• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ya gecede on defa tuvalete kalkmak nedir ya? Ahanda benim derdim de bu sindi ne yapiciz?

Ya gecede on defa tuvalete kalkmak nedir ya? Ahanda benim derdim de bu sindi ne yapiciz?
Bosver. Hic uyumamaktan iyidir. Sabah 7.30da uyandim. Daha uyuyacagim da yine sabah 7.30da kalkacagim. :kahve: Cocuk 4. Disini cikariyor da insan oldugumu unuttum haftalardir. :işsiz:

Arkadasla,annem dışarı çıkmıştı bir kaç saat yoktu. Sigaranın gözüne vurdum,ev kor duman öyle böyle değil ama annem vazgeçtim diye geri döndü. Ne kolonya ne parfüm valla domestos içecektik nerdeyse. Yazarken yine bir ecel teri doktum Allah affetsin.
:D

Foruma ilk uye oldugumda konu basliklarina nasil giriliyor falan bilmiyorum anasayfadan okuyorum rastgele. Caylak bir Yeni Uye olarak😁
Konunun birine girdim BDV diye kisaltma yapmis biri bedavanin kisaltilmasi herhalde diyorum.Cumlede bedava anlaminda bi sey de yok. Alttaki uyeler de BDV yaziyor. Biri de uzun halini yazsa anliycam yok herkes BDV yani bedava yaziyor 😁
Zamanla anladimdi bir derdim var seysini😐
Bu da boyle bi animdir😁

Öyle bir üye mi vardı💩

Ay bunu kaçırmışım ben :KK70:
Ben de fortum kullansam napsam💩

Back