Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ben niye uyarı aldım MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaaaaaa. Konuya net fake dediydim bundan mı ama neden hakaret yok bir şey yok üzdünüz beni
Net fake dedim diye uyarı aldım bugün şaka gibi
Çünkü konulara fake yazmak yasak, madem fake o zaman şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, ki eğer konu fake değilse üyeler konu içeriğini yorumlamak yerine, aaa konu fake miymiş diyor ve topik amacından çıkıp konu dışı yorumlarla doluyor.

Aaa bilmiyordum ki ben hep yazıyordum inanmadığım konulara iyi oldu bunu dediğiniz

Allah aşkına ne kadar mükemmelliyetçi olduk.
6 yaşındaki çocuk laftan anlamalıymış gerizekalı değilse
Arkadaş!!! Bi ergen teranesi tutturulmus koca koca cocuklar laftan anlamıyor ama 6 yaşındaki çocukları eleştiriyorlar.
Bir yaşıma daha girdim..

aynen))) Ben cok hassasim boyle konularda. ceza aldigimda, yorumuma sert cevap geldiyinde uzuluyorum. Bir defa yorum yazanlardan biri bana kotu cevap yazmisti. Uzuntuden 5-6 ay siteye girmedim)))
Ciddimisiniz ya
Ben geçen gün bir mesajı beğenmeyince sahibi profilime gelmiş,sırtını sürtüyor değneğe,neden beğenmemişim,ben kimmişim bosmuşum
Güldüm geçtim,bu siteye gereğinden az da değer vermiyorum,çokta.
Güzel düzenlenmiş,ortam güzel ve faydalı,can sıkacak olsam ohhoo heryerde sorun var,buraya ihtiyaç duymam,bilmem ben seviyorum ve severek takiliyorum:)

En iyisini siz yapiyorsunuz. Sorun bende zaten, aşiri hassasim)))

Çok yaşa emi epey aradım bulamamıştım
Fortum falan hikaye efsane bu konu ya

Çok yaşa emi epey aradım bulamamıştım
Fortum falan hikaye efsane bu konu ya
Ben baktım o konuya ama asıl leopar tayt kaynağını bulamadım. Başka bir başlık altında daha önce bu leopar tayt olmalı.
Yazanlar bayağı bilgili o ayrı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…