- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Erkek zaten yahu.Kadinlar kulubu yoneticisinin profil resmi neden erkek Kazen ? cidden merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek zaten yahu.Kadinlar kulubu yoneticisinin profil resmi neden erkek Kazen ? cidden merak ettim
O da bisey mi ben muneyi filan bot saniyordum onceleriErkek zaten yahu.
Ayyy çatlıycamO da bisey mi ben muneyi filan bot saniyordum onceleri
Aaaa hortum değil fortum o aklıma geldikçe gülüyorum valla fake makeAy tövbe ya, insan fake olur da bu kadar mı olur. Koskoca hortumu tövbe yarabbi
İyi güldürdüAaaa hortum değil fortum o aklıma geldikçe gülüyorum valla fake make
Ayyyyy buna yıkıldıııımGeçmiş olsun yazınca banı yapıştırdın sandım
Kız ben Kazenin profiline girdim orda babalar gününü kutlamış isabel anaaa erkekmiş dedim eşi de isabelmiș bir daha anaaaa dedimAman ne fenasınız yahu. Bunca yıldır sitedeyim kazenin cinsiyeti dışında hakkında zerre bilgim yok. Eşi, kardeşi, mesajları vay arkadaş. Bana da anlatın hanımı kimdir necidir. Kaç kardeşlermiş? Hanımın eltisi de burada mı? Görümce de var mı?
Kız ben Kazenin profiline girdim orda babalar gününü kutlamış isabel anaaa erkekmiş dedim eşi de isabelmiș
Sanki biliyordum ya hu ahahahahahhaha ayy ilk defa bi yöneticinin profiline gireyim dedim merak ettim şok oldum onda da. Ama iyi ki girmişim ben bi yazdım bilmeyen çokmuşNamahremin profiline mi girdin kadınlar kulübünde? Ajajskdks.
İlk banda altını ıslatmış gibi bir suçluluk oluyor ama itiraf et,o rahatlık yüzsüzlük sonradan geliyorHızlı ve acısız oluyor ahsjsjjs. Uzun süre tutulan idrarın serbest bırakılması gibi bir his. Rahatlama ve yoksunluk karışımı. Öylesine müthiş bir deneyim ki.
İlk banda altını ıslatmış gibi bir suçluluk oluyor ama itiraf et,o rahatlık yüzsüzlük sonradan geliyor
Robot mu demek istedin? Nasıl bot?O da bisey mi ben muneyi filan bot saniyordum onceleri
Bazi sitelerde botlar oluyor ya otomatik cevap veriyolar filan sen soru soruncaRobot mu demek istedin? Nasıl bot?
Aylık da var 3 aylık da.. ama 3 aylık ağır gelebilir aylık olanı yaptır bence.. iğne bana pek iyi gelmedi aşırı sınır ve 10 gün süren adet olmuştu bende bi daha iğne yapmadım hap daha hafif gibi en azından benim içinIğne düşünüyorum da bakalim 3 ayda bir mi olmak gerekiyor acaba ?
cok ciddiyim)))İroni yapıyorsunuz değil mi :)
Ben ban yeyince 11 gun bunyem nasil dayansin o kadar uykusuzlugaBen de 1 gunluk ban yemistim.
O kadar zoruma gitmisti ki, anlatamam (((
Sabaha kadar gozume uyku gitmemisti (((
11mi? 1 gunle iyi kurtulmusum)))Ben ban yeyince 11 gun bunyem nasil dayansin o kadar uykusuzluga
Ee yillarin birikintisi biliyolar site sahipleri.. bunye alisti benim etki etmiyor11mi? 1 gunle iyi kurtulmusum)))