• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Biraz bdvde gezeyim goygoylarımı biriktirip geleyim. O zamanda başka topikte dedikodu yapıyorlar ühühühü durumu olacak. Taş yerinde ağır be😜😂
yaa şimdi oradaki konuyu sen bileceksin ama ben okumamış olacağım tadı çıkmaz dediğin gibi taş yerinde ağır cımbız korkusu var ne bileyim böyle şerbetsiz baklva etsiz köfte gibin

Olmaz mı.. Fıkır fıkır görünen her şey.. Kaynayan muhallebi göz göz olur ya o bile ufak çapta tetikliyor maalesef 😕
evet duymuştum aman ben bakmayayım resimlere panikatak var zaten hemen etkilenirim .
geçmiş olsun.tedavisi yok mu bunun

evet duymuştum aman ben bakmayayım resimlere panikatak var zaten hemen etkilenirim .
geçmiş olsun.tedavisi yok mu bunun
Aman bakmayın öyleyse.
Keşke olsa.. Psikolojik mi o bile kesin değil. Bazı görüşlere göre evrim teorisiyle açıklanıyor. Araştıramıyorum da çünkü ismini yazdığım an o lanet görseller geliyor her seferinde

Aman bakmayın öyleyse.
Keşke olsa.. Psikolojik mi o bile kesin değil. Bazı görüşlere göre evrim teorisiyle açıklanıyor. Araştıramıyorum da çünkü ismini yazdığım an o lanet görseller geliyor her seferinde

benim de hoşuma gidiyor sıkıp içindekileri çıkarasım geliyor maymunken çok parazit ayıklamışım heralde 🤣🤣

bence terapi ve alıştırma tedavisi işe yarar buna.
İnanılmaz korkuyorum. 😕 Hayatımdaki her şeyi aştım. Ailevi ne sorunlar oldu hepsiyle mücadele ettim. Hiçbir zaman pasif olup sorunlarımı görmezden gelmedim. Fakat söz konusu bu illet olunca "öyle bir geçer zaman ki" dizisindeki çocuk gibi masanın altına saklanıp ellerimi başımın arasına alıp ağlayasım geliyor. 😫

İnanılmaz korkuyorum. 😕 Hayatımdaki her şeyi aştım. Ailevi ne sorunlar oldu hepsiyle mücadele ettim. Hiçbir zaman pasif olup sorunlarımı görmezden gelmedim. Fakat söz konusu bu illet olunca "öyle bir geçer zaman ki" dizisindeki çocuk gibi masanın altına saklanıp ellerimi başımın arasına alıp ağlayasım geliyor. 😫

o kadar etkiliyorsa bence davranışsal terapi tedavisi veren bi psikiyatrla görüşün gerçekten işe yarıyor teknikleri bakış açınızı değiştirir hem

Back