Bıktım Artık

bulamadım gorusemıyoruz uzun zamandır hayatım nasılsın ?
bosver ya onun soyadını neden olmus bılmyorum ama ıyıkı degsmıs onun soyadını tasımaya devammı etcen bıde ?

bulamadım gorusemıyoruz uzun zamandır hayatım nasılsın ?
bosver ya onun soyadını neden olmus bılmyorum ama ıyıkı degsmıs onun soyadını tasımaya devammı etcen bıde ?

Ben iyiyim tatlım sen nasılsın? Ya soyadını istemiyorum zaten ama neden değiştiğini anlamadım? Sen neler yapıyorsun bakalım?

aaa onu bi araştır. daha dava açılı, sonuçlanmadı ki... senin için demiyorum ama dava açıp barışan var. onda bir iş var ya...

aaa onu bi araştır. daha dava açılı, sonuçlanmadı ki... senin için demiyorum ama dava açıp barışan var. onda bir iş var ya...

Canım bende anlamadım niye böyle olduğunu bizim daha ilk celse görülmedi...2 tarafta boşanmada hemfikir olsa dahi celse görülmeden böyle bişey neden yazılmış anlamadım.

Ben iyiyim tatlım sen nasılsın? Ya soyadını istemiyorum zaten ama neden değiştiğini anlamadım? Sen neler yapıyorsun bakalım?

hayat mucadelesı ugrasıp gıdıyoruz canım degısen bırsey yok bende

canım bulamadım
naber nasılsın
uzun zamandır gorusemıyoruz bılıyorsun facete konusamıyoruz
merak ettım ne durumdasın nasılsın
soyadınmı degıstı soyadındanmı dusurdu ne oldu

canım bulamadım
naber nasılsın
uzun zamandır gorusemıyoruz bılıyorsun facete konusamıyoruz
merak ettım ne durumdasın nasılsın
soyadınmı degıstı soyadındanmı dusurdu ne oldu

İyi olmaya çalışıyorum canım mahkeme günü yaklaştıkça stres oluyorum bu bir gerçek.Sen nasılsın canım? Sende ne var ne yok? Evet canım geçenlerde kızkardeşimin nüfus dairesinde işi vardı ve bizim aile kimlik bilgilerimiz çıkarıldı.Benim soyadım kızlık soyadım olmuş ve boşanma yazıyor kağıtta.Anlayamadığım canım beni soyadından düşürme gibi bir seçeneği varmı? Daha ilk celsemiz görülmeden.Soyadından düşürme oluyormu?

Kesinleşmiş karar nüfus müdürlüğüne gönderilmeden nasıl soyadı değişiyormuş ki, ilk defa duydum ve anlamadım. Avukatına sorsana bir, boşanma mı yazıyormuş sadece, yarın nüfusa gidip bir vukuatlı nüfus kayıt örneği iste ve gene aynısı olursa açıklamasını sor bence.

Canım avukat öyle bişey olması mümkün değil dedi.Ben ilgilenicem dedi.Aman ya ne zor bu işler offfffffffff

Kızlar duruşmaya az kaldı Allahım ne zor bir süreçmiş bu.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Dün avukatımla görüştüm eski eşim hala avukat tutmamış.Kızlar neden avukat tutmamış olabilir.Maddi durumu gayet iyi.Galiba kendisi konuşucak tıkır tıkır.Valla öyle yaparsa dili sağlamdır iyi laf yapar ağzı...Çok üzgünüm kızlar çok gün yaklaştıkça dahada stres oluyorum...Eski eşim bir sürü kıza abone olmuştu faceden.En son pzt günü bir kıza abone olmuştu kızda yaşadığı yerden kuaförde çalışıyordu daha önce görmüştüm ona abone olmuş.Ve diğer bütün kızları silmiş.Şimdi yalnızca ona abone.Elbette hayatına biri giricek ama kağıt üzerindede olsa bir evlilik var neden erkekler hemen arayışa giriyor saygıdamı duymaz insan..Neden yapar daha boşanmadan.Ne diyeyimki kör şeytanından bulsun.

bebegım ne saygısı
artık sız ayrısıız zaten o ımza degıl sızı baglayan oysada lanet olsun o ımzaya
ayrıca mahkemede oyle tıkır ıtkır hakım ..ok konusturur , konusamaz avukat olmadan gor bak

bebegım ne saygısı
artık sız ayrısıız zaten o ımza degıl sızı baglayan oysada lanet olsun o ımzaya
ayrıca mahkemede oyle tıkır ıtkır hakım ..ok konusturur , konusamaz avukat olmadan gor bak

Haklısın bu adamda saygı olsa biz bu duruma gelmezdik.Avukat tutmamasına sevindim canım umarım en kısa zamanda biter.Lanet olsun onada parasınada.Ama galiba biz kadınlar çok duygusalız kağıt üzerindede osa bitmeyen bir evlilik ama saygıyı galiba yanlış kişilerden bekliyoruz.Kör şeytanlarına havale ediyorum.Sen nasılsın canım?

sen bız kadınları sorma
bızım bırılerınde kopmamız cok cok zor
ben ıyıyım canım hazırlıklarla ugrasıyoruz , sen bu konu dısında nasılsın mutlumusun
ıs aramaya devam et en kısa zamanda ınsallah hem bosanırsın hemde ıse gırersın hayatına yenıden kaldıgın yerden devam edersın

Canım evet biz çok duygusalız Erkekler vurdumduymaz...Biri gider biri gelir onlar için.Bu konu dışında iyiyim canım.Senin adına inanılmaz mutluyum canım.İnşallah çokkkk mutlu olursun.İş aramaya devam ediyorum tatlım bakalım.Dilerim bundan sonra hayatımız güzel olur.

slm bayadır görüşemiyoruz..nasılsın?? soyadı konusuna kafam takıldı nasıl olur böyle birşey...bence araştır bakalım

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba...İlk celsem pzt günü görülücek.Avukatım bugün aradı celseye katılıp katılmayacağımı sordu hayır dedim.10 ay gibi uzun bir aradan sonra onun yüzünü görmek istemiyorum.Biliyorum ki onu görürsem allak bullak olucam.Yaram biraz kabuk bağlamışken kanatmak istemiyorum

ben olsam gıderdım
gıder cok umursamaz dururdum kesınlıkle kavga dovus olsun kı oldu adlıeyde
dahıl olmadım uzaktan cok yabancı gıbı ızledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…