Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ünlu harf ne onu bile bilmiyorum. Ama g ve ğ olayini kendimce az da olsa çözdum gecen.
Cocugum daha 3 yaşinda. Kitap bulsam hic firsati kacirmam ogrenmeye calisirim
A,e,ı,i,o,ö,u,ü bunlar ünlü harfler. Söylerken ağızda hiçbir yere değmeden direkt çıkan harfler. Istersen dene. K harfi ile biten kelimelerin sonuna bunlardan bir tanesi gelirse k ğ ye dönüşür.

Neden herkes banlanmış birkaç gündür yoktum buralarda konulara giriyorum yanıt veren herkes banlı? Hangi konudan kaynaklandı bu çok merak ettim

A,e,ı,i,o,ö,u,ü bunlar ünlü harfler. Söylerken ağızda hiçbir yere değmeden direkt çıkan harfler. Istersen dene. K harfi ile biten kelimelerin sonuna bunlardan bir tanesi gelirse k ğ ye dönüşür.
O harfler demek sizde ünlü diye geciyor. Sonu k ile bitenlerin ğ-ya donustuyunu gecen kendim çozdum ama ünlü hariflerle alakali oldugunu bilmiyordum. Cok yardimci oldunuz. Tesekkur ederim

Banlanma partisi olmus galiba)))
Her kes banli

Şöyle bir açıklama yapayım ; X üye hakaret etti diye şikayet ediyorsunuz.

Lakin X üye konuda anlatılan, sitede OLMAYAN kadının kocasını beyinsiz demiş. Abla bundan da ceza vermeyelim artık. Hakaret etti diye şikayet ediyorsunuz Kime cevabı ile ret ediyorum bu sefer üsluptan şikayet ediyorsunuz.

Lütfen sitede olmayan birine öyle çok uç (küfür) hakaret yok ise şikayet etmeyin.

Not : red değil ret bunu da ısrarla yanış yazıyorsunuz.

Evlatlıktan ret.
Evlatlıktan red.

Problem ret.
Problem red.

ek olarak ;

Reddetmek kelimesi nasıl yazılır?
Kabul etmemek, geri çevirmek, almamak, sahiplenmemek anlamına gelen reddetmek sözcüğü ayrı yazılmaz, birleşik bir sözcüktür ve birleşik yazılır.

Kimi zaman red etmek veya ret etmek biçiminde yanlış kullanımlarına da rastlanan sözcüğün doğrusu "reddetmek" tir. (Reddetim, reddettin, reddettik, reddediş, reddedilmiş, reddederken, vb.)

Bütün suçlamaları red etmek elinizdeydi, neden sustunuz?

İyi de, bunları reddetmek bana ne kazandırır? Kaybettiğim onurumu geri getirir mi? Yahut, sevdiklerimin gözlerindeki şüpheleri siler mi? Herkes beni reddetmişken, ben de onları reddediyorum susarak. Şimdi beni yalnız bırakın...

İnanın bana üstadım, sizi asla yüzüstü bırakmak istemem. Fakat yanınızda bulunan bu insan sizinle birlikte hareket ettiği sürece, her teklifinizi reddetmek zorunda kalacağımı da bilmenizi isterim.

red etmek ret etmek reddetmek

Acıktım bende. Yemek yemeden yatayım bu akşam dedim ama yok uykum gelmiyor açlıktan

Haberler beni etkiler bazı zamanlarda, ekstra üzülürüm. Bu yüzden haber okuma perhizi yapmaya çalışırım.
Önüme önüme gelince hepsi birden burada da; biraz kötü oldum ama geçer birazdan.
Bende izlemek istemiyorum. Tvlerden kaciyorum. Ama idlipte askerimiz var. Noldu ne bitti ogrenmek icin izliyorum yine. Oyle mutsuzum ki dunden beri. Askerimiz aradi bir de helallik istedi. Cigerimiz yandi resmen
Ulke gundemi b.k ustu b.k su an

Bende izlemek istemiyorum. Tvlerden kaciyorum. Ama idlipte askerimiz var. Noldu ne bitti ogrenmek icin izliyorum yine. Oyle mutsuzum ki dunden beri. Askerimiz aradi bir de helallik istedi. Cigerimiz yandi resmen
Ulke gundemi b.k ustu b.k su an
Sağ salim yurda dönsünler inşaAllah

ALLAH korusun, insALLAH sag-salim evine döner. Cok uzuldum (((
Amin insallah. Dua edelim hepsine. Pisi pisi harcanaklar orda yanarim da ona yanarim.
Ah icimdekileri bir soylesem rahatlayacagim da soyleyemiyorum

Amin insallah. Dua edelim hepsine. Pisi pisi harcanaklar orda yanarim da ona yanarim.
Ah icimdekileri bir soylesem rahatlayacagim da soyleyemiyorum

ALLAH hepsinin yardimcisi olsun, ailelerine sabir, askerlerimize guc versin.

Alicja yorumuna oradan daha fazla cevap vermiyorum Mune yakınlarda dolaşıyor zindana gitmeyelim.
İnan çok fazla kaybın yok bildiğin çikolata işte.
hadi canım, üzülmeyeyim diye böyle söylüyorsun bence
Özel günlere saklanan o özel çikolata, kayınbaba yediğinde çılgına dönülen o çikolata kim bilir hangi hormonları yükseltiyordur vücutta. Yoksa bu kadar kıymetli olmazdı

Aa benim paylastigim video yorum silinmis ruyamda paylasmisim gibi olmus videoyu da kirpmis youtuber , cok sey olmus ama hic bir sey olmamis gibi, boyle de habersiz silinmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…