- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Tezgahtar muhteşem hiç bir fake onun kadar eğlenceli olamaz
Yaa tüyo verdin burayı okuyan fakeler açar anlarız artıkElti mevzusu tutmaz artık farklı bir konu bulmalı. Yav hiç de eğlenceli konu açamıyorlar ki. Ben olsam mesela "gelinime tavuk sevmediğimi söyledim yemek davetinde tavuklu çorba, fırında tavuklu patates, tavuklu salata ve tatlı olarak da tavuk göğsü yapmış. Masayı terk ettim sizce haksız mıyım" falan yazardım ne bileyim. En azından altında eğlenirdik konunun.
Tezgahtar Nebahat muhteşem hiç bir fake onun kadar eğlenceli olamaz
Yaa tüyo verdin burayı okuyan fakeler açar anlarız artık
Yavan bir konu olurdu, daha orijinal fikirler bekliyorum sizden, lütfen sizlere olan inancımı sarsmayınElti mevzusu tutmaz artık farklı bir konu bulmalı. Yav hiç de eğlenceli konu açamıyorlar ki. Ben olsam mesela "gelinime tavuk sevmediğimi söyledim yemek davetinde tavuklu çorba, fırında tavuklu patates, tavuklu salata ve tatlı olarak da tavuk göğsü yapmış. Masayı terk ettim sizce haksız mıyım" falan yazardım ne bileyim. En azından altında eğlenirdik konunun.
Nasıl yani okumadınmı sen valla acayip eğlenceliymiş ben sonradan okudum konununun linklerini atıyom bekle çok eğlenceliYa aşkolsun beni niye çağırmadınız kaçırdım onu ben. Nicki bile güzel kesin komikli konudur.
Yavan bir konu olurdu, daha orijinal fikirler bekliyorum sizden, lütfen sizlere olan inancımı sarsmayın
Nasıl yani okumadınmı sen valla acayip eğlenceliymiş ben sonradan okudum konununun linklerini atıyom bekle çok eğlenceli
He diyeyimde siteyi birbirine kat değil mi? Ay hele tanıdık bildik birilerinin trollediğini yakalarsam tırpanı bırakır, çakma üyeliklerinin üzerinden traktörle geçerimAhahjsjs sen müsaade et bana söz çok orijinal konular açacağım :)))
Yok valla hatırlayamadım at at merak ettim Nebahatı.
He diyeyimde siteyi birbirine kat değil mi? Ay hele tanıdık bildik birilerinin trollediğini yakalarsam tırpanı bırakır, çakma üyeliklerinin üzerinden traktörle geçerim
Türk kadınının ayak bakımında dünya ortalaması altında olması sorunsalı
Sen o ayakları komple kes gitsin Bu kültürsüzlükle sana katlanmaları zorwww.kadinlarkulubu.com Kadinlarkulubu üyelerinin çok kültürsüz olması
Öncelikle lütfen bana kızmayın bu konuya bir özeleştiri edasıyla yaklaşmanızı rica ediyorum. Son zamanlar kadınlar kulubunde fark ettiğim bir durum; kimse şiirden,sinemadan,kitaplardan bahsetmiyor. Aramızda golf oynayan bir arkadaşımızın olduğunu bile düşünmüyorum, maalesef şunu yazarken yüreğim...www.kadinlarkulubu.com Eşim,istanbul depremi senin yüzünden oldu diyor.
Öncelikle herkese iyi geceler. Dertliyim ve kimseye anlatacak imkanım olmadığı için gecenin bu saatinde klavyeye dökmek istedim. Eşim bugün işten eve geldi saat altı sularında ve geldiğinden beri kafamın etini yedi. Neymiş efendim, mini etek giyiyormuşum, sütyensiz bakkala gidiyormuşum, balkonda...www.kadinlarkulubu.com
Ya ama ben bayıldım bu abiye. Nasıl görmemişim püh ya. İki sohbet ederdik ahsjsjjs.
Arada konulara da yazmış ya öldüm gülmektenYa ama ben bayıldım bu abiye. Nasıl görmemişim püh ya. İki sohbet ederdik ahsjsjjs.
Arada konulara da yazmış ya öldüm gülmektenhalen arada okuyup gülüyorum
Benim de kaçırdığıma en çok üzüldüğüm fake oldu. Hatta kendisine adeta ilanı aşk edip, beni bul diyen üyeler olmuş
Yok o kadar da değil ama güzel giydirmiş şimdi hakkını yemeyelim ahshshsj. Dünyanın en eğlenceli eylemlerinden biri aslında. Bundan yıllar önce yapardım trollük. Özellikle sözlüklerde. Sonra işte evlenip çoluk çocuğa karışınca yapmaz oldum. Sonra dava falan açarlar da kazık kadar anne milletle dalga geçiyor diye suratıma tükürür görümceler ahsjsjjs. Nikahım falan düşer sonra ajwjskdkekdk.
Zaten bir kere siyasi bir konuda sözlükte dava açtılar. Valla Yusuf Yusuf olmuştum babam öğrenecek diye. Hadi o zaman konu siyasetti bir ağırlığı vardı mevzunun. Şimdi kucağımda çocuğumla adliyede "ayıp şeyler söyleyen kadın" olmak da var :))
Eğlencesi nereden geliyor ki, bana okumak eğlenceli geliyor da yapmak ne bileyim biraz değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?