- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Yapmak daha eğlenceli yahu. Yani o zamanlar öyleydi gençlik işte :)) mazi kalbimde yaradır hahshsjs.
Üyenin konusuna nasıl bir dalmaysa bodoslama dalmış bide kim okuyacak bu kadar uzun yazıyı yazmış ya bittim gülmektenEki Görüntüle 2542365
Buna öldüm yalnız gülmekten, alakasız bir konuya girip spiral bölümü değil mi yazmış :))
Bir de en güzel özelliği her konuyu ilgili bölüme açmış,Mune nin en sevdiği fake bu olmalı
Üyenin konusuna nasıl bir dalmaysa bodoslama dalmış bide kim okuyacak bu kadar uzun yazıyı yazmış ya bittim gülmekten
Şu an bile okudukça gülüyorum
Bazıları ciddiye alıp cevap verince çok eğlenceli oluyor değil mi
Yalnız bu gök gürültüsü beni korkudan öldürecek. Ağız tadıyla gülemiyorum yahu
Her gümbürtüyü de deprem zannediyorum, ben bu travmalarla nasıl yaşayacağım bilmem :)
Hakikaten ne gürledi arkadaş.
Ciddiye alıp öfkelenenler de eğlenceli, kendince laf sokmaya çalışanlar da :) halbuki gelmiş aramıza kafası çalışan mizah seven bir abi ki pek sık rastlanmıyor bu türe, az misafirperver olun değil mi. Hemen gerginlik hemen.
Evet bence de çok komik ve zekice yazdıkları :))
Arada lazım iyi geliyor
Şey yazmış bir yerde Mune için. Sizce de fazla uyumuyor mu bu ara ahsjsjskdjd.
Bi üyeye kızmış belliki adına konu bile açmış orda biraz ayıp etmiş ama diğerleri dehşetHakikaten ne gürledi arkadaş.
Ciddiye alıp öfkelenenler de eğlenceli, kendince laf sokmaya çalışanlar da :) halbuki gelmiş aramıza kafası çalışan mizah seven bir abi ki pek sık rastlanmıyor bu türe, az misafirperver olun değil mi. Hemen gerginlik hemen.
Favorim olan bir yorumduŞey yazmış bir yerde Mune için. Sizce de fazla uyumuyor mu bu ara ahsjsjskdjd.
Bi üyeye kızmış belliki adına konu bile açmış orda biraz ayıp etmiş ama diğerleri dehşet
Acaba eski üye filan mıydı diye düşündüm ben de, seni o ablaya şikayet edeceğim demiş birilerine
Eski troll hesaplardan biri olabilir, bölümleri nasıl kullanması gerektiğini biliyordu, bir ara bizim odtülü mü acaba diye bile düşündüm ama odtülü üyeleri hedef alıp hakaret etmezdi.Acaba eski üye filan mıydı diye düşündüm ben de, seni o ablaya şikayet edeceğim demiş birilerine
Eski troll hesaplardan biri olabilir, bölümleri nasıl kullanması gerektiğini biliyordu, bir ara bizim odtülü mü acaba diye bile düşündüm ama odtülü üyeleri hedef alıp hakaret etmezdi.
Bir ara yeniden gelmek için üyelik almaya çalıştı ama yakalandı, açık kapı bulursa ki umarım bulamaz gelebilir de:)))Çok andık gelirse şimdi bir de Mune ye iş çıkartırız
Favorim olan bir yorumdu
Bir ara yeniden gelmek için üyelik almaya çalıştı ama yakalandı, açık kapı bulursa ki umarım bulamaz gelebilir de:)))
Ahsjsjs eski üye de olabilir. Eskiden muklakukla galiba doğru yazdım. Öyle bir üye vardı. Ona da çok gülerdim. Ondan sonra favorim bu abi ya da abla neyse :)
Vardı, genç bir delikanlı, odtülüyüm diyordu, yanılmıyorsam üniversitede ilk yılıydı, uykusu kaçtıkça üyelik alıp konu açardıAaa ODTÜlü troll mü vardı? iyi gözlemleyen biri forumu ama orası kesin.
Vardı, genç bir delikanlı, odtülüyüm diyordu, yanılmıyorsam üniversitede ilk yılıydı, uykusu kaçtıkça üyelik alıp konu açardıaz çektirmedi bana, mezun olmuştur aslında kafaya takıp kim olduğunu bulacaksın, sitece gideceksin kep atma törenine, futbol sahası kapatacak kadar üyeyi karşısında görse ne yapardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?