3 kişiyle polemik))) Guclu sabr ister))) Ben sizin yazdiklarinizda kotu hic bir sey gormedim. İlberin capslerini atsaydiniz keske ve siradaki cahil gelsin yazsaydinizAmaan, 20 yaşında evlenmeyi marifet sanan insanın teki.. Ne uğraşacağım ya
Ahahhaa uğraşamadım desem3 kişiyle polemik))) Guclu sabr ister))) Ben sizin yazdiklarinizda kotu hic bir sey gormedim. İlberin capslerini atsaydiniz keske ve siradaki cahil gelsin yazsaydiniz
İlk kişiyle baya savaştiniz))) İyi dayandiniz))) Ben 3 kisiyle polemige girsem sinirimden 5-6 ay siteye girmezdim)))Ahahhaa uğraşamadım desemsaçma sapan birşey yazıcaktı yine sinirim tavan yapıcaktı
Stres attım bendeİlk kişiyle baya savaştiniz))) İyi dayandiniz))) Ben 3 kisiyle polemige girsem sinirimden 5-6 ay siteye girmezdim)))
Şimdi de beni gomuyorlar)))Stres attım bendeher ne kadar saçımı başımı yol ama ramak kalsa da galip çıktım
Yettim korkmaŞimdi de beni gomuyorlar)))
İmdat diye bagirasim var)))
Kendimi yardima muhtac kucuk cocuklar gibi hiss ettim)))Yettim korkma
Kk kadınlarının eline düşürmesin AllahKendimi yardima muhtac kucuk cocuklar gibi hiss ettim)))
Ne kullanıyormuşİkinizde .. Kullanıyorsunuz. Bu tesadüf mü?
İki nokta yanyana kullanıyor yazarken.Ne kullanıyormuş
Vallahi yine anlamadımİki nokta yanyana kullanıyor yazarken.
Nokta= • İki kadın da sözlerinin sonunda 2 tane nokta koymuş, yani bunu yapmış ".."Vallahi yine anlamadımbu konu çok sinirimi bozdu, kadın algilarimla oynadı yada ben çok safım
Teşekkür ederim öyleymişNokta= • İki kadın da sözlerinin sonunda 2 tane nokta koymuş, yani bunu yapmış ".."
Biz söylemeseydik daha fazla ayrıntı yakalardık, hemen bak bu aynı diyince düzeltmeye, hesap ayarlarıyla oynamaya başladı.Bloss artık kullanmıyor
So kez cevap veriyorum. Bakın bu benim önce den actigim konu . Ve bu şekilde bi yoğunlukta o saçma şeyi yaşmaya ne vaktim nede dermanim var .. konunun benimle hic bir alakasi yok yemin ederim. Piskolojik olarak zaten zor bi zamandan geçerken bide bu cıktı üstüne. Alakam veya hiç bir şekilde içinde olmadigim.konu malasef benim hatam yüzü den üzerinde kaldı. Iyi akşamlar hepinizeEşimin ailesi ile beraber yaşıyorum başta kabul ettim .. malasef .. 18 sene oldu ve artık tahammülüm kalmadı.. yaslandilar ve cocuktan beterler .. surekli herseyi bilmek istiyorlar .. resmen alt yazili hayat yasiyorum .. onlar yaşlandı tabiki bende 40 dayandı bazen yaşamak bile istemiyorum.. ayrı ev şu saatten sonra imkansız.. hep dua ediyorum allahım kurtar beni diye bi rahat yüzüde ben göreyim. Burdan herkese benden tavsiye sakin ama sakin ayni evde yasamayi kabul etmeyin .. ev ustune ev olmuyor.. ömrünüz çürüyüp gidiyor..
Kendi tercihin yada özelin olmuyor .. babalarının annelerinin evi oluyor herkes istediği şekilde senin evinin her yerindeler.. istediği satte isteği zaman gelip gidiyor.. müsait değilim diyemiyorsun.. annesi babasi müsait çünkü gelen kizlari yada oğulları.. (maddi acıdan bana ekstra bi yardımları yok ) parasını yiyip falan filan on yargısı yapmayın.. eşim en küçük erkek çocuk olduğu için benim başıma kaldılar..
Ev aynı değil. Apartman aynı. İstedikleri gibi gelip gidiyorlar diye kızıyorsunuz. Neyse değilim diyorsanız değilsiniz.So kez cevap veriyorum. Bakın bu benim önce den actigim konu . Ve bu şekilde bi yoğunlukta o saçma şeyi yaşmaya ne vaktim nede dermanim var .. konunun benimle hic bir alakasi yok yemin ederim. Piskolojik olarak zaten zor bi zamandan geçerken bide bu cıktı üstüne. Alakam veya hiç bir şekilde içinde olmadigim.konu malasef benim hatam yüzü den üzerinde kaldı. Iyi akşamlar hepinize
Yok sadece elleri boşalınca oturmaya akşam üstü çaya gelmeyi çok iyi biliyorlar.. kayınpeder kalça kemiğini kırdı şimdi iyi biraz şükür tüm doktor işi filan bize ait bakımida.. kaynanam zaten oluşu tembeldi şimdide belim ağrıyor diye yerinden kalkmıyor.. gelen kafamız kaldırmıyor valla diye kaçıyor
QUOTE="Cordeliaa, post: 62419894, member: 444639"]Ev kendimizin dubleks aldık ama maddi acıdan onlardan bise alınmadı. Kp ve kv. yani ev bizim hani evinde oturuyor bakmıyor diye bi yanlış anlaşılma olmasın diye belirtiyorum.. ayrı ev işi yaş yani malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?