Hangi konu kız?Net fake dedim diye uyarı aldım bugün şaka gibi
Ben niye uyarı aldımMune ablaaaaaa. Konuya net fake dediydim bundan mı ama neden hakaret yok bir şey yok üzdünüz beni
Çünkü konulara fake yazmak yasak, madem fake o zaman şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, ki eğer konu fake değilse üyeler konu içeriğini yorumlamak yerine, aaa konu fake miymiş diyor ve topik amacından çıkıp konu dışı yorumlarla doluyor.Net fake dedim diye uyarı aldım bugün şaka gibi
Aaa bilmiyordum ki ben hep yazıyordum inanmadığım konulara iyi oldu bunu dediğinizÇünkü konulara fake yazmak yasak, madem fake o zaman şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, ki eğer konu fake değilse üyeler konu içeriğini yorumlamak yerine, aaa konu fake miymiş diyor ve topik amacından çıkıp konu dışı yorumlarla doluyor.
Oscarlik oyuncu eltime dediydimHangi konu kız?
Ben hiç uyarı almadım.. direkt uçtum.. uyari mesajı mı geliyor?
Ay ben ne bilem
Ay ben ne bilem
Benim buyuklerin merhemi olaydi kendi kellerine surerdi zaar
Leopar tayt varıdı bi dekıyamam ben yardımcı olayım sana:
kırmızı gecelik
gırgır
üç maymun
bütün sır bu
Ciddimisiniz yaaynen))) Ben cok hassasim boyle konularda. ceza aldigimda, yorumuma sert cevap geldiyinde uzuluyorum. Bir defa yorum yazanlardan biri bana kotu cevap yazmisti. Uzuntuden 5-6 ay siteye girmedim)))
Aaaa net fake denir mi öyle dümdüz,cık cık,yüzde elli fake deyin sıyrılınNet fake dedim diye uyarı aldım bugün şaka gibi
Yooo yemezsin bence,mune'ye mune deyince banlaniyormuyuz?O da Zilli kızımız,ne var ki:))Mune Hz zilli diye bi üye konu açtı sabah uyarı ⚠ da verdiniz ama kendimi tutamıyorum az bişiy geyik yapsak görmezden gelseniz olmazmı konudan çok nicke odaklandım da zilli diye hitap etsek ban yermiyim
En iyisini siz yapiyorsunuz. Sorun bende zaten, aşiri hassasim)))Ciddimisiniz ya
Ben geçen gün bir mesajı beğenmeyince sahibi profilime gelmiş,sırtını sürtüyor değneğe,neden beğenmemişim,ben kimmişim bosmuşum
Güldüm geçtim,bu siteye gereğinden az da değer vermiyorum,çokta.
Güzel düzenlenmiş,ortam güzel ve faydalı,can sıkacak olsam ohhoo heryerde sorun var,buraya ihtiyaç duymam,bilmem ben seviyorum ve severek takiliyorum:)
aaaa, gercekten cok komik. fake kotu kelime degil ki. uyari neden?Net fake dedim diye uyarı aldım bugün şaka gibi
Senin için yarım saattir aradım sonunda buldum ama konu uzun azimle okursan bişeyler öğrenirsin
esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?
Merhaba arkadaslar, cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)www.kadinlarkulubu.com
Ben baktım o konuya ama asıl leopar tayt kaynağını bulamadım. Başka bir başlık altında daha önce bu leopar tayt olmalı.Çok yaşa emi epey aradım bulamamıştım
Fortum falan hikaye efsane bu konu ya
Ben baktım o konuya ama asıl leopar tayt kaynağını bulamadım. Başka bir başlık altında daha önce bu leopar tayt olmalı.
Yazanlar bayağı bilgili o ayrı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?