Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öğretmenmişsiniz, aklı başında okumuş insansınız evliliğinizin en başında sorunlar başlamış böyle insanı neden baba yapıp duruyorsunuz?? onu geçtim görümceniz kayınpederiniz şiddete şahit olmuş kimse ağzını açıp haddini bildirmemiş mi?
böyle şiddet içeren durumlarda her zaman kadını savunurum ama bile bile çocuk yaptığında savunulacak yanınız kalmıyor çok üzgünüm sizin için umarım yakanızdan sıyırabilirsiniz
öğretmenmişsiniz, aklı başında okumuş insansınız evliliğinizin en başında sorunlar başlamış böyle insanı neden baba yapıp duruyorsunuz?? onu geçtim görümceniz kayınpederiniz şiddete şahit olmuş kimse ağzını açıp haddini bildirmemiş mi?
böyle şiddet içeren durumlarda her zaman kadını savunurum ama bile bile çocuk yaptığında savunulacak yanınız kalmıyor çok üzgünüm sizin için umarım yakanızdan sıyırabilirsiniz
Oğlumu evet bende isteyerek yaptım o zamanlarda sorunlar vardı biraz ama bu denli değildi tabi oğlum olmadan önce hiç şiddet görmemiştim. İkinci bebek bana sürpriz oldu iğne vuruluyordum hep aklım almadı zaten nasıl olduğunu kayınpeder ile görümce sözde konuşmuyorlarmış ama yalan iki gün önce iftara çağırıyorlar babasını kapıya attı üç gün sonra bir şey olmamış gibi yemek yiyebiliyorlar konuşmuyorum artık onlarla zaten kestim iletişimi. Bu bebeği istemiyorum ama kıyamadım da,zaten 11 haftalık oldu geçti süreci