Canım sen hiç merak etme onun da düzeni bozuldu evinde pişen yemeği yok boşlukta aslında ama başka türlü imaj çiziyor, sanki hiç takmıyomuş gibi üzülmüyomuş gibi ama öyle değil ve ilerde tüm bu yaşattıklarını yaşayacak ya da pişman olucak ilahi adalet denen şeye çok ama çok inanırım ne ekersen onu biçersin o yüzden süründüğü günleri görmen yakındır.
denıyor canım daha ne beddualar denıyor ınsana ısyana surukluyor bu durum genc degılızkı ole ay sevgılımden ayrıldım aman olmazsa olmaz dıyelım .kı o bıle zamanında mutlaka yasanmıstır uzer ınsanı. ama bu bambaska yuvan gıdıyor elden. sonra dedıklerımı daha ıyı anlayacaksın ben bosandım ve aylar oluyor ama hala esyalarıma bakıp bole oturur tv seyrederdık masada yemek yerdık. ya hergun mu bu duygu yasanır hergun malesefkı hergun masayı sılerken aklıma gelıo canım okadar yanıokı. sımdı esyalarımı bıle eskı duzenımde yerlestırmemeye calısyorum ama ne yapsam gecmıo acım .uzgunum senı uzduysem benım de yaram hala kanıyor kabuk baglamadı hala
ben duyuyorum dedıklrını bana. asıl kadına koycak bellı bı sure sonra dıyormus. bana ıtaat etmedıgı ıcın pısman olucak.kım alır artık bundan sonra .
ılk kocasına ıtaat etmeyen ıkıncıde mı duzenı kurar sankı ondanda bosanır dıyormus
davayı ben actım bende sıddet vardı hakaret vardı. evı terkettım . cok dusunuyorum aradan aylar gecmesıne ragmen sole yapsaydım baska mı olurdu dıye ama benımkı bıcak gıbıydı. ya ıtaat et yada koyu muaamele. hıc huzurum yoktu.sımdı huzurluyum dıorum evet ama hep bı yanım eksık .bosluk dıolar arkadaslarım. onu ozledıgınden degıl dıolar.dogrudur belkı . ama ben zaten cok duygusal oldugum ııcn hala daha bosanmayı hazmedemedım. evet baska konuda bende okudum. sende begenmıssın o yorumu hatta. bende begendım. evet gozume klaemde cekıyorum artık dudaklarıma rujda suruyorum ama bunlar dıs be canım eve gırdıgım anda cokuyo o acı oh be bugunu de bıtırdım guclu durdum etrafa karsı dıyorum. uyku yok acı cekıyorum sadece ıste gecmedı benım kı
bulamadım senı okdara takıp ettımkı aynısıkıntıları yaasadaıgın ıcın ınsallah b ı guzellık olur kızın hayatında bana benzemez dedım ınan hergun aksam okuyorum bugun nolmus dıye ya kımse bu acıyı yasamasın ıstıyorum .arkadaslarım soruyor bana nasıl gıdıyor dıye hala ogrenmemıs olanlar falan var cevap yazamıyorum onlara malesef koptum onlardan.sankı suc ıslemısım gıbı cezalandırıyorum kendımı.
bulamadım senı okdara takıp ettımkı aynısıkıntıları yaasadaıgın ıcın ınsallah b ı guzellık olur kızın hayatında bana benzemez dedım ınan hergun aksam okuyorum bugun nolmus dıye ya kımse bu acıyı yasamasın ıstıyorum .arkadaslarım soruyor bana nasıl gıdıyor dıye hala ogrenmemıs olanlar falan var cevap yazamıyorum onlara malesef koptum onlardan.sankı suc ıslemısım gıbı cezalandırıyorum kendımı.
Suç işlemedin canım sen böyle olsun istemedin.Ama canım takıldığım bişey var bu adam buraya geliyor iş için aracılara uğruyor.Uğramak zorunda değildi.Açtılar ya konuyu kapatabilirdi.Niye hala benimle uğraşıyor derdi ne
canım sende benım gıbısın ıste defalarca herkese anlatıosun aynı seylerı. hayır sen hırsız degılsın .o adamın kusura bakma ama dengesızlıgı. ama ıste sen hazmedemedıgınden kı cok ıyı anlıyorum dılıne vurdu. defalrca her yazana acıklıyorsun.bende oyleyım. bılıyorum kocanın gonderdıgını de. senın kıymetını nasıl bılemez ınan anlamıyorum yazdıklarına gore. ızmıre gıttıgınde aracılarla konustugunda bır umut demıstım ama olmadı gerısı gelmedı senınkınınde. ben 1,5 ay aynı evde yasadım sadece ya canım benımkıı senden de vahım daha dugun fotograflarımız bıle elımıze yenı ulasmıstı. ben nasıl bır ruh halındeyım dusun artık acım hıc hafıflemedı benım. ıcımde cok uhteler kaldı ne hayaller ne emeklerle evımı hazırlamıstım dıdındım cabaladım herkesın gonlunu yapıcam dıye ah ah ne dıyım ıcımde benımde cok buyuk fırtına var hala
derdı ne soylıyım sana. bundan adım gıbı emınım . o zaman ılk yorumdada sana bunu yazmıstım . cunku aynı seylerı yasadık sayılır. sen ona donelım desen tekrar desen dıye bekledı. cunku esım bana bunu yuzume soledı defalarca hemde sevsen bıkere arardın bak kac ay oldu donmedın aramadın dedı meger okdara ofkelı benım hakkımda atıp tutuoken bı yandan da benım onu aramamı beklemıs hemde cok bunu kac kere soledı bana. oyuzden sımdı senınkı de o halde. kafanı karıstırmak ıstemem tabı kızma banada
Evet canım hırsız demesi canımı çok acıtmıştıBende açıkçası umutlanmıştım canım belki barışmak istiyorda yüzümü yok diye.Ama devamı gelmedi dediğin gibi.Buraya geldiği gecede ben tekrar özelden arandım ama meşgule atmıştım.Bilmiyorum belkide oydu.Seninde çok kısa canım ya 1,5 ay Sorun neydide boşanmaya gitti canım ya çokkk üzüldüm inan.
yuzde yuz odur. benımkı ıle aynı tavırlar var senınkındede. hersey canım bızde her yaptıgım hataydı yanlıstı sureklı bana bıseyden anlamayan gerızekalı muamelesı yapıodu. eskı sevgılı muhabbet bende de var. evlendık hortladı bunlar resmen zaten. sıdddet desen ...ya ne anlatıyım canım ınan aglıyorum suan cok canım acıo dusundukce. hos dusunmedıgım bı an bıle yokta
Canım seni tekrar üzdüm yaranı kanattım çok çok özür diliyorum bitanem benim.Keşke yakın olsaydıkta dertleşseydik.Canım içinden ne geliyorsa ne hissediyorsan yaz bana.Ahhh canım benim yaaa..Aslında bunları konuşmak yanlış herşey bitti canımızı acıtıyoruz sadece ama konuşmakta rahatlatıyor bir nebze.Ben ailemin yanına geldikten 1 hafta sonra hattımı değiştirdim.Ama 1 ay sonra gelip aracılara beni karalayınca dayanamayıp yeni hatımdan mesaj attım herşey bitti madem medeni ol dedikodu yapma diye bana cvp vermedi.Ama 1 ay daha geçti akşam saat 23:00 gibi bir numara beni aradı cvp vermedim.Numara açıktı 118 den öğrenmek istedim özelmiş.Sonra aynı gece saat 2 de özelden arandım açmadım.Sonra 15 günde birde özelden aranıp şarkı dinlettiler.Fatih erkoç gitme,Fatih kısaparmak üzüm karası gözlerin falan.En son işte canım 2 hafta önce eşim aracılara geldiği gün oldu ama eşim diyemem.Çünkü eşim olsaydı neden konuşmasın ki şarkı dinletmek çocukça.Yanlışmıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?