Bir gelinin düğününde beyaz giyilir mi giyen kişide niye denir?

Bana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?
Geline içten içe hasetlendiği, onu kıskandığı için rol çalmaya çalışmış derdim üzülmezdim. Hatta hoşuma giderdi demek bu kadar aleni bir şekilde kendini gösterecek kadar imreniyor bana derdim.

Düğünde beyaz renk özelliklede dantelli gelinliğe benzer kıyafetler giyilmez bu bir görgüdür.Özellikle görümce elti kv dikkat etmeleri gerekir yok dikkat etmiyorlarsa kendine gelin havasi veriyorlarsa bunda ben art niyetli diye yorumlarım.Bazıları evet kendine gelin havasi veriyor çokta komik duruyorlar.
Yalnız abiye değilde ekru olur krem olur pantolon ceket takim olabilir o da uzak akraba kaydıyla
Benim de 2 eltimde benim düğünümde beyaz giyinmişlerdi.Çok komik bir durum.Ben takmadım fazla görgü yok çünkü

Ben giymem ama giyen olursada tepki vermezdim
Şöylede birsey var yengeniz yaşca sizden büyükse
İçinde kalan bırseyler olduysa hazır en yakınlarından birisi sizsiniz sizin düğünde sizi yakın görerek böyle birsey yapmısta olabilir
Yani beyazdan kastınız kabarık tarlatanlı bir elbıse degılse birde yaşıtınız degilse ne olacakkı

Ben onemsemem oyle seyleri, kim icine ne sindiriyorsa onu giysin. Kina gecemde esimin kuzeni kendine dekolteli agir bir abiye secmia. K.validem uyarmis gelinimin onune gecme diye kiz degistirmis elbiseyi. Oyle gelseydi de umursamazdim cunku o anin tadini cikartmakla mesguldum. Ama herkes benim gibi dusunmediginden ayiplayacagi icin bakislariyla doverlerdi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…