- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
Himm şimdi anladım.. biz tartışmayalim en iyisisimdi o soyle oluyor. ceza ala ala ceza suresi uzuyor. mesela ikimiz tartissak ben daha uzun ban alirim muhtemelen, cunku ceza puanim cok :)
aynen bana saran cok zatenHimm şimdi anladım.. biz tartışmayalim en iyisi
Buraya yazan ban aliyoraynen bana saran cok zatenbirde sen cikma ha gurban
Şikayet etmem gerekiyormuş öyle durumda. İnsanlar benden görüp konuyu dağıtabiliyormușaaaa, gercekten cok komik. fake kotu kelime degil ki. uyari neden?
Çok sıkıcısınız
Anlatsana,az guleruk.Grup terapisi anılarımı anlatayım sana. Tam iyileşicem bir gülme geliyor grupta. Yüce rabbim bir sürü seçmece manyağı benimle aynı gruba denk getirmiş. İçime içime gülüp eğleneyim diye. Çok eğlenceli anlatayım mı hı :)
Eeeeen garantisi yüzde bir milyon trilyon spiral dir. üstüne tanımam. ****ironidir kendisi****Benim de derdim var etkin korunma yöntemi ariyorum varsa bilen eden yazsin gari, 2 cocuktan sonra yıldım yeminle
Cok gecmis olsun, icimde bi metal parcasi hep tedirgin etmiştir beni.Eeeeen garantisi yüzde bir milyon trilyon spiral dir. üstüne tanımam. ****ironidir kendisi****
geçen ay yavrum canım bir tanecik spiralimin halini hatrını sormaya doktora gittim. Sagolsun sriralim çok hareketli ve hiperaktif olduğu için en son görülen yerde bulunamadı. Bütün hastane ultrasonlar ve röntgenler seferber oldu ama benim spiral yok. Küsmüş zaar hala ses seda yok kendisinden. 3 sene önce ne de güzel sözler vermişti bana. Ne zaman beni terk etti ne zaman aldı ceketini gitti bu ellerden belli değil.
Çok şükür ki hep çift dikiş korunduğum için kazaya kurban gitmedim.
5 gunluk bandan sonra geri dondum)))
Bu defa cok zoruma gitmedi, alistim galiba)))
Öyle anlatıyorsunuz ki insanın banlanası geliyorZamanla alışacaksınız, buz gibi soğuk suya girer gibi sonra acayip bir haz duymaya başlıyor insan
Ama sizin kadar kibar biri nasıl oldu da banlandı, hem de 5 gün hayret valla
Öyle anlatıyorsunuz ki insanın banlanası geliyor
Çocuk muyduk ergen miydik hatırlamıyorum. Popüler şarkıları aşık atışması gibi uydurup söylerdik.
Eski aliskanlik,
Başlığı görünce aklıma gelen,
Derdin neyse söyle
Buluruz bir çare
Ağlanma, sızlanma
Dök derdini ummana
Gafil aç gözünü
Öğren başka yol yok
Cehennem de cennetin de sensin, düsünme
Ona buna bulunacak bahane yok, yok
90 lar laneti o.Ama ben sözleri değiştirirdim bunu yaparken. Valla bahardan mıdır nedir hep bir geçmişi yad etme, efendime söyleyeyim eski heyecanları anımsama halindeyim ben de. Bir de anlamsız bir coşkum var biliyorum bunun arkası depresyon asnjsms. Sarı çiçeğe annen baban nasıl diye sorasım var öyle bir coşku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?