• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ya bende saf gibi fortum değil hortum hortum yazdım bizle dalga geçiyormuş meğersem
Benim gibi saf olan arkadaşlar geçmiş olsun çok zor altına işeyen erkek hasta bezi bsğlayın yazmışlar :KK70:
Ay konuyu okuduktan sonra dayanamadım attım kendimi balkona gülüyorum. Sinirlerim bozuldu resmen. Skjdkdkdkfk

Zaten taşınmış ne kaydedersiniz ki? 😁
Eşime bundan 7 yıl önce nasılsa beni farketmemiştir bi bahane bulayım da yazayım diye düşünüp mesaj attım. Adam patır patır döküldü bir hafta içinde.

valla yeni şehirde kaparlar çocuğu 🤣 bi daha dönmez diye korkuyorum şimdi bi daha göremezsem kahrolurum baya etkilendiydim bi daha böyle biri çıkar mı meçhul.

keşke geri gelse :(

Ya arkadaşlar burda bir konu vardı kadın eşinden şüpheleniyordu aldattığına dair sonradan şüpheleri doğru çıkıyordu hatta kadınla telefonda falan konuşmuştu kocası çok oyunlu bir adamdı nerdeyse suya götürür susuz getirir cinsinden biri ve konu sahibi çok acı çekiyordu yüzlerce sayfalıktı. Geçen yıl mart ayında okumuştum konuyu 2018 mart falan ama daha eski de olabilir.. hatırlayan bilen var mı?
Matruj'un konusu mu?

valla yeni şehirde kaparlar çocuğu 🤣 bi daha dönmez diye korkuyorum şimdi bi daha göremezsem kahrolurum baya etkilendiydim bi daha böyle biri çıkar mı meçhul.

keşke geri gelse :KK43:
Belki o gelmez siz oraya gidersiniz. Ya da nasılsa olmayacakmış en azından karşılaşmayız diyerek çabuk unutursunuz. Bi deneyin derim :cool:

Belki o gelmez siz oraya gidersiniz. Ya da nasılsa olmayacakmış en azından karşılaşmayız diyerek çabuk unutursunuz. Bi deneyin derim :cool:

ortak tanıdık çok rezil olmayayım diye tırsıyorum bi de nası desem baya fırlama bi tipi var beni üzer mi diye de tırsıyorum 🙄

Back