Bıktım Artık

Canım benim bende aynı şeyleri hissediyorum inan.Ben varya okadar çok çocuk istiyordum ki.. Eşim olmaz dedi. Umarım bende birgün çocuk sahibi olurum

ben de eşimi çok seviyordum, çocuğumuz olmasını istiyordum. hatta beni evden gönderdiğinde reglim gecikmişti bana hamile olsan da bu iş bitti dediinşallah hepimizin hayırlı evlatları olur ne diyeyim

ballos acele etmenin sebebi bir an önce boşanmak mı yoksa eşinin canının ne kadar yandığını görebilmek mi
sippsi o kadar vurdumduymaz ki benim eşim, onun da biraz pişman olmasını istiyorum. çok üzülüyorum sanki bana bunları yapan kendisi değilmiş gibi kaldığı yerden hayatına devam etmesine dayanamıyorum. bu yüzden

canım seni çok iyi anlıyorum. benim için de altındı pul ettiler diye konuşuyor komşular. cahiller kötü niyetleri yok biliyorum ama benim çok zoruma gidiyor. ben de üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diyorum. ve bazen hala umut edebiliyorum işin en kötü tarafı da bu. belki diyorum Allah pişman eder de her şey düzelir diye. ama hiçbir şey düzelmiyor. kendimi defalarca eşimin ailesinin etkisinde kalarak bunları yaptırdığına inandırdım.. ama her seferinde adam daha beterini yaptı. hevesim kursağımda kaldı. evlendim ama evlenmedim gibi sanki. hiçbir hayalim gerçek olmadı. hiçbir şeyden tat alamadım.

eşimin hiçbir şey olmamış gibi yaşamasına dayanamıyorum artık.benim evimde benim eşyalarımda annesiyle birlikte oturuyor. arkadaşlarıyla geziyor, tozuyor. okuluna gidiyor. sorana da anlaşamadık olmadı bitti diyor.

canım benim tüm yorumları okuyamadım ama boşver sen... ne derse desin her şey bir gün gün yüzüne çıkar...Allahından bulsun... sen en dogrusunu yapıyorsun konuşmayarak... bir de seni dövdüğüne dair belge almadın mı?

Canım benim evet son gece beni çok dövdü hırpaladı.Ben susarak en güzel cevabı verdiğimi düşünüyorum.Nasıl bir erkekliktir anlamadım arkadan konuşmak.Cesareti biraz olsaydı arar yüzüme söylerdi sen böyle böylesin diye.Göndermelerde bulunmazdı.Hayır canım darp raporu almadım çok büyük bir hata yaptım.Ama ailemin yanına geldikten 2 gün sonra boynumu bacaklarımın arasına sokmaya çalışmıştı eşim boyun ağrısına dayanamdım özel bir tıp merkezine gittim boyun filmim çekildi doktor filimde bişey yok ama incinme olmuş dedi kasgevşetici krem falan verdi.Ben filimi ve reçeteyi avukatıma verdim.Eşim elime bıçak vermişti ya kendini öldürüceksin ya beni diye elimde kesikler olmuştu bunları burdaki komşularım falan gördü bir tanesi şahitlik yapacak dilerim işime yarar.En büyük hatayı ben o gece polisi aramayarak yaptım yada geldiğim gibi darp raporu almayarak....

Ya canım anlamadığım sen hala neden eşyalarını orda bırakıyorsun aldırsana.Davayı açmışsın.Ben davamı açtım 1 hafta sonrada eşyalarımı aldırdım.Hoş herşey eksikti ama neyse.Kurtarabildiğim kadar.Bence sende bekletme al.

ben de eşimi çok seviyordum, çocuğumuz olmasını istiyordum. hatta beni evden gönderdiğinde reglim gecikmişti bana hamile olsan da bu iş bitti dediinşallah hepimizin hayırlı evlatları olur ne diyeyim

Canım geleceğe umutla bakmalıyız zor olsada bunu yapmalıyız.Çünkü giden bizden gidiyor.Sağlığımızdan oluyoruz.Onlar keyiflerine bakıyorlar.Benim okadar çok gelgitlerim oluyorki 7 ay olucak nerdeyse bazen çok iyiyim sanki ben değilim boşanan bazende sanki bütün dünya benim üzerime yıkılmış Ama elimizden gelen bişey yok.Dik durmalıyız güçlü olmalıyız zor olsada bunu yapmalıyız.Allahım hepimize güç, kuvvet versin.Dilerim hepimiz ileride çok çok mutlu oluruz...

ben her şeyin çok daha güzel olacağından eminim arkadaşlar
geleceği umutla bakın geçmişten ders alalım ama geçmişinde esiri olmayalımm

mutluluklar size sunulan ilahi bir armağan olsun bundan sonraki yaşantınızda

Canım benim çokkk tşk ederim.Seni seviyorum umut verdin bana :)

Kızlar daha geçen eşimin aracılara gelip karaladığını paylaştım.Şimdide amcamın kızı bana msn den sana resim göndericem dedi.Tamam dedim bende eşiyle zannettim .Baküde yaşıyorlar çünkü oda benden 1 hafta önce evlenmişti.Eşimin amcasının kızı benim kuzenimle face de arkadaş.Oğlunun doğum gününü kutlamış eşimde gitmiş.Fotoğraf çekmişler.Eşim giyinmiş gayette mutlu pozlar vermiş.Amcamın kızıda bana attı resimleri üzülme bak adamın umurunda değilsin dedi..Ama yinede canım acıdı nedense..Kuzenimin yaptığıda yanlış..Adamın zerre kadar umurunda değilmişim gerçekten.Okadar iyi görünüyorki resimlerde.Aptallık bende hala neden niçinlerle cebelleşiyorum.Yazık çok yazık

tatlım ne zaman ona eşim demekten vazgecersen o zaman canını acıtamıcak

tanıdığım cok sevdiğim insanlar.
sevdiğim adamı geride bırakıp , bi karar verebilmek için enerji toplamaya geliyorum izmir'e

Gel enerjini topla sonrada kararını ver canım.Hakkında umarım hayırlısı olur :) izmiride gez güzeldir izmirimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…