Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Kız ben Kazenin profiline girdim orda babalar gününü kutlamış isabel anaaa erkekmiş dedim eşi de isabelmiș bir daha anaaaa dedim

Hızlı ve acısız oluyor ahsjsjjs. Uzun süre tutulan idrarın serbest bırakılması gibi bir his. Rahatlama ve yoksunluk karışımı. Öylesine müthiş bir deneyim ki.
İlk banda altını ıslatmış gibi bir suçluluk oluyor ama itiraf et,o rahatlık yüzsüzlük sonradan geliyor

İlk banda altını ıslatmış gibi bir suçluluk oluyor ama itiraf et,o rahatlık yüzsüzlük sonradan geliyor

Doğru ilk tecrübe biraz acılı oluyor. Neydi o malum konudaki tasvir. Duvar var ilk tecrübede. Duvara çarpınca zıplıyoruz. Sonra tabi kendimizi ispat etmek isteyince aman fortumlu geceler. Bulaşık makinemin fortumu bozulmuş zaten altına kaçırıyor şu an ansjskdkd.

Iğne düşünüyorum da bakalim 3 ayda bir mi olmak gerekiyor acaba ?
Aylık da var 3 aylık da.. ama 3 aylık ağır gelebilir aylık olanı yaptır bence.. iğne bana pek iyi gelmedi aşırı sınır ve 10 gün süren adet olmuştu bende bi daha iğne yapmadım hap daha hafif gibi en azından benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…