- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
Dimi ama cok onemli bi mesele, elbet bi bilen cikar dur heleBen de ilkinden sonra havlu attım. Burada yerimi alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ama cok onemli bi mesele, elbet bi bilen cikar dur heleBen de ilkinden sonra havlu attım. Burada yerimi alayım
Gözlerini belerten kayınanne konusu favorim var mı bildiğiniz başka bu tarz okumalık bir konu ?
Dimi ama cok onemli bi mesele, elbet bi bilen cikar dur hele
Canim sen en iyisini yapıyorsun da olmuyor ki adami merdivende görünce alev alıyorum o iş zor yaBen tek çocuktan sonra yıldım, favori korunma yöntemim sevişmemek
Ya bende saf gibi fortum değil hortum hortum yazdım bizle dalga geçiyormuş meğersemAy gülmekten hıçkırık tuttu. Çocukta uyuyor içime içime güldüm. Böyle trollere can kurban.
Canin sağolsun olur böyle şeyler aradaYenisini yapıyorum mecbur
Hiç aklıma gelmedi, döktüm
Gözlerini belerten kayınanne konusu favorim var mı bildiğiniz başka bu tarz okumalık bir konu ?
Kalorifer demiri ile ilgili olanini da hala unutmus degiliz :))Leopar desenli tayt ve gırgır vardı, efsaneydi
Canim sen en iyisini yapıyorsun da olmuyor ki adami merdivende görünce alev alıyorum o iş zor ya
Yok mu bi babayiğit taktik maktik versin yoksa işimiz zor ufak çaplı kresler acicaz eveT
Temas yok diye eller havada gezeceğiz aynı evde bu gidişle
Bu arada 2.5 ay oldu doğum yapalı ama ilk iki haftadan sonra benim hormonlar iyice coştu. Adam benden kaçacak neredeyse
Ahaha videodaki abi fortumu kendilerine bağladılar diyordu Allahtan puskevit amca hortum diye düzeltti şey bir de kanalizasyon borusu demişti.Ya bende saf gibi fortum değil hortum hortum yazdım bizle dalga geçiyormuş meğersem
Benim gibi saf olan arkadaşlar geçmiş olsun çok zor altına işeyen erkek hasta bezi bsğlayın yazmışlar
Tuplerini baglatYok mu bi babayiğit taktik maktik versin yoksa işimiz zor ufak çaplı kresler acicaz eve
Yok mu bi babayiğit taktik maktik versin yoksa işimiz zor ufak çaplı kresler acicaz eve
Sorma hergün bu konuyu düşünüyorum, sevissen ayri dert sevişmesen o zaten büyük bi dert asfadasfafHahahahah o zaman imkansız gerçekten
Işte onu da yapamıyorum adam cocuk istiyorTuplerini baglat
Zaten taşınmış ne kaydedersiniz ki?kızlar ya bana yüz vermemiş 1 aydır hoşlandığım çocuğa dm den yürüsem mi sizceee başka şehre taşınmış belki de ondan yüz vermedi zaten gideceğim diye
hıı?
Rabbim olmayanlarda versin inşAllahYok mu bi babayiğit taktik maktik versin yoksa işimiz zor ufak çaplı kresler acicaz eve