canım sanırım boşanma sürecindesiniz. ya bu erkeklerde var ama kendini aklama mantığı... gerçekten mi öyle görüyorlar yoksa etrafa mı öyle göstermek istiyorlar bilemedim ama çok erkekte gördüm bunu. boşanma sanki bir kabahat ve bu kabahati üstlerinden atmak için salak saçma ayrıntıları abartıyorlar. aldatıyor mesela adam, yakalanıyor karısı da boşanma davası açıyor. sus dimi, yok car car bir de "ben aldattım ama o da şöyleydi böyleydi... " bazı kadın düşmanı kadınlar da bu erkekleri pohpohluyor. sanki erkek elde tutulması gereken bir şeymiş gibi. evlilik 2 insan arasında. 2 insan isterse devam eder. 2 insanın da hataları elbet vardı.
boşver.... konuşsun dursun. emin ol bir seninki değil. çok erkekte duydum. yarın evlenecek ya yeniden aman eve bakamayan erkek demesinler diye kendini aklıyor aklı sıra... aklasın dursun. vicdanı var herkesin. altın çamura da atsan altındır. sıkma canını. hakkında hayırlısı olsun.
Bence kesinlikle vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Gerçekten konuşacak adam çevredekilere konuşmaz sana konuşur. Konuşacak ne sözü ne yüzü yok, kendisi de biliyor haksız olduğunu aklınca kendini ve sebep olanları temizliyor. Sen boşver onu, biliyorum çok zor ama kapat kulaklarını duyma, onun hakkında sana bişey anlatacak olurlarsa ben duymak istemiyorum de, biliyorum merak ediyorsun hala arkandan ne dolaplar çeviriyor neyin peşinde diye ama duymazsan en azından sinirlerin bozulmaz
Belki de çevreye konuşarak sana laf göndermeye çalışıyor, sen de sinirlen ona hesap sor, kavga çıksın diye. O zaman diyecek ki ben demedim mi şimdi bile kavga çıkartıyor diye. Sakin ol, sakın onun gazına gelme.
boşanma sürecinde böyle muhabbetler mutlaka olur.herkes kendini haklı gösterme çabasındadır nedenseçok boş ve gereksiz bir durum.sebebi ne niye konuşuyor diye hiç düşünme canım.kulağını tıka kimseyi duyma o konuşsun dursun sen umursama
Tazminat ve nafaka vermemek için haklı olması gerekiyor. Bence elindeki ses kaydının yasal olarak geçerli olmadığını öğrendi seni tahrik edip yeni deliller elde etmeye çalışıyor. Aracılara da kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor, belki de tanıklık etmeleri için ikna etmeye çalışıyor aklınca. Konularını biliyorum. Kesinlikle herşey planlı, programlı. Anlamadığım tek şey senden ne istedi? Ne kötülük yapmışsın ki senden neyin acısını çıkarıyor?
Burda bir sürü değişik olay görüyoruz ama senin ki sanki kan davası... Demek ki karakteri yerleşmemiş, maymun iştahlı biriymiş. Lütfen yazdıklarım için kusura bakma, seni kırmak gibi bir amacım yok. Şu andaki tek derdi de sana tek kuruş kaptırmadan yakasını bu işten kurtarmak
Bu kadar planlı hareketler çok büyük bir nefret sonucu olur, madem birbirinizi seviyordunuz nasıl bitti bu sevgi. Ailesine çok mu düşkün? Onlar mı seni sevmedi de bu noktaya geldiniz?
bence de yanlıs yapıyor ama bence bı yandan da senın ona gel barısalım demenı beklıyor gıbıme gelıyor.yoksa bos yere aracılara kadar gıtmezızmıre kadar gıdıp onları gormedende gıdebılırdı.ordan burdan kendınle alakalı bıseyler duymanı ıstıyorda olabılır. gururuna yedıremedı sanırım senınde ayrılıga ıtırazın olmadıgını.
Canım ben daha öncede sınav için ailemin yanına gelmiştim telde kavga etmiştik bana gelme boşanalım demişti.Tam 20 gün ailemin yanında kaldım adam olmuyor bitsin dedikçe ben yalvardım.Hergün aradım ağladım yalvardım bırakma dedim.O naptı bitsin dedi en sonunda tamam istediğin gibi olsun dedim annesini gönderdi gittim.Ama herşey dahada kötü oldu şiddette başladı.Beni adam yerine koymuyordu.Sevmiyorum seni istemiyorum diyordu.Sözde kavgalarımız tartışmalarımız onun bana olan sevgisini aşkını bitirmiş.Bu nasıl sevgi aşksa bitmiş 10 ayda.Ben tam 4 ay bekledim ne aradı ne sordu bu son gelişimde davayıda açmadı.En snunda ben tazminat ve nafaka istemli davamı açtım.Eşyalarımıda aldırdım.Oda boşanmayı kabul etti tazminatı nafakayı kabul etmedi.Şimdide karalamaya başlıyor.derdin neyse mahkemede anlatsana be adam...valla bunaldım ama
Tamam diyelim ki seni hiç sevmedi o zaman neden evlendi senle... Ne istedi senden. Ailesi ne biçimsiz insanlar ki böyle bir evlat yetiştirmişler. Ama şuna inan kimsenin ahı kalmıyor, bu dünyada çıkıyor ve sana gösteriyor allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?