- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Bence de aşırı.
Ben de " Ben çok güçlüyüm" denilmesinden hoşlanmıyorum.
İnsan olup da güçlü olmak ne mümkün?
Lisedeki matematik hocam "sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez " derdi.Ben güçlüyüm demem ama :) çevremdekiler bu kadar güçlü olmana gerek yok derler. Bendeki durumun aşırı olduğunun farkındayım ben törpülemeye çalışıyorum bir nebze :) ama yine de elini bir yere çarpıp offf acıdı acıdı diye dolananlara da kızmıyor değilim :)
Çok iyi fikir bi düzine de çorap ekle litfeenArkadaşlar aramızda para toplayıp konu sahibinin kokulu nişanlısına pantolon alalım diyorum ben. Patlama anına dayanıklı, içi naylon astarlı ajsjsjsj.
Çok iyi fikir bi düzine de çorap ekle litfeen
Olur tabikideNaylon astarlı olunca çoraba kadar sızmaz ama. Her türlü darbeye dayanaklı zırhlı bakir donu mu alsak yanında. Promosyon olarak.
Olur tabikide
Ayaklar kokuyormuş yasık değiştirsin demek istedim
Lale sonunda şelale oldu
Belliydi zaten troll olduğu baktı ki bu kez yemediler saldı kendisini :))
Daha önceki konularının sonunda da banlanmadan hemen önce renk veriyordu. Birilerine menapoz teyze filan demişti. Ergen bence.
Olan bana oldu aptal mal dedi çok incindim. Menopozlu da demiş daha 32 yim ben ağzını yırtarım
Bence lale siteyi sevdi farklı üyelikle geri gelecekLale soldu. Laleyi dalından kopardılar. Bak ne diycem acaba lale çirkin bir kadın da, hayali kahraman olan elti üzerinden mi ilerletiyor hikayeyi? Birden gerildi güzellik deyince valla. Aşırı sinirlendi lale kesin çirkin. Lale seni incelemek istiyorum lale.
Güldürdün beni
Vallahi ben sinir oldum, iyi ki Mune hızlı davrandı da zembereğimden boşanmadan yok etti :))
Bence lale siteyi sevdi farklı üyelikle geri gelecek
Valla eltinin güzelliğine az daha değinsem ebeme kadar sövebilirdi lale. Elti de sınıfın parlayan kızı melis falan mı acaba.
Tezgahtar Nebahat muhteşem hiç bir fake onun kadar eğlenceli olamazTezgahtarnebahat vardı bi tane geçenlerde, onun yazım tarzı filan komik en azından güldürüyor. Fakeliğin de bir gururu olmalı, inşallah gelmez :))
Bence lale siteyi sevdi farklı üyelikle geri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?