• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Bence de aşırı.
Ben de " Ben çok güçlüyüm" denilmesinden hoşlanmıyorum.
İnsan olup da güçlü olmak ne mümkün?🤷‍♀️

Ben güçlüyüm demem ama :) çevremdekiler bu kadar güçlü olmana gerek yok derler. Bendeki durumun aşırı olduğunun farkındayım ben törpülemeye çalışıyorum bir nebze :) ama yine de elini bir yere çarpıp offf acıdı acıdı diye dolananlara da kızmıyor değilim :)

Ben güçlüyüm demem ama :) çevremdekiler bu kadar güçlü olmana gerek yok derler. Bendeki durumun aşırı olduğunun farkındayım ben törpülemeye çalışıyorum bir nebze :) ama yine de elini bir yere çarpıp offf acıdı acıdı diye dolananlara da kızmıyor değilim :)
Lisedeki matematik hocam "sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez " derdi.
Sen ne kadar kendine yüklenirsen etrafındakiler sana daha çok yüklenir.

O yüzden güçlü görünmeye gerek yok. :dondurma:
Azıcık canının kıymetini bil. 😉

MissCherryBlossom MissCherryBlossom
Eşinin nafaka sorunu adlı konu için.
Konu mesaja kapanmış kız.
Alıntı yapamadım seni..
Bir sürü yazacağım şey vardı. Içimde kaldı.
13. Sayfadan sonrasını okuyamadım.
Hayrına bana özet geçsene

Lale soldu. Laleyi dalından kopardılar. Bak ne diycem acaba lale çirkin bir kadın da, hayali kahraman olan elti üzerinden mi ilerletiyor hikayeyi? Birden gerildi güzellik deyince valla. Aşırı sinirlendi lale kesin çirkin. Lale seni incelemek istiyorum lale.

Belliydi zaten troll olduğu baktı ki bu kez yemediler saldı kendisini :))
Daha önceki konularının sonunda da banlanmadan hemen önce renk veriyordu. Birilerine menapoz teyze filan demişti. Ergen bence.

Olan bana oldu aptal mal dedi çok incindim. Menopozlu da demiş daha 32 yim ben ağzını yırtarım

Lale soldu. Laleyi dalından kopardılar. Bak ne diycem acaba lale çirkin bir kadın da, hayali kahraman olan elti üzerinden mi ilerletiyor hikayeyi? Birden gerildi güzellik deyince valla. Aşırı sinirlendi lale kesin çirkin. Lale seni incelemek istiyorum lale.
Bence lale siteyi sevdi farklı üyelikle geri gelecek :dondurma:

Bence lale siteyi sevdi farklı üyelikle geri gelecek :dondurma:

Elti mevzusu tutmaz artık farklı bir konu bulmalı. Yav hiç de eğlenceli konu açamıyorlar ki. Ben olsam mesela "gelinime tavuk sevmediğimi söyledim yemek davetinde tavuklu çorba, fırında tavuklu patates, tavuklu salata ve tatlı olarak da tavuk göğsü yapmış. Masayı terk ettim sizce haksız mıyım" falan yazardım ne bileyim. En azından altında eğlenirdik konunun.

Back