Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
3 kişiyle polemik))) Guclu sabr ister))) Ben sizin yazdiklarinizda kotu hic bir sey gormedim. İlberin capslerini atsaydiniz keske ve siradaki cahil gelsin yazsaydiniz
Ahahhaa uğraşamadım desem saçma sapan birşey yazıcaktı yine sinirim tavan yapıcaktı

İlk kişiyle baya savaştiniz))) İyi dayandiniz))) Ben 3 kisiyle polemige girsem sinirimden 5-6 ay siteye girmezdim)))
Stres attım bende her ne kadar saçımı başımı yol ama ramak kalsa da galip çıktım

"Bise" de yazmasın. Aynı kişi olduğunu gösteren kanıt çok. Daha da bulurum.

So kez cevap veriyorum. Bakın bu benim önce den actigim konu . Ve bu şekilde bi yoğunlukta o saçma şeyi yaşmaya ne vaktim nede dermanim var .. konunun benimle hic bir alakasi yok yemin ederim. Piskolojik olarak zaten zor bi zamandan geçerken bide bu cıktı üstüne. Alakam veya hiç bir şekilde içinde olmadigim.konu malasef benim hatam yüzü den üzerinde kaldı. Iyi akşamlar hepinize

Ev aynı değil. Apartman aynı. İstedikleri gibi gelip gidiyorlar diye kızıyorsunuz. Neyse değilim diyorsanız değilsiniz.

Ev kendimizin dubleks aldık ama maddi acıdan onlardan bise alınmadı. Kp ve kv. yani ev bizim hani evinde oturuyor bakmıyor diye bi yanlış anlaşılma olmasın diye belirtiyorum.. ayrı ev işi yaş yani malasef
QUOTE="Cordeliaa, post: 62419894, member: 444639"]
Ev aynı değil. Apartman aynı. İstedikleri gibi gelip gidiyorlar diye kızıyorsunuz. Neyse değilim diyorsanız değilsiniz.
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…