- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
6 dan sonra bise yeme bide günde 10 dk bile olsa egzersiz cok etkili oldu bende tavsiye ederimKilodan uyku tutmuyor,nasıl zayiflayacasam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 dan sonra bise yeme bide günde 10 dk bile olsa egzersiz cok etkili oldu bende tavsiye ederimKilodan uyku tutmuyor,nasıl zayiflayacasam
Uyku tutmayınca da kendinizi yemeğe verip kısır döngüye girmiyorsunuzdur inşallah. Kısa bir dönem bunu yaşamıştım.Kilodan uyku tutmuyor,nasıl zayiflayacasam
Ay konuyu okuduktan sonra dayanamadım attım kendimi balkona gülüyorum. Sinirlerim bozuldu resmen. SkjdkdkdkfkYa bende saf gibi fortum değil hortum hortum yazdım bizle dalga geçiyormuş meğersem
Benim gibi saf olan arkadaşlar geçmiş olsun çok zor altına işeyen erkek hasta bezi bsğlayın yazmışlar
Bulamadım konuyuLeopar desenli tayt ve gırgır vardı, efsaneydi
Yapacak birşey yok o zaman geçmiş ola iki çocukla kafayı yedi isen benim gibi üç çocuk olunca bakirkoye gidersin tatileIşte onu da yapamıyorum adam cocuk istiyor
Zaten taşınmış ne kaydedersiniz ki?
Eşime bundan 7 yıl önce nasılsa beni farketmemiştir bi bahane bulayım da yazayım diye düşünüp mesaj attım. Adam patır patır döküldü bir hafta içinde.
Ahanda harika bi çözüm dahaRabbim olmayanlarda versin inşAllah
Kesin çözümdür kocayı boşa gitsin
Ben zayıfladımKilodan uyku tutmuyor,nasıl zayiflayacasam
Ahaha videodaki abi fortumu kendilerine bağladılar diyordu Allahtan puskevit amca hortum diye düzeltti şey bir de kanalizasyon borusu demişti.
Kaşlarını surmeyle ortadan birlestirecen,dişinin birini siyaha biyayacan,giyecen şalvarı kahkulude kısacık kestin mi tamamdır.Adam ölü taklidi yapar.Yok mu bi babayiğit taktik maktik versin yoksa işimiz zor ufak çaplı kresler acicaz eve
3 mü Allah kolaylık versin bacimYapacak birşey yok o zaman geçmiş ola iki çocukla kafayı yedi isen benim gibi üç çocuk olunca bakirkoye gidersin tatile
NasilBen zayıfladım
Bulamadım konuyu
Matruj'un konusu mu?Ya arkadaşlar burda bir konu vardı kadın eşinden şüpheleniyordu aldattığına dair sonradan şüpheleri doğru çıkıyordu hatta kadınla telefonda falan konuşmuştu kocası çok oyunlu bir adamdı nerdeyse suya götürür susuz getirir cinsinden biri ve konu sahibi çok acı çekiyordu yüzlerce sayfalıktı. Geçen yıl mart ayında okumuştum konuyu 2018 mart falan ama daha eski de olabilir.. hatırlayan bilen var mı?
Senin derdin dert mıdır benim derdim yaninda3 mü Allah kolaylık versin bacim
Belki o gelmez siz oraya gidersiniz. Ya da nasılsa olmayacakmış en azından karşılaşmayız diyerek çabuk unutursunuz. Bi deneyin derimvalla yeni şehirde kaparlar çocuğu bi daha dönmez diye korkuyorum şimdi bi daha göremezsem kahrolurum baya etkilendiydim bi daha böyle biri çıkar mı meçhul.
keşke geri gelse
Yok bizimkinin bi ara cicekli don fantazisi vardi ters tepmesinKaşlarını surmeyle ortadan birlestirecen,dişinin birini siyaha biyayacan,giyecen şalvarı kahkulude kısacık kestin mi tamamdır.Adam ölü taklidi yapar.
Degil ablam saygilarSenin derdin dert mıdır benim derdim yaninda
Ahanda harika bi çözüm daha
Belki o gelmez siz oraya gidersiniz. Ya da nasılsa olmayacakmış en azından karşılaşmayız diyerek çabuk unutursunuz. Bi deneyin derim