Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulamadım çok korktum canım gerçekten de iftira falan atar mı ki. yok ya o kadarını da yapmaz. yaparsa da bütün günahlarımı almış olur. bu süreç çok yıpratıcı. çok üzülüyorum sevdiğim adamın bu kadar değişmesine.
cok dogrusun canım cok sana elımden geldıgı kadar destek olurum canım.keske yakın olsaydık okadra ıyı olurdukı etrafımda kendım gıbı ınsanlar gordugumde hem uzuluyorum hem onlardan destek alamak ıstıoyorum bende gercekten hala dertlesmeye ıhtıyacım var .
Valla canım hertürlü iftiraya hazır olmak lazım.Bu dönemde çok çirkinleşiyorlar malesef.Dik durmamız, güçlü görünmemiz lazım.İçimizde fırtınalar kopsadaİyimisin canım ?
Bulamadım ben hala kocamın bana bunları yaptığına inanamıyorum. Çok üzülüyorum. hep pişman olsun diye dua ediyorum. ama adamın keyfi yerinde. açgözlü dedi riyakar dedi, yalancı dedi iyice düşman oldu bana. anlamıyorum bir insanın hayatıyla oynamak bu denli mi kolay. beni evimden attığı yetmiyormuş gibi bir de anlaşmalı boşanmayı talep edebiliyor. sonra da beni açgözlülükle suçluyor. Artık yoruldum Allah'a havale ediyorum. bu saatten sonra iftira atarsa da günahımı almış olur. daha iyi öteki tarafım için.
ben çok üzülüyorum benimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarım çok mutlu. onların fotoğraflarını, evlerini görüyorum. kimi hamile. benim de tek istediğim mutlu bir yuvaydı. Belki bu artık hiç gerçekleşmeyecek. kader diyorum ama yine de üzülüyorum. her çocuk sevdiğimde benim de olacak mı acaba bir gün diye soruyorum kendime. bir daha sevebilecek miyim, beni seven biri olacak mı diye düşünüp duruyorum. içimde ukde kaldı. düğün fotoğraflarımı bile alamadan bitti. o fotoğrafları göremedim bile.
Bizim de mutlu bir yuvamız olur mu acaba bir gün![]()
Bizim de mutlu bir yuvamız olur mu acaba bir gün![]()
ben çok üzülüyorum benimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarım çok mutlu. onların fotoğraflarını, evlerini görüyorum. kimi hamile. benim de tek istediğim mutlu bir yuvaydı. Belki bu artık hiç gerçekleşmeyecek. kader diyorum ama yine de üzülüyorum. her çocuk sevdiğimde benim de olacak mı acaba bir gün diye soruyorum kendime. bir daha sevebilecek miyim, beni seven biri olacak mı diye düşünüp duruyorum. içimde ukde kaldı. düğün fotoğraflarımı bile alamadan bitti. o fotoğrafları göremedim bile.
neden olmasın bu dünyada insanlar da yaşıyor...![]()
Canım benim bende aynı şeyleri hissediyorum inan.Ben varya okadar çok çocuk istiyordum ki..Eşim olmaz dedi.
Umarım bende birgün çocuk sahibi olurum
![]()
ayın 20 sinde eşimin eline celp gitmiş ondan beri bir haber çıkmadı. bu cevap dilekçesi ne zaman gelir acaba kızlar.
ayın 20 sinde eşimin eline celp gitmiş ondan beri bir haber çıkmadı. bu cevap dilekçesi ne zaman gelir acaba kızlar.
inşallah canım doğru zamanda doğru kişiyle sizin de kuzucuklarınız olur...
Allah her şeyin hakkında hayırlısını verirmiş.
burada geyik yapıyorum ama aslında üzüldüm bugün...
çok samimi iki arkadaşım var burada...
dünkü olayı anlattım, eşin seninle irtibatı koparmamak için yapıyor, bir gün yine evleneceksiniz siz gibi geliyor bana demez mi?
ben şok oldum, diğer arkadaşım kızdı hemen, ne yapıyorsun zorla toparlanıyor zaten diye...
arkadaşım hemen özür diledi...
ama dedim benim en yakın arkadaşım nelerle uğraştığımı en iyi o biliyor...
o bile böyle düşünüyorsa, vay benim halime...![]()
merakeden arkadaslara solıyım 15 gun ıcınde bellı oluor celp olayı. bende agladım sızlandım yıne.uyumaya gıttım ama uyuyamadım.nasıl toparlancam ne zaman bıtcek bu kotu gunler bende ıstıordum bı cocuk sahıbı olmak mutlu yuva kurmak .bende goruorum arkadaslarımımutlu mesut hepsı hatta ıkıncı balayımıza bıle cıktık daha ılk yıldan dıye bahsedıolar. kahrıoluyorum nasıl bı acı bu neden ben ya neden ben dıorum cok kotuyum kızlar ya bugun ıyıce deprestı duygularım cok uzuluyorum(