Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet yaparak
Çöz o zaman benim su dedi nana bacibana nana derler nickime şarkılar, kitaplar yazılmış. Derdin mi var gel bana, çözemediğin problem mi var anında çözüm herşeye derman nana da
Yarın uygulayacam o aklımda,hemen gitse keşke.6 dan sonra bise yeme bide günde 10 dk bile olsa egzersiz cok etkili oldu bende tavsiye ederim
Valla aklımdan mutfaktaki gofret çıkmıyor,şeytan boyun uzun kılon göze batmiyor,ye gitsin diyor. Besmele çekiyorum,beş dakika sonra yine başlıyor.Uyku tutmayın a da kendinizi yemeğe verip kısır döngüye girmiyorsunuzdur inşallah. Kısa bir dönem bunu yaşamıştım.
Gördün mü bak kendi derdini bıraktın bana dertlendinDegil ablam saygilar
Yapacak birşey yok o zaman geçmiş ola iki çocukla kafayı yedi isen benim gibi üç çocuk olunca bakirkoye gidersin tatile
Konu linkini rica etsem? Nasıl kaçırmışım ben bunu
YapmamDiyet yaparak
Yarın uygulayacam o aklımda,hemen gitse keşke.
Valla aklımdan mutfaktaki gofret çıkmıyor,şeytan boyun uzun kılon göze batmiyor,ye gitsin diyor. Besmele çekiyorum,beş dakika sonra yine başlıyor.
Yok ya o kadarda korkunç hayatım yokYerinizde olsam Bakırköy'e tek yönlü biletle giderdim herhalde
Teşekkür ederim hemen gözlerim birbirine girene kadar tüm sayfaları tek tek okuyayımKocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
Şurda 2 ders calisiyim dedim 10 dk dir gülüyorum çıkamadım konudanGördün mü bak kendi derdini bıraktın bana dertlendin
Çöz o zaman benim su dedi nana baci
ortak tanıdık çok rezil olmayayım diye tırsıyorum bi de nası desem baya fırlama bi tipi var beni üzer mi diye de tırsıyorum
hahahahhahaha oha paylaştığınız konuyu hiç görmemiştimTeşekkür ederim hemen gözlerim birbirine girene kadar tüm sayfaları tek tek okuyayım
Ne dertler var gör de şükret halineŞurda 2 ders calisiyim dedim 10 dk dir gülüyorum çıkamadım konudan
Yapmam
Kaçırmışsınız güzelim konuyuKocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
SaygılarrYok ya o kadarda korkunç hayatım yok