- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık buraya mı çağırıyorsun. Mekan mı değiştiniz
Arkadasla,annem dışarı çıkmıştı bir kaç saat yoktu. Sigaranın gözüne vurdum,ev kor duman öyle böyle değil ama annem vazgeçtim diye geri döndü. Ne kolonya ne parfüm valla domestos içecektik nerdeyse. Yazarken yine bir ecel teri doktum Allah affetsin.Evet eve gelince kolonya ya parfüme abanmak çok güzeldi
Ben kıyafetlerimi yıkamıştımEvet eve gelince kolonya ya parfüme abanmak çok güzeldi
Başka çareniz kalmadı tabi, sizde haklısınızBu başlık altında ama sadece bu başlık altında dilediğiniz goy goyu yapabilirsiniz....
Gözlerini belerten kayınanne konusu favorim var mı bildiğiniz başka bu tarz okumalık bir konu ?Fortumculara,belertik cikcikcikli k.v si olanlara da goygoy serbest mi?
Bizde lisedeyken 7,8 kişi bizde toplandık okul çıkışı kahve sigara gırla ablamda üniye gidiyor sen dersi erken bitti diye çık gel Allah tan anahtarı kapının üstünde bırakmışım kullukleri yok ettik ama ev duman altı neyse açtım kapıyı girdi bu ne böyle duman dedi ne olacak dedim sobayi yakmaya çalıştım tüttü yine dedimArkadasla,annem dışarı çıkmıştı bir kaç saat yoktu. Sigaranın gözüne vurdum,ev kor duman öyle böyle değil ama annem vazgeçtim diye geri döndü. Ne kolonya ne parfüm valla domestos içecektik nerdeyse. Yazarken yine bir ecel teri doktum Allah affetsin.
Fortumlu şaşallı konuyu unuttun herhaldeGözlerini belerten kayınanne konusu favorim var mı bildiğiniz başka bu tarz okumalık bir konu ?
Kayinanneydi degil mi? Ne kayinvalidesi yahu ilahi ben.Gözlerini belerten kayınanne konusu favorim var mı bildiğiniz başka bu tarz okumalık bir konu ?
Hep sonradan aklina gelsin Nana kim ki zaten
Ah evet o konuda saflığım tuttu herhalde ben inandım birde.Fortumulu şaşallı konuyu unuttun herhalde
Senin bir derdin var mi I inessa armand benim ki malum
Ahah o nasil oluyor evliliginiz iyi gitmiyor mu yoksa