Bir anne bunları yaparmı? Ben ne yapıcam?

Manyak lan bu karı. Tövbe ya. Analık doğurmakla olmaz diyorlar ya haklılar.
Şimdi anne atsa atılmaz satsa satılmaz hesabı.
Ama Nasıl yaparsın bilmiyorum uzaklaş. Başka şehir vs gidin.
Muhtemelen vicdanın engel olacak ama ileride çocuğun olunca böyle bi anane yazık çocuğa.
Allahım kadın bencillikte çığır açmış resmen.

Bu yasadiklarin gercekmi ya allah kahretsin boyle annelik olurmu boule insan olurmuya allahim gercekten kahrettsin midem bulandi sen nasil dayandinn bu kadina girusme kesinlikle allah katinda gunahi oldhgnu sanmiyorum allahim herkese hayirli evlat versin her evladada hayirli anne baba versin keske hep anneanennde kalsaydin

Hiç anneniz yokmuş gibi davranın.. ölmüş gibi, hiç hayatınızda yokmuş gibi. . Tanımadığım kadından nefret ettim yaa..

Kızım öyle anne olmaz olsun sen hala annemi bırak hayatından çıkar bunu daha once yapsaydin keske yuzunede soyle istemediğini

cennet böyle anaların ayakları altındaysa ben cennete girmek istemiyorum arkadaş

Anneniz hasta canim, Allah yardim etsin. Ben de cok dayak yedim oyle boyle dayaklar degil. Ama sonrasinda annemin psikiyatrik bi raatsizligi oldugu ortaya cikti, tedavi oldu, elhamdulillah su an iyi. Uzulme. Senin imtihanin da bu.

Vay be. Esine olmadigi kadar adam 27 yil metresine ne kadar sadik kalmis

Ve ne o, ne annen 27 yilda hiiic yakalanmadi, gercekten büyük bir basari

Ben acikcasi bu hikayeye inanmiyorum. Cok fazla eski türk dram filmlerine benziyor. Hikayenin sonunda bile, 50 yasindaki kadin nasil oluyorda 27 yasindaki dövüyor, hatta izleri felan kaliyor? Hatta madem cocuklugun böyle travmatik gecmis, niye anneni evine aliyorsun? Bu gibi bir sürü soru var aklimda. Neyse iste ben inanmiyorum, herkese yine iyi forumlar diliyorum...

Bende inanmıyorum!

Canım çok sağol, çok moral verdin bana. Bende öyle düşündüm hep inanki, aklım erdikten sonra bunun sınavım olabileceğini düşündüm hep içimden. Sadece allaha havale ettim. Sağol güzel dileklerin sözlerin için. İnş sizlere başka topiklerde daha güzel haberlerde veririm zamanı gelince

Cok uzuldum gercekten, mutlu evliliginiz icin bir kez daha sukredin. Psikolojiniz darmadagan olup mutlu bi evlilikte yurutemeyebilirdiz
Bende çocukluğumdan beri yaşadığım tüm bu durumlar ters etki yaptı sanırım, birde tabii yine anneannem ve dedemin yanında yaşamam, ailenin ne demek olduğunu görmeminde etkisi büyük. Bu yüzden benim için eşim aile olmamız çok değerli. Yorumun için teşekkürler.

Kiyamam ben sana cok kotu oldumm cokk. Ben yerinde olsaydim napardim oncelille onu yaziyim sende kendin kararini ver. Once annemle oturur sakin sakin konusurdum gecmisi unutmadigimi her seyi bildigimi soylerdim ona yardimci olmak istedigimi soylerdim ve doktora gitmesi gerektigini eger gitmeyi kabul etmezse bundan sonra ayda yilda bir o da esim yanimdayken sadece disarida gorusebilecegimizi soylerdim. Doktorada giderse bi sey degismezse yine ayni sekilde sadece disarida ve esim yanindayken gorusurdum.. cok gecmis olsun coook cok iyi bi anne olursun insallahhh

Anne var annecik var.. İnanmıyorum yaaa. ilkokul 1. sınıftaki bir çocuk kocaman olur ve herşeyi nalar onu bırakın 5 yaşındaki de. Nasıl bu kadar iğrenç olabilir. Bu adam senin baban olsaydı da iğrenç. Allh korumuş seni. Ya o adam sanada bir şey yapsaydı. Nasıl bu şekilde davranabilir anlayamıyorum. Aklım almıyor. Annen peki o kadar eve adam alıyor. yani hiçkimse görmüyor kimsa babana söylemiyormuydu? Bu kadar bariz olan şey nasıl babanın haberi olmaz anlamıyorum. Eve birini alsan hiç mi komşu yok, kim bu diye sorıulmaz mı? İlginç. Bir de1-2 yıl değil yıllarca sürmüş. Baban hayatta mı? Sen peki neden söylemedin lise yıllarında. Büyükmüşün de zor biliyorum ama bu tür bir şey yaşamaktan daha zor değil. Yada Anneannee neden söylemedin?

Bence anne doğurandır. Dinimizde sadece doğurduğu için hakkı vardır. Ama ben tüm bunlara rağmen ben görüşmezdim diye düşünüyorum.

çocuk doğurmayı annelik sanan biri sadece. sizin üzerinizde hakkı olmayan biri. lütfen görüşmeyin sizin ona onunda size ihtiyacı yok. anneniz diyemiyorum o tip kadınlar yuva da yıkar, zararda verir olan size, eşinize, mutlu yuvanıza olur... koskoca bi kadını yerlerde süründürmek ne demek nasıl bir vicdan nasıl bir anne değil kesinlikle o kadın kutsal olan anneliğin adını lekeliyor.

Bende inanmıyorum!
Tamam inanmayın. Hak veriyorum çünkü bunca yaşanandan böyle normal çıkabilmek inan
Çok sağol önerilerin için, kesinlikle senin yorumunda iyi bir fikir verdi bana. Çok mantıklı. Hatta bu konuşmayıda dışarıda yapmalıyın sanırım en uygunu böyle olur. Kesinlikle dikkate alıcam. Çok teşekkürler iyi dileklerin içinde tekrar sağol

Öncelikle yorumun için tşk ederim. Senin sorularını da cevaplayayım. Babama benim şahit olduğum kimsenin söylediği olmadı, hani hiç o sebepten diyerek babamla kvga etmediler. Ama annem çok ev değiştirirdi sürekli taşındık biz belki onunda etkisi olmuştur. Bide annem gittiğimiz hiçbiryerde konşuları ile geçinemezdi zaten komşuluk yoktu kesinlikle. Babam hala hayatta ama o da zaten ayrı bir vaka, onunda kopuk bir hayatı var. Babamda sorumsuz bir adamdı yani bende öyle bir güven görmediğim içinmi artık neden söylemedim bende bilmiyorum. Anneannemlere ise kesinlikle söyleyebilirdim ama hep içten içe ben utandım onların yaptıklarından, nasıl anlatabilirdim bilmiyordum ve anneannemin dedemin de çok olaylar olup onlarada bişeyler olabileceğini düşündüm. Yani çok olaylar olmasından korktum işte her türlü. Zordu çok zor. Ben sadece hep kendimi kurtarmaya bir an önce o evden tamamen çıkmaya baktım. Sonuçta anne ve baba kader seçilemiyor ama kendi hayatımı nasıl yaşayacağım kader değil benim elimde hep böyle düşündüm çocukluğumdan beri. İnsanlara tuhaf geliyor ama bilmiyorum işte ya ben hep bir adım atmadan on adım ilerisini düşünürdüm, şuanki kişiliğimde böyle, çocukkende çok olgundum ve bu tuhaf bir durum sanırım. Ben çocuk gibi şımaramadığım için belkide böyle gelişti.

Bence ayrintiya girmeden kabaca eşine annenle görüşmek istemediğini soyle. Onun desteğini al. Ve asla annenin evliligini bozmasına izinverme

Canim esine anlatma bence. Hayatta insanin kendinden baska sirdasi yok bana gore. Zaten olan olmus bu saatten sonra esine anlatsanda bi sey degismicegine gore bence anlatma. Ileride ne olucagimiz belli olmaz.. tabi sen bilirain yinede..

Konunun sahte olduğunu düşünüyorum.
Çok fazla mantık hatası var.
Bir kere Öss sınavı pazar günü olur, sınavdan bir gün önce cumartesi.
Hafta sonları mahkemeler açık mı?
Nasıl boşanıyorlar?

hata sende ...öyle analığa böyle evlatlık yapılmaz..anne denmez..at başından gitsin..doğurmakla ana olunmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…