Bir gelinin düğününde beyaz giyilir mi giyen kişide niye denir?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
256
15
13
24
Bana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?

Kim bu şahıs ve kimin düğününde giyiyor ?
Bir de beyazdan beyaza da fark var ya. Kalkıp gelinlik gibi bir kıyafet seçmişse evet biraz göze batar ama ne bileyim beyaz bir takımı falan vardır neden giymiş demezdim ben.

Giyilmez giyen kötü niyetlidir. Herkes bakıp tuhaf karşılıyor. Eşimin arkadaşının düğününde vardı. Aşırı kilolu bir elti beyaz giymiş altın takmış kocaman topuz ortalıkta dolanıyordu. Gelin de aşırı zayıf güzel bi kız. Herkes oturdu elti konuştu ben dahil.

Benim düğünüm de abimin eşi giyiyor yok beldiginiz abiye giymiş beyaz renkte

Düğünde beyaz giyilmez. Bunu da aslında görgüsü olan herkes bilir. 2 tip insan giyer, 1- bildigin görgüsüz, bu tarz sosyal kodlardan haberi olmayan insanlar 2- bilerek giyen kompleksli, dikkat çekmeye çalışan hatta kıskanç tipler. Bu soru sorulunca mutlaka aa ben beyaz giyerim çok da yakışır, kimse rahatsız olmaz vs vs diye yazanlar olur. Birazdan damlarlar.

Abimin eşi giydi yengem düğünümde

Benim düğünüm de abimin eşi giyiyor yok beldiginiz abiye giymiş beyaz renkte

Yakın zamanda mı evlendiniz ? Bence kendi kendini komik duruma düşürmüş oluyor yapan kişi o yüzden üzülürdüm onun adına sanırım. Bence siz de eğer üstünden zaman geçmişse takılmayın artık.

Yok geçen bahar dizisi izlerken de orada da vardı aklıma takıldı ne kadar görgüsüz diye

Tabi ki giyilmez. Benim düğünde bi kişi giymişti ama onları tanıyorum hem bu tarz bi görgü kuralından haberi olmayan hem de çok fakir biriydi. O yüzden asla kötü niyetli olmadığı için sorun etmemiştim ama başkası giyse sonradan lafımı söylerdim.

Giymem özellikle dikkat ederim tek beyaz renk olmasın üzerimde diyerek

Benim düğünümde de vardı 2 kişi o zaman fark etmedim de fotolarda gördüm. Biri annemin kuzeninin kızı biri de eşimin kuzeni. Biri mini beyaz giymiş biri de diz altı dar. Ama öyle gelin gibi değiller. Ben gittiğim bir kaç düğünde görüyorum gelin gibi olanlar

Benim görümcem giymişti ama o zamanlar ben bilmiyordum beyaz giyilmemesi gerektiğini. Sanırım görümcem de bilmiyordu. Gelinliği andırmadığı sürece giyilmesi bana abes gelmiyor. Ama insanların bu konuda hassasiyetini bildiğim için özellikle dikkat eder,giymezdim.

Bizim düğündeki böyle söz kıyafeti gibi bi şeydi dantelli falan. Ama öyle dikkat çeken biri değildi. Kasıtlı yapmadığına da emindim. Ama hakkaten bazıları özellikle abartılı bi kıyafet ve saçla geliyorlar. Bence rezil oluyolar haberleri yok

Başlığa cevaben yazıyorum. Başkasının düğününde beyaz giyilmez. Gelinden rol çalma kompleksi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…