Bıktım Artık

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Kızlar daha öncede konu açmıştım hep destek oldunuz akıl verdiniz...Son gelişmeler var sizinle paylaşmak istedim.dün evlenmemize aracı olan halamın kızı aradı.15 gün önce eşim iş için izmire gelmiş ordanda aracılara uğramış 2 saat kadar oturmuş.Halamın kızının kocasıda eşimin yakın akrabası.Neyse eşim konuyu hiççç açmamış.Halamın kızı açmış.Eşim başlamış beni karalamaya.Benim yerimde başka biri olsa taaa ilk zamanlar bulamadım ı babasının evine gönderirdi ama ben düzelir diye bekledim demiş.Sebepte ben herşeyden kavga çıkarıyormuşum.Ailesini sevmemişim istememişim.Düzelirim diye beklemiş ama ben düzelmemişim.Halamın kızı bulamadım senden şüpheleniyr demiş hayatında biri olduğunu düşünüyor demişki asla öyle bişey yok o aslında eski erkek arkadaşını unutamamamış.Evet benim görüştüğüm biri vardı eşimden önce sevmiştim ama aileler anlaşamadı bende olmayacağını düşündüm ve medenice ayrıldık.Aynı mahallede oturduğumuz içinde eşime anlatmıştım.Sözde eşime göre ben ailemi dinlemişim ve eşimle evlenmişim yoksa benim aklım hala eskisindeymiş.Severek evlenmemişim eşimle ve ayrılmak içinde bahaneler yatarmışım şimdide aileme siz yaptınız bekın sizin istediğinizle evlendimde noldu diyormuşum...Adam neleri kurmuş kafasında yaaa..Halbuki unutamayan o eski sevgilisine özel msn alan o, mail atan o.Ben istesem zaten öbürüyle evlenirdim.Birde demişki ben bulamadım ı son gece dövmüş göndermişti ya ben boşanma niyetiyle göndermedim sinirlerimiz çok yıpranmıştı gitsin biraz kafamızı toplayalım diye gönderdim demiş.Gece 1 de dövüp gönderen adam sözde beni kafa toplamaya göndermiş.Ertesi günde mesaj atmıştı bana anlaşmalı boşanma için.Bende geldikten 1 hafta sonra hattımı değiştirmiştim neymiş boşanmayı ben istemişim ki hemen hatımı değiştirmişim.Babası bana msn den arkadaşlık teklifi göndermişti bende kabul etmemiştim.Niye edeyimki benim ev tlf var ailem var görüşmek isteyen insanlar yollları deneyebilirdi.Hattımı değiştirmişim msn den kabul etmemeişim bunlar bahane değil dedim.Şunuda demiş bunca olaydan sonra ben bulamadım la barışsam biz 3 ay sonra yine rız.Sanki ben barışma talebinde bulundumda.Davayı ben açmışım oda kabul etmiş.Anlamıyorum kızlar bu adam hala neyin peşinde? Tamam ben haksız olayım ne gerek var o insanlara açıklama yapmaya.Yaa zaten dava açılmış bitmiş gitmiş konuşmak istemiyorum diyip knuyu kapatabilirdi.O insanlara karşı kendini aklasa haklı çıkarsa nolur çıkarmasa nolur biten bir evlilik var artık.Bu adam neyin peşinde kızlar niye hala beni karalıyor anlamış değilim.Tamam deddim dün halamın kızına o haklı olsun ben haksız olayım ama artık ben bu konuda jkonuşmak istemiyorum.Çünkü olay yargıya intikal etmiş.Adam face de hergün değişik la mutlu mutlu kızlara abone olmalar falan hala banada laf yetiştiriyor.Tamam git yoluna işine bak kızlara abone ol hayatına birini al.Yanlışmıyım kızlar ben artık sağlıklı düşünemiyorum bu adam beni karalasa izmire rezilde etse eline ne geçicek?yada niyeti ne? offff yaaaa

canım sanırım boşanma sürecindesiniz. ya bu erkeklerde var ama kendini aklama mantığı... gerçekten mi öyle görüyorlar yoksa etrafa mı öyle göstermek istiyorlar bilemedim ama çok erkekte gördüm bunu. boşanma sanki bir kabahat ve bu kabahati üstlerinden atmak için salak saçma ayrıntıları abartıyorlar. aldatıyor mesela adam, yakalanıyor karısı da boşanma davası açıyor. sus dimi, yok car car bir de "ben aldattım ama o da şöyleydi böyleydi... " bazı kadın düşmanı kadınlar da bu erkekleri pohpohluyor. sanki erkek elde tutulması gereken bir şeymiş gibi. evlilik 2 insan arasında. 2 insan isterse devam eder. 2 insanın da hataları elbet vardı.

boşver.... konuşsun dursun. emin ol bir seninki değil. çok erkekte duydum. yarın evlenecek ya yeniden aman eve bakamayan erkek demesinler diye kendini aklıyor aklı sıra... aklasın dursun. vicdanı var herkesin. altın çamura da atsan altındır. sıkma canını. hakkında hayırlısı olsun.

Bence kesinlikle vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Gerçekten konuşacak adam çevredekilere konuşmaz sana konuşur. Konuşacak ne sözü ne yüzü yok, kendisi de biliyor haksız olduğunu aklınca kendini ve sebep olanları temizliyor. Sen boşver onu, biliyorum çok zor ama kapat kulaklarını duyma, onun hakkında sana bişey anlatacak olurlarsa ben duymak istemiyorum de, biliyorum merak ediyorsun hala arkandan ne dolaplar çeviriyor neyin peşinde diye ama duymazsan en azından sinirlerin bozulmaz

Belki de çevreye konuşarak sana laf göndermeye çalışıyor, sen de sinirlen ona hesap sor, kavga çıksın diye. O zaman diyecek ki ben demedim mi şimdi bile kavga çıkartıyor diye. Sakin ol, sakın onun gazına gelme.

Evet canım boşanma davasını ben açtım.Tam 7. aya girdim ailemin yanındayım.Eşim yada ailesi 1 kere bile aramadılar.4 ay bekledim davayı belki o açar diye açmadı en sonunda maddi manevi tazminat ve nafaka istemli davamı açtım.Oda boşanmayı kabul etti ama tazminat ve nafaka vermeyi kabul etmedi.Daha ilk celsemiz bile görülmedi.Tamam o haklı olsun herkesin gözünde ama artık knuşmaya karalamaya gerek yokki.Eşyalarımı almaya gittiler ailem sorun çıkarmadı davayı açtım boşanmayı kabul etti.Hala neyin peşinde?Ben bir bayan olarak okadar dedikodu yapmıyorum.Sanki ben barışmak istiyorumda adam birde diyorki ben şimdi bulamadım la barışsam 3 ay sonra yine kavga çıkarır bulamadım asla düzelmez.biz onunla yapamayız.Allah Allah dedim ben barışmak istemedim ki bu neyin muhakemesini yapıyor....

Ahh edanazcığım 7 ay olucak ya 1 kere aramadılar sormadılar adam yerine koymadılar eşyalarım geldi sorun çıkarmadılar.Davayı açtım boşanmayıda kabul etti.Hatta boşanma dilekçeme cvp olarak boşanmayı istiyorum ama tazminat ve nafaka vermek istemiyorum demiş.Delil olarakta ses kaydı demiş.Meğer adam sesimi bile kayıda almış.Bunları düşünen adam hala uslanmıyor kini nefreti bitmiyor orda burda konuşmaya devam ediyor.Beni 7 ay önce gece saat 1 de ailemin evine göndermişti daha arabaya bineli yarım saat geçmiştki aradı bende saf gibi aaa pişman oldu galiba diye düşünmüştüm meğer adam plan derdindeymiş.Aradı telefonda hırsız altınları neden çaldın şimdi polisi arayacağım seni garajda yakalasınlar üstünü arasınlar dedi halbuki altınlarımı evliliğmizin 2. ayında bozup bankaya kendi adına atmıştı.Evde sadece 3 bilezik ve bir set kalmıştı.Sen o gece okadar döv beni hırpala gece 1 lerde yollara düşür benim aklıma altınmı geldi.Telefonda öyle deyince bende saydım onları hep kayıda almış.Ve daha haberim olmadan alınan ses kayıtlarıda var düşünün.Nekadar planlı herşey.Adam hızını alamıyor izmirlere gelip aracılarda dedikodumu yapıyor.Ya ne derdin varsa mahkemede konuşsana...

Aynen canım biliyor aracıların bana söyleyeceğini aracılar halamın kızı kocasıda eşimin çok yakın akrabası.Evet beni ailemin yanına gönderdiği tarihten 1 ay sonrada yine izmire aracılara gelip beni karalamıştı.Bende duyunca sinirlenip ona mesaj atmıştım.Dedikodu yapma medeni ol diye.Oda mesajıma cvp vermemişti.Hatta annemler eşyalarımı almaya gittiklerinde evde yalnız kaynanam varmış annem onada söylemiş oğlun gelip orda burda dedikodu yapmasın erkeğe yakışmıyor sorunu neyse mahkemede anlatsın demiş.Anlamıyorum hala devam ediyorlar ama...Ama yok bu sefer o gaza gelmem mesajda atmam herşey mahkemede konuşulacak...

boşanma sürecinde böyle muhabbetler mutlaka olur.herkes kendini haklı gösterme çabasındadır nedenseçok boş ve gereksiz bir durum.sebebi ne niye konuşuyor diye hiç düşünme canım.kulağını tıka kimseyi duyma o konuşsun dursun sen umursama

Tazminat ve nafaka vermemek için haklı olması gerekiyor. Bence elindeki ses kaydının yasal olarak geçerli olmadığını öğrendi seni tahrik edip yeni deliller elde etmeye çalışıyor. Aracılara da kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor, belki de tanıklık etmeleri için ikna etmeye çalışıyor aklınca. Konularını biliyorum. Kesinlikle herşey planlı, programlı. Anlamadığım tek şey senden ne istedi? Ne kötülük yapmışsın ki senden neyin acısını çıkarıyor?

Valla erkekler dedikodu konusunda daha uzmanlar...Ben nedense kimseye kendimi aklama derdinde değilim.Aracı olan halamın kızınada dedim ben artık konuşmak istemiyorum diye.Tamam dedim ben haksızım herkes böyle bilsin o böyle rahatlayacaksa rahat olsun dedim.Mahkemede konuşulur zaten dedim..

Evet canım ses kaydı delil değilmiş avukatımda öyle dedi.Ve inanın dilekçeme cvp olarak yazdığı tek şey bulamadım yaşadığımız yeri kabullenemedi.Tek gerekçe buymuş ona göre.Ben orayı benimsiyememişim ve bu yüzdende hep kavga çıkarıyormuşum.oda bıkmış bu kavgalardan bu yüzdende artık oda boşanmak istiyormuş.Aracılardan tanıklık istememiş.Zaten aracılar tanıklık yapmaz.Halamın kızı neticede.Bende anlamıyorum edanazcığım bu adam neden benden bukadar nefret ediyor?sevgi 10 ayda bitiyormu yada bukadar kısa sürede nefrete dönüşebiliyormu?

Burda bir sürü değişik olay görüyoruz ama senin ki sanki kan davası... Demek ki karakteri yerleşmemiş, maymun iştahlı biriymiş. Lütfen yazdıklarım için kusura bakma, seni kırmak gibi bir amacım yok. Şu andaki tek derdi de sana tek kuruş kaptırmadan yakasını bu işten kurtarmak

Yok canım asla kırılmıyorum.Aksine yorumlarınız bana yol gösteriyor.Ben şuan sağlıklı düşünemiyorum.Evet canım sanki kan davası bizimkisi.Sevgi bukadar çabukmu tükeniyor anlamadım ki...Millet kanlı bıçaklı oluyor ama yinede yeri geliyor barışan çiftler oluyor.Ben ne yaptıysam anlamadım ki...Adam kendi yaptıklarını hiç görmüyor.Öyle kolay değil işte tek kuruş vermeden yakasını kurtarmak.

Bu kadar planlı hareketler çok büyük bir nefret sonucu olur, madem birbirinizi seviyordunuz nasıl bitti bu sevgi. Ailesine çok mu düşkün? Onlar mı seni sevmedi de bu noktaya geldiniz?

bence de yanlıs yapıyor ama bence bı yandan da senın ona gel barısalım demenı beklıyor gıbıme gelıyor.yoksa bos yere aracılara kadar gıtmezızmıre kadar gıdıp onları gormedende gıdebılırdı.ordan burdan kendınle alakalı bıseyler duymanı ıstıyorda olabılır. gururuna yedıremedı sanırım senınde ayrılıga ıtırazın olmadıgını.

Bu kadar planlı hareketler çok büyük bir nefret sonucu olur, madem birbirinizi seviyordunuz nasıl bitti bu sevgi. Ailesine çok mu düşkün? Onlar mı seni sevmedi de bu noktaya geldiniz?

Canım evet demekki çok nefret ediyor benden.Yoksa ses kaydına kadar düşünmezdi.Evet şuna eminim benim onu sevdiğimden daha çok seviyor görünüyordu beni dışarıdan bakıldığında çevremde herkeste öyle diyordu.Ama ben daha evliliğimizin 4- ayında falan eski sevgilisine attığı maili yakaladım.Nasılsın falan yazmıştı..Sonra affettirdi kendini hata yaptım diye.Aradan 2 ay geçti mesajını yakaladım inkar etti.Seven adam neden eski sevgilisne mail yada mesaj atsın.Taaa evliliğmizin 5. ayında o kıza özel msn adresi almış listesinde sadece o kız var düşünsene.Bunuda ben ailemin yanına geldikten sonra şifresini deneme yanılma yöntemiyle bulunca görüyorum.Ve düşün ki beraber alışverişe gidiyoruz mağazaya eşime kıyafet alıyoruz bizimle ilgilenen bayanın yaka kartından adını alıp face de arkadaşlık teklifi göndeiyor.Bütün bunları ailemin yanına geldikten sonra öğreniyorum.Beni resmen uyutmuş adam.Belkide beni hiçç sevmedi.Gece yarılarına kadar laptopun başındaydı karı koca hayatımız yoktu son 5 aydır.zaten yanında 10 ay kaldım.

Tamam diyelim ki seni hiç sevmedi o zaman neden evlendi senle... Ne istedi senden. Ailesi ne biçimsiz insanlar ki böyle bir evlat yetiştirmişler. Ama şuna inan kimsenin ahı kalmıyor, bu dünyada çıkıyor ve sana gösteriyor allah

Canım ben daha öncede sınav için ailemin yanına gelmiştim telde kavga etmiştik bana gelme boşanalım demişti.Tam 20 gün ailemin yanında kaldım adam olmuyor bitsin dedikçe ben yalvardım.Hergün aradım ağladım yalvardım bırakma dedim.O naptı bitsin dedi en sonunda tamam istediğin gibi olsun dedim annesini gönderdi gittim.Ama herşey dahada kötü oldu şiddette başladı.Beni adam yerine koymuyordu.Sevmiyorum seni istemiyorum diyordu.Sözde kavgalarımız tartışmalarımız onun bana olan sevgisini aşkını bitirmiş.Bu nasıl sevgi aşksa bitmiş 10 ayda.Ben tam 4 ay bekledim ne aradı ne sordu bu son gelişimde davayıda açmadı.En snunda ben tazminat ve nafaka istemli davamı açtım.Eşyalarımıda aldırdım.Oda boşanmayı kabul etti tazminatı nafakayı kabul etmedi.Şimdide karalamaya başlıyor.derdin neyse mahkemede anlatsana be adam...valla bunaldım ama

Canım bu sürede dikkat et yani her şeyi kendi lehine kullanmak isteyecektir çok temkinli davran hakkında hayırlısı olsun. Yıllar sonra olmasındansa yol yakınken sen de kendi hayatını kur belki sen de çok mutlu olucaksın inş.

Son düzenleme:

Ahhh canım bir bilsem neden evlendiğini.İnşallah ahım onlarda kalmaz.O adamda mutluluk nedir bilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…