aynen))) Ben cok hassasim boyle konularda. ceza aldigimda, yorumuma sert cevap geldiyinde uzuluyorum. Bir defa yorum yazanlardan biri bana kotu cevap yazmisti. Uzuntuden 5-6 ay siteye girmedim)))Ee yillarin birikintisibiliyolar site sahipleri.. bunye alisti benim etki etmiyor
Aman ya rabbim:)) bu kadar hassas olma:) bu dediklerin gibi davrancak olsam herhalde omru billah tovbe edip siteye gelmemem lazimaynen))) Ben cok hassasim boyle konularda. ceza aldigimda, yorumuma sert cevap geldiyinde uzuluyorum. Bir defa yorum yazanlardan biri bana kotu cevap yazmisti. Uzuntuden 5-6 ay siteye girmedim)))
Zaten kk benim gibi hassas insanlarin yeri degil. Burasi sizler gibi guclu kadinlarin yeriAman ya rabbim:)) bu kadar hassas olma:) bu dediklerin gibi davrancak olsam herhalde omru billah tovbe edip siteye gelmemem lazim
Guclu degilde hayatim yani fazla hassas olursan yipranirsin, gercek hayattada boyle degil mi:) neyse dikkat ederiz sana yazarken:)Zaten kk benim gibi hassas insanlarin yeri degil. Burasi sizler gibi guclu kadinlarin yeriYorum yazarken bile bin kere dusunup yaziyorym)))
O da bisey miben muneyi filan bot saniyordum onceleri
Bot bot??????
Ne sanıyordun?
Neyseki diğer yorumları okudum. Yoksa yine soracaktım ne anladın diyeBot bot
Hahaha zarari yok:)Neyseki diğer yorumları okudum. Yoksa yine soracaktım ne anladın diye
Bot ne? :)Bot bot
Net fake dedim diye uyarı aldım bugün şaka gibiaynen))) Ben cok hassasim boyle konularda. ceza aldigimda, yorumuma sert cevap geldiyinde uzuluyorum. Bir defa yorum yazanlardan biri bana kotu cevap yazmisti. Uzuntuden 5-6 ay siteye girmedim)))
Şimdi tekrar ban alsanız süre uzuyor mu ?Ben ban yeyince 11 gunbunyem nasil dayansin o kadar uykusuzluga
Uzama oluyor evet ama mesela bi sonraki banim tekrar 11 gun olabilir belki bi kac defa sonra 12 ye cikar vs. Gunun sifirlanmasi ise uzun bir zaman ban almazsan oluyor. Denedim zamaninda ama olmadi:)Şimdi tekrar ban alsanız süre uzuyor mu ?
Bot ne? :)
Bazi sitelerde botlar oluyor yaotomatik cevap veriyolar filan sen soru sorunca
Onu daha görmedim ben de bakayım hemen.Mune Hz zilli diye bi üye konu açtı sabah uyarı ⚠ da verdiniz ama kendimi tutamıyorum az bişiy geyik yapsak görmezden gelseniz olmazmı konudan çok nicke odaklandım da zilli diye hitap etsek ban yermiyim
Artık görünmüyor sondaki boşluk olan beğenmedim demekArkadaşlar sizde beğenmeme işareti görünüyor mu ?
Bende bu şekilde :
Sende de mi görünmüyor ?Artık görünmüyor sondaki boşluk olan beğenmedim demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?