Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Hahahahahah boş zaman eğlencesine bak yahu, ben hala eğlenceli bir yan bulamadım trollükte, ama okuması çok güzel. Troller var olsun, ama zeki olanlar
Ya zekice ve eğlenceli konular açan trollere bende gülüyorum, insanın kafası dağılıyor ama bazı değerlere dokunup polemik çıkarmak için trollük yapanlar veya birkaç üyelik alıp her bir üyelikle farklı hikayeler uyduranlara sinirleniyorum zira atıyorum bir üyeliğiyle çocuğu olmadığından bahsedip bebek hasretinden dem vurarak insanların ona üzülmesine neden olurken diğer üyeliğiyle sevgilisiyle arkadaşları yüzünden kavga ettiğini anlatan konu açtıklarında bana geliyorlar.
Veya geçen bir tane vardı, çok afedersiniz özel bölgesini ayak gibi gösterip ayaklarım büyük mü diye konu açmıştı, bunu eğlence sanması acaba IQ'su kaç veya ıqsunu sorgulatacak bir şey var mı kafasının içinde dedirtiyor insana.

Evet bazı durumlar çok çirkin, çok seviyesiz konular açanlar da var.
Ya o ayak mevzusunu hiç hatırlatmayın, bambaşka bir konuda yine sizden öğrenmiştim onun ayak olmadığını, günlerce ayak zannettim ben onu
Yani evet o tam saçmalıktı ama burada o kadar zeki ve gerçekten mizah yapmayı bilen kadınlar var ki çok güldürdüler beni
Hele benim gibi ısrarla onun ayak olduğunu düşünenler, off of aklıma geldikçe gülüyorum

O troll değildi yahu öyle seni eğlendirecek yorumlar bulamazsın fazla. Ben severek okurdum kendisini. Nokta atışı yapardı zeki bir ablamızdı shsjsjs.

Evet şimdi gördüm sizi aynı kişi zannedenler olmuş
Güzel noktalara parmak basıyormuş gerçekten, tekmeyi bas gitsin de çok güzel kocam 14 subatta hediye almadı diyen üyeye, tekmeyi bas gitsin yazmış :)))

Ay tövbe estağfurullah aklıma gelince sinirlerim bozuldu, o tip trollükler çok çirkin ama keyifle okunan trollerde var, kimi troll hesaplarında açtığı konu komik olmuyor üyelerin yorumları konuyu okutuyor
Helal olsun KK hatunlarına dediğim çok troll konu olmuştu.

Hahaahah şimdi açıp yeniden okudum konuyu, böyle birşey olamaz üyenin biri de ısrarla onun ayak fotoğrafı olduğunu savunuyor
Gerçekten muhteşem kadınlar var burada ya.

Yav niye böyle konular hep ben yokken açılıyor arkadaş. Link atsana panpa ajajsnsnd.

Görsel silinmiş allahtan, belki aynı etkiyi vermeyebilir o yüzden ama yorumlar efsane :))

Görseli mecbur kaldırdım, o orada durdukça tövbe tövbe

Ben en cok fake bu yazan uyeye koklayarak mi anladiniz yazmis ya ona koptum

Birine de bu ne uzun yazı git günlüğüne yaz demiş, sonra tepki görünce burası spiral bölümü değil mi çok özür dilerim ben spiral bölümü sanmıştım demiş ya orada bittim

Birine de bu ne uzun yazı git günlüğüne yaz demiş, sonra tepki görünce burası spiral bölümü değil mi çok özür dilerim ben spiral bölümü sanmıştım demiş ya orada bittim
Zeki ama belli yani boyle olsunlar canimizi yesinler asdfafagfa Kazen iyiki burayi acmis yoksa nasil eglenecektik ? Mune bizi cimbizlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…