bugün yine benim için twitterda şöyle yazmış"namusu üzerine yemin edeceğini bile bile yalan söyleyenin namusunu korumaya çalışmak yersizlik." düşünüyorum düşünüyorum bu adama ne yalan söyledim ben diye çok üzülüyorum artık.
Göndermeler yaparak canını acıtmaya çalışıyor nitekim acıtıyorda...Canım onlar bizim gibi güzel günleride düşünüp üzülmüyorlar hep evliliğimizin kötü günlerini düşünerek bakıyorlar.Ve nefret ediyorlar...Biz neden niçinlerle boğuşurken onlar napsakta 5 kuruş vermeden kurtulsak onu düşünüyorlar.Erkekler daha rahat atlatıyorlar bizim gibi değiller.Onun derdi şuanda para.Sevgisine evliliğine sahip çıksaydı biz şuanda bu durumda olmazdık.Sen eğitmensin ne güzel ayakların yere basıyor ekonomik özgürlüğün var ben çalışmıyorum inan evde herşey dahada zor.Sen davayı açtınmı canım?Taleplerin oldumu karşı tarafın cevabı ne?
canım talebim olmadı işte maddi manevi tazminat istedikdavayı açtık daha karşı taraftan cevap dilekçesi gelmedi canım. bekliyorum. herhalde bir haftaya kadar belli olur.
canım talebim olmadı işte maddi manevi tazminat istedik
Ahh arkadaşım,keşke hiç bir talebin olmadan ayrılsaydın,mahkemeler o kadar uzuyorki,bu 7 ay kimbilir kaç 7 ay olucak,
ama keşkeninde bir faydası yok,hazırlıklı ol uzun bir dava sürecine
şunuda unutma,geçen gün ömürdendir..
Sen bırak artık kim ne konuşuyosa ne atıyosa arkandan atsın,
kendine bak,geleceğe bak.
Yat kalk şükret kurtulduğuna,dedim ya adam adam oldumu,kadın şirrette olsa o evlilik kurtulur,iş ki adam adam olsun,kadın hertürlü yola gelir.
Her karanlığın arkasından bi aydınlık,her zahmetin arkasından bi rahmet..yeterki sabretmesini bilelim..
Güzel günler seninle olucak,seninde sıcacık bi evin,adam gibi bi eşin,minik bebişlerin olsun inşallah.......
Sıkma tatlı canını,sarma geriye artık,güzel şeyleri hayal et,mesela çok şanslısın tekrar aşık olma ihtimalin var:)
tekrar gelinlik giyebilirsin hemde daha güzel diktirirsin bu sefer,bunları düşün ümitlen,ama zaman var,önce silkin,at yüklerini sırtından,
seni sevmediyse o kaybetti
tatlı rüyayalr..
Tamamını okumayamadım ama az-çok biliyorum ve devamında olanlara da hic şaşırmıyorum. Senin icin üzüldüm demiycem. Eğer devam etseydin o zaman üzülürdük hepimiz. Cünkü ozaman yazıların boşanıyorum 10 yılım gitti yada cocuklarımla ne yapacağım gibi şeyler olacaktı. Yani söylemek istediğim bu zaten olacaktı en güzeli ömrünün yarısı gitmeden olması.
Biliyorsun bende boşanıyorum. Davayı ben actım ve benimle boşanmak istemeyen, bir şans daha isteyen adam tazminatı görünce birden cark edip ve iftiraları sıralamaya başlıyor. İlk duyduğumda inanamadım, vücudum kasıldı felc geciriyorum sandım. Ama öldürmeyen darbe güclendirir derler. Şuan eskisinden de iyi hissediyorum kendimi. Senelerin tiryakisi olan ben sigarayı bırakıyorum.Mesela bu saatlerde elimde hep kahve olurken şimdi bitki cayları iciyorum.Yani kendim icin bir şeyler yapıyorum cünkü biliyorum ki hayat ondan ibaret değil.
Şimdi seni kötüledikce sana iftira attıkca cok üzülüyorsun.Ama aslında sevinilecek bir durum bu ya hic bir şey yapmasaydı sen ayrılığın acısını anladıkca pişman olmaya başlasaydın daha mı iyi olacaktı o senin ayrılmakta isabetli bir kara verdiğini gösteriyor sana. Nacizane tavsiyem artık bu konunun üzerine gitme herşeyi taze tutuyor yine sen üzülüyorsun
adam hasta ruhlu kurtulduğuna sevin bence.ezik takılmaya çalışıyoo kendsini haklı göstermek için.bilirim böyle tipleri. o ne dedi bu ne dedi diye düşünme salla her işte bir hayır vardır.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Aynen canım milletin gözünde seven mücadele eden adamı oynuyor.Evet canım herşeyin hayırlısı artık...
hee tahmin ettiğim gibi.banada kızkardeşim yaptı benzer şeyleri öyle şşeyler anlatmışki millete vay be ben neymişim dedim.ama Allah görüyo gerisini boşver.kim ne düşünürse düşünsün.zaten senin karşındaki adam olsa bunları yapmazdı.benim bi yakınımı karısı aldattı öyle boşandılar ama kimseye bişi demedi adamcağız sustu. ona buna anlatılmaz ki ne olursa olsun ya.terbiyesizliktir bu.
Allah yardımcın olsun cok zor olucaktır emınım senın yazılarını okuyorum hergun bugun bı gelısme oldumu dıye. ya bu erkekler okadar acımasız kı ıste bınbır emekle kurulan yuvalar bole bı sessızlıkle gecen gunlerın ardından bıtıyor ıste. okadar uzuluyorumkı anlıyorum senı hemde cok ıyı.hep dua edıyorum senı tanımasam da bılıomusun.ınsallah duzelmıslerdır dıye cunku bılıyorumkı okadar emek vardır mutlaka ortada tum cıftlerın aklı basına gelsın ınsallah yuvalarını harcamasınlar bole sonrası cok acı oluyor.kelıme yetmıyorkı ıste ne desek bos
slm kızlar mahkeme günüm belli oldu 27 ocak büyük günhiç gitmek istemiyorum ama avukatım ilk duruşmaya katıl dedi.7 ay aradan sonra tekrar o insanı görmek çok zor olucak.Nasıl dayanıcam bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım. Üzülme lütfen ilerde çok mutlu olucaksın; yıllarını verip ayrılanlar var boşver bundan sonra mutluluğuna bak biz burda hep senin arkandayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?