• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Artık

bulamadım çok korktum canım gerçekten de iftira falan atar mı ki. yok ya o kadarını da yapmaz. yaparsa da bütün günahlarımı almış olur. bu süreç çok yıpratıcı. çok üzülüyorum sevdiğim adamın bu kadar değişmesine.

bulamadım çok korktum canım gerçekten de iftira falan atar mı ki. yok ya o kadarını da yapmaz. yaparsa da bütün günahlarımı almış olur. bu süreç çok yıpratıcı. çok üzülüyorum sevdiğim adamın bu kadar değişmesine.

Valla canım hertürlü iftiraya hazır olmak lazım.Bu dönemde çok çirkinleşiyorlar malesef.Dik durmamız, güçlü görünmemiz lazım.İçimizde fırtınalar kopsada :( İyimisin canım ?

cok dogrusun canım cok sana elımden geldıgı kadar destek olurum canım.keske yakın olsaydık okadra ıyı olurdukı etrafımda kendım gıbı ınsanlar gordugumde hem uzuluyorum hem onlardan destek alamak ıstıoyorum bende gercekten hala dertlesmeye ıhtıyacım var .

Canım misafirler geldi online dım ama pc başında değildim.Sende çıkmışsın.Canım benim herzaman konuşmaya ihtiyacın olduğunda yanındayım unutma.Birbirimize destek olmamız lazım.Kütfen hissettiklerini duygularını düşüncelerini yaz canım olurmu?

Valla canım hertürlü iftiraya hazır olmak lazım.Bu dönemde çok çirkinleşiyorlar malesef.Dik durmamız, güçlü görünmemiz lazım.İçimizde fırtınalar kopsada :( İyimisin canım ?

Bulamadım ben hala kocamın bana bunları yaptığına inanamıyorum. Çok üzülüyorum. hep pişman olsun diye dua ediyorum. ama adamın keyfi yerinde. açgözlü dedi riyakar dedi, yalancı dedi iyice düşman oldu bana. anlamıyorum bir insanın hayatıyla oynamak bu denli mi kolay. beni evimden attığı yetmiyormuş gibi bir de anlaşmalı boşanmayı talep edebiliyor. sonra da beni açgözlülükle suçluyor. Artık yoruldum Allah'a havale ediyorum. bu saatten sonra iftira atarsa da günahımı almış olur. daha iyi öteki tarafım için.

ben çok üzülüyorum benimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarım çok mutlu. onların fotoğraflarını, evlerini görüyorum. kimi hamile. benim de tek istediğim mutlu bir yuvaydı. Belki bu artık hiç gerçekleşmeyecek. kader diyorum ama yine de üzülüyorum. her çocuk sevdiğimde benim de olacak mı acaba bir gün diye soruyorum kendime. bir daha sevebilecek miyim, beni seven biri olacak mı diye düşünüp duruyorum. içimde ukde kaldı. düğün fotoğraflarımı bile alamadan bitti. o fotoğrafları göremedim bile.

Bulamadım ben hala kocamın bana bunları yaptığına inanamıyorum. Çok üzülüyorum. hep pişman olsun diye dua ediyorum. ama adamın keyfi yerinde. açgözlü dedi riyakar dedi, yalancı dedi iyice düşman oldu bana. anlamıyorum bir insanın hayatıyla oynamak bu denli mi kolay. beni evimden attığı yetmiyormuş gibi bir de anlaşmalı boşanmayı talep edebiliyor. sonra da beni açgözlülükle suçluyor. Artık yoruldum Allah'a havale ediyorum. bu saatten sonra iftira atarsa da günahımı almış olur. daha iyi öteki tarafım için.

Canım nedenlerle niçinlerle bitmek bilmez zaten bu düşünceler.Evet nasıl bunu yaparlar bize bende hep kendime soruyorum..Ama bak canım sevselerdi, isteselerdi şimdi biz bu durumda olmazdık.Adamlar nasıl 5 kuruş vermeden kurtulsak diye düşünüyorlar canım.Hele şimdi tazminatta varya işin ucunda dahada düşmanlar bize.Birde benim avukatım haciz koymuş eşimin maaşına.Şimdi bana düşman olmuştur iyice.Ahh canım herşeyin bir rüya olmasını okadar çok isterdimki...

ben çok üzülüyorum benimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarım çok mutlu. onların fotoğraflarını, evlerini görüyorum. kimi hamile. benim de tek istediğim mutlu bir yuvaydı. Belki bu artık hiç gerçekleşmeyecek. kader diyorum ama yine de üzülüyorum. her çocuk sevdiğimde benim de olacak mı acaba bir gün diye soruyorum kendime. bir daha sevebilecek miyim, beni seven biri olacak mı diye düşünüp duruyorum. içimde ukde kaldı. düğün fotoğraflarımı bile alamadan bitti. o fotoğrafları göremedim bile.

canım hep aynıyız merak etme, yalnız değilsin, benim bir de evladım var iyi ki var, hiç pişman değilim....
ama ben kendimden geçtim, o hak etmiyor muydu mutlu bir yuvayı??
ona nasıl açıklama yapacağım, babasındayken ben nasıl yatıp uyuyacağım, kızım için hep o insanla görüşmek zorunda mıyım?
ben bu soruları sormayı bıraktım...
sizde bırakın daha fazla acıdan başka bir şeye yaramıyor....
her şerde bir hayır varmış, Allah kullarına hayırlısını verirmiş...
dua etmek çok işe yarıyor...
bizim kaderimizde mutlu bir yuva varsa olur zaten önüne geçemeyiz(ki bunu ben söylüyorum.:34:)
yoksa da yalnız mutlu olmanın yolları da var...
şöyle düşünün, en azından artık ona güvenmiyorsun ve onun gibi insanları hemen tanıyorsun.
üzme kendini oyalanacak bir şeyler bul, ne olursa...
çünkü başka hiç bir şey paklamıyor insanı...

Bizim de mutlu bir yuvamız olur mu acaba bir gün:(

İnşallah canım...Şuan bende çok karamsarım aslında.Sanki hiç evlenmeyeceğim anne olamayacağım:( Ama kaderimizde ne yazılmışsa onu göreceğiz.Dilerim hepimiz için herşey daha güzel olur...

Canım benim bende aynı şeyleri hissediyorum inan.Ben varya okadar çok çocuk istiyordum ki.. :( Eşim olmaz dedi.:( Umarım bende birgün çocuk sahibi olurum :43:

Canım benim bende aynı şeyleri hissediyorum inan.Ben varya okadar çok çocuk istiyordum ki.. :( Eşim olmaz dedi.:( Umarım bende birgün çocuk sahibi olurum :43:

inşallah canım doğru zamanda doğru kişiyle sizin de kuzucuklarınız olur...
Allah her şeyin hakkında hayırlısını verirmiş.
burada geyik yapıyorum ama aslında üzüldüm bugün...
çok samimi iki arkadaşım var burada...
dünkü olayı anlattım, eşin seninle irtibatı koparmamak için yapıyor, bir gün yine evleneceksiniz siz gibi geliyor bana demez mi?
ben şok oldum, diğer arkadaşım kızdı hemen, ne yapıyorsun zorla toparlanıyor zaten diye...
arkadaşım hemen özür diledi...
ama dedim benim en yakın arkadaşım nelerle uğraştığımı en iyi o biliyor...
o bile böyle düşünüyorsa, vay benim halime...:43:

ayın 20 sinde eşimin eline celp gitmiş ondan beri bir haber çıkmadı. bu cevap dilekçesi ne zaman gelir acaba kızlar.

Evet canım 15 gün cvp verme süresi oluyor..Bugün yarın ses çıkar merak etme tatlım.Hakkında hayırlısı olsun..

inşallah canım doğru zamanda doğru kişiyle sizin de kuzucuklarınız olur...
Allah her şeyin hakkında hayırlısını verirmiş.
burada geyik yapıyorum ama aslında üzüldüm bugün...
çok samimi iki arkadaşım var burada...
dünkü olayı anlattım, eşin seninle irtibatı koparmamak için yapıyor, bir gün yine evleneceksiniz siz gibi geliyor bana demez mi?
ben şok oldum, diğer arkadaşım kızdı hemen, ne yapıyorsun zorla toparlanıyor zaten diye...
arkadaşım hemen özür diledi...
ama dedim benim en yakın arkadaşım nelerle uğraştığımı en iyi o biliyor...
o bile böyle düşünüyorsa, vay benim halime...:43:

Kıyamam yaaaa :( Ah kızlar biz burda kendimizi bukadar paralarken onlarda küçükte olsa pişmanlık varmı...Benim cevabım sanmıyorum :( Pişman olsalardı biz bu durumda olmazdık bunları yaşamazdık.İşte insan en ufak birşeyden bile yıkılıyor değilmi canım...Ahh canım inan aslında gelip yalvar yakar olsalarda affetmemek lazım.Bu yaşadığımız zor günleri kimse unutturamaz.Dilerim hepimiz mutlu oluruz.Şu yaşadıklarımızın kötü bir kabus olmasını okadar çok isterdim ki :(

merakeden arkadaslara solıyım 15 gun ıcınde bellı oluor celp olayı. bende agladım sızlandım yıne.uyumaya gıttım ama uyuyamadım.nasıl toparlancam ne zaman bıtcek bu kotu gunler bende ıstıordum bı cocuk sahıbı olmak mutlu yuva kurmak .bende goruorum arkadaslarımımutlu mesut hepsı hatta ıkıncı balayımıza bıle cıktık daha ılk yıldan dıye bahsedıolar. kahrıoluyorum nasıl bı acı bu neden ben ya neden ben dıorum cok kotuyum kızlar ya bugun ıyıce deprestı duygularım cok uzuluyorum:((

merakeden arkadaslara solıyım 15 gun ıcınde bellı oluor celp olayı. bende agladım sızlandım yıne.uyumaya gıttım ama uyuyamadım.nasıl toparlancam ne zaman bıtcek bu kotu gunler bende ıstıordum bı cocuk sahıbı olmak mutlu yuva kurmak .bende goruorum arkadaslarımımutlu mesut hepsı hatta ıkıncı balayımıza bıle cıktık daha ılk yıldan dıye bahsedıolar. kahrıoluyorum nasıl bı acı bu neden ben ya neden ben dıorum cok kotuyum kızlar ya bugun ıyıce deprestı duygularım cok uzuluyorum:((

Canım lütfen üzülme ya bak bizde senin gibiyiz.Destek olalım birbirimize.Dilerim yüce Allahımdan birgün buradan birbirimize mutluluk mesajları verirriz.Evlenicez tekrar mutluda olucaz bebeğimizde olucak canım iyi düşünelim iyi olsun herşey tamammı :)

Back