• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ay gülmekten hıçkırık tuttu. Çocukta uyuyor içime içime güldüm. Böyle trollere can kurban. 😂
Ya bende saf gibi fortum değil hortum hortum yazdım bizle dalga geçiyormuş meğersem
Benim gibi saf olan arkadaşlar geçmiş olsun çok zor altına işeyen erkek hasta bezi bsğlayın yazmışlar :KK70:

Ya arkadaşlar burda bir konu vardı kadın eşinden şüpheleniyordu aldattığına dair sonradan şüpheleri doğru çıkıyordu hatta kadınla telefonda falan konuşmuştu kocası çok oyunlu bir adamdı nerdeyse suya götürür susuz getirir cinsinden biri ve konu sahibi çok acı çekiyordu yüzlerce sayfalıktı. Geçen yıl mart ayında okumuştum konuyu 2018 mart falan ama daha eski de olabilir.. hatırlayan bilen var mı?

Ya bende saf gibi fortum değil hortum hortum yazdım bizle dalga geçiyormuş meğersem
Benim gibi saf olan arkadaşlar geçmiş olsun çok zor altına işeyen erkek hasta bezi bsğlayın yazmışlar :KK70:
Ahaha videodaki abi fortumu kendilerine bağladılar diyordu Allahtan puskevit amca hortum diye düzeltti şey bir de kanalizasyon borusu demişti. :KK53:

kızlar ya bana yüz vermemiş 1 aydır hoşlandığım çocuğa dm den yürüsem mi sizceee başka şehre taşınmış belki de ondan yüz vermedi zaten gideceğim diye

hıı?

kızlar ya bana yüz vermemiş 1 aydır hoşlandığım çocuğa dm den yürüsem mi sizceee başka şehre taşınmış belki de ondan yüz vermedi zaten gideceğim diye

hıı?
Zaten taşınmış ne kaydedersiniz ki? 😁
Eşime bundan 7 yıl önce nasılsa beni farketmemiştir bi bahane bulayım da yazayım diye düşünüp mesaj attım. Adam patır patır döküldü bir hafta içinde.

Back