• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Yaşam tarzı az çok fikir verir diye düşündüm. Bir de ortak tanıdıklar vesilesiyle az bi soruşturun dilerseniz. Bakalım yürümeye değer mi? 😁

ortak tanıdıklarla da samimi değilim onlarla da hafif bi sohbetim var açamadım direkt konuyu.

kızlarla alakasız duran biriydi gözlemlediğim hatta soğuk bana bile birebirde samimi ama genelde soğuktu aslında bu huyu hoşuma da gitti yılışık erkeklerden bıkmışım herhalde ama bu sefer de soğuk adamın peşinden koşar oldum o da iyi değil 🤣🤦🏼‍♀️

ortak tanıdıklarla da samimi değilim onlarla da hafif bi sohbetim var açamadım direkt konuyu.

kızlarla alakasız duran biriydi gözlemlediğim hatta soğuk bana bile birebirde samimi ama genelde soğuktu aslında bu huyu hoşuma da gitti yılışık erkeklerden bıkmışım herhalde ama bu sefer de soğuk adamın peşinden koşar oldum o da iyi değil 🤣🤦🏼‍♀️
Kaç yaşındasınız? 😁 Bu heyecanlar çok tatlı geldi :KK200:

Kaçırmışsınız güzelim konuyu :confused:
:KK70:

Kaç yaşındasınız? 😁 Bu heyecanlar çok tatlı geldi :KK200:

yaşım küçük değil yaa işte o yüzden bu heyecanı yaşatan adamın peşinden gidesim geldi hiç aşık olmam derken yani bıraksam kapılcaktım eğer samimi ortam olsa kesin zil zurna aşıktım şu an 🤣

Back