o zaman fark etmedim de fotolarda gördüm. Biri annemin kuzeninin kızı biri de eşimin kuzeni. Biri mini beyaz giymiş biri de diz altı dar. Ama öyle gelin gibi değiller. Ben gittiğim bir kaç düğünde görüyorum gelin gibi olanlarTabi ki giyilmez. Benim düğünde bi kişi giymişti ama onları tanıyorum hem bu tarz bi görgü kuralından haberi olmayan hem de çok fakir biriydi. O yüzden asla kötü niyetli olmadığı için sorun etmemiştim ama başkası giyse sonradan lafımı söylerdim.
Bizim düğündeki böyle söz kıyafeti gibi bi şeydi dantelli falan. Ama öyle dikkat çeken biri değildi. Kasıtlı yapmadığına da emindim. Ama hakkaten bazıları özellikle abartılı bi kıyafet ve saçla geliyorlar. Bence rezil oluyolar haberleri yokBenim düğünümde de vardı 2 kişi o zaman fark etmedim de fotolarda gördüm. Biri annemin kuzeninin kızı biri de eşimin kuzeni. Biri mini beyaz giymiş biri de diz altı dar. Ama öyle gelin gibi değiller. Ben gittiğim bir kaç düğünde görüyorum gelin gibi olanlar
Ne giydiğine, makyaja ve saça göre değişir. Ben bir düğüne katıldım ve 3 tane gelin var sandım.Bana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?