Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Yaa tüyo verdin burayı okuyan fakeler açar anlarız artık

Yavan bir konu olurdu, daha orijinal fikirler bekliyorum sizden, lütfen sizlere olan inancımı sarsmayın

Ahahjsjs sen müsaade et bana söz çok orijinal konular açacağım :)))
He diyeyimde siteyi birbirine kat değil mi? Ay hele tanıdık bildik birilerinin trollediğini yakalarsam tırpanı bırakır, çakma üyeliklerinin üzerinden traktörle geçerim

Yok valla hatırlayamadım at at merak ettim Nebahatı.

He diyeyimde siteyi birbirine kat değil mi? Ay hele tanıdık bildik birilerinin trollediğini yakalarsam tırpanı bırakır, çakma üyeliklerinin üzerinden traktörle geçerim

Yok yok yapmam öyle ayıp şeyler ajsjsj. İzin versen yapardım ama ne yapayım ben de böyle fake konular açılınca enerjimi atarım madem :)))

Ya ama ben bayıldım bu abiye. Nasıl görmemişim püh ya. İki sohbet ederdik ahsjsjjs.

Ya ama ben bayıldım bu abiye. Nasıl görmemişim püh ya. İki sohbet ederdik ahsjsjjs.

Benim de kaçırdığıma en çok üzüldüğüm fake oldu. Hatta kendisine adeta ilanı aşk edip, beni bul diyen üyeler olmuş

Benim de kaçırdığıma en çok üzüldüğüm fake oldu. Hatta kendisine adeta ilanı aşk edip, beni bul diyen üyeler olmuş

Yok o kadar da değil ama güzel giydirmiş şimdi hakkını yemeyelim ahshshsj. Dünyanın en eğlenceli eylemlerinden biri aslında. Bundan yıllar önce yapardım trollük. Özellikle sözlüklerde. Sonra işte evlenip çoluk çocuğa karışınca yapmaz oldum. Sonra dava falan açarlar da kazık kadar anne milletle dalga geçiyor diye suratıma tükürür görümceler ahsjsjjs. Nikahım falan düşer sonra ajwjskdkekdk.

Zaten bir kere siyasi bir konuda sözlükte dava açtılar. Valla Yusuf Yusuf olmuştum babam öğrenecek diye. Hadi o zaman konu siyasetti bir ağırlığı vardı mevzunun. Şimdi kucağımda çocuğumla adliyede "ayıp şeyler söyleyen kadın" olmak da var :))

Eğlencesi nereden geliyor ki, bana okumak eğlenceli geliyor da yapmak ne bileyim biraz değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…