• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317

Bir Derdim Var / Mor ve Ötesi

Bir derdim var
Tutamam içimde
Bir derdim var artık tutamam içimde
Gitsem nereye kadar
Kalsam neye yarar
Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar
Herkes neden düşman
Unuttuk hepsini, Nuh'un nefesini
Gelme yanıma sen başkasın ben başka
Bir derdim var artık tutamam içimde
Gitsem nereye kadar
Kalsam neye

Telefonuma yükleyip açıp açıp dinlediğim dinlerken de bdv'yi hatırladığım şarkı. Bak şimdi okuyunca rap versiyonu güzel olurmuş biri yapsa da dinlesek ne hoş olur.
Ooo yeah :rapci:

Mune değil miydi eşi
Screenshot_20190920-205725_Chrome.jpg

Hatta isabel eşi olur,Curly'de erkek kardeşi :KK66:
Roman kahramanindan bahsetmiyorum. Tamam guzel bi ironi de. Cidden erkek mi degil mi? Onu merak ediyorum. Ciddiyim. Bazi uyelerin profil fotolari erkek ki bana o da garip geliyor. Ancak yonetici kadinsa ve profil fotosu erkekse evet yadirgarim. Kadinlar kulubunde yeni sayilirim. O nedenle kacirmis olabilriim

Roman kahramanindan bahsetmiyorum. Tamam guzel bi ironi de. Cidden erkek mi degil mi? Onu merak ediyorum. Ciddiyim. Bazi uyelerin profil fotolari erkek ki bana o da garip geliyor. Ancak yonetici kadinsa ve profil fotosu erkekse evet yadirgarim. Kadinlar kulubunde yeni sayilirim. O nedenle kacirmis olabilriim
Şaka yapmıyoruz

Gayet ciddi erkek.Hatta SS attım,eşinin kendisine yazdığı bir mesajı

Back