Gırgır leopar tayt yazınca çıktıÇok yaşa emi epey aradım bulamamıştım
Fortum falan hikaye efsane bu konu ya
Desibel,sen eskilerdenmisin,bu konu döndüğünde çok eğlenmiştik,fazla fikir bazında yazmamistim ama iyi zaman geçmişti.Gırgır leopar tayt yazınca çıktı
Ben baktım o konuya ama asıl leopar tayt kaynağını bulamadım. Başka bir başlık altında daha önce bu leopar tayt olmalı.
Yazanlar bayağı bilgili o ayrı tabi
Halı gırgırlayın
Gerekli malzemeler;
# 1 adet gırgır
Benim leoparlı taytımı giyip yerleri gırgırliyor. Arada kafasını kaldırıp bıyıklarını buruyor
Artik yer ekmek kirintidindan gecilmese misafir varken gırgır falan yapmam
Hic girgir yapilinca cilveli olundugunu dusunmemistim
Evlenince evde gırgır kolleksiyonu yaparim artik
Bi ara evlenen yakin arkadaslarima hediye diye gecelik aliyordum girgir daha iyiymis ya hem ucuz hem cokamaclj
Gırgırlarken iyice eğilmeyi unutmuyoruz
Halıyla iyice can ciğer oluyoruz, desenlerini ezberliyoruz işlem tamam hoppp koca dibinde bitiyor
Rengi atmış atlet...uymayan don ayakda corap.
20 kilo fazlasinla aynanin önünde kol kaslarina bakar (göbek tabi vucutdan sayilmaz)
Bu benim maruz kaldigim cilve
Bu yorumları oku bacım ufkun açılırKapıdan bacağını uzatıp "gariiiii" diye şuh bir sesle beni odamıza da davet ediyor. Evlenme bacım :)
Allahım neleri bulmuşBu yorumları oku bacım ufkun açılır
Evet 2015 ten beridir üyeyim konuya yorumda yapmıştımDesibel,sen eskilerdenmisin,bu konu döndüğünde çok eğlenmiştik,fazla fikir bazında yazmamistim ama iyi zaman geçmişti.
Gırgır tayt konuyu sulandirmisti,aslında güzel konuydu.
Evet 2015 ten beridir üyeyim konuya yorumda yapmıştım
Kıyafet de önemli tabi gırgırlarken, bakkal Mahmut abi giyinirsen adam bakmaz sanırsam
Yorumlara koptum ne cevherler varmış kk de
Kimde fazla gırgır var işe yarıyorsa bugün bende deneyim bari
Nickin mi değişti?Kulağıma şöyleEvet 2015 ten beridir üyeyim konuya yorumda yapmıştım
Evet değiştirdim önceki wiyolet ti:))Nickin mi değişti?Kulağıma şöyle
Violetto değil di miEvet değiştirdim önceki wiyolet ti:))
Yok benimki sadece wiyolet ti baktım diğer üyelerle karışacam değiştirdimVioletto değil di miHani ünlü KK gangsteri
Yok yok hatırladım wiyoleti,beğenirdim hatta,menekşe geliyordu gözümün önüne
Deşifre yok yani,iyi bari.Yok benimki sadece wiyolet ti baktım diğer üyelerle karışacam değiştirdim
Hayır canım bu ismide değiştirmeyi düşünüyorum bu aralarDeşifre yok yani,iyi bari.
Öyle bir şey mi oldu ki diye düşünmüştüm
Değişiklik iyi de vallahi bir cok tanıdığımı kaybettim burada isim yüzünden:))Hayır canım bu ismide değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar
Eyvahki eyvah ban yemissin datlum: ( neyse sende alisirsin elbet:)En iyisini siz yapiyorsunuz. Sorun bende zaten, aşiri hassasim)))
Neydi kız sebep valla merak ettimEe yillarin birikintisibiliyolar site sahipleri.. bunye alisti benim etki etmiyor
ne icin sebep canim?Neydi kız sebep valla merak ettim
11 günlük ban sebebine icin sebep canim?
simdi o soyle oluyor. ceza ala ala ceza suresi uzuyor. mesela ikimiz tartissak ben daha uzun ban alirim muhtemelen, cunku ceza puanim cok :)11 günlük ban sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?