Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulamadım gorusemıyoruz uzun zamandır hayatım nasılsın ?
bosver ya onun soyadını neden olmus bılmyorum ama ıyıkı degsmıs onun soyadını tasımaya devammı etcen bıde ?
aaa onu bi araştır. daha dava açılı, sonuçlanmadı ki... senin için demiyorum ama dava açıp barışan var. onda bir iş var ya...
Ben iyiyim tatlım sen nasılsın? Ya soyadını istemiyorum zaten ama neden değiştiğini anlamadım? Sen neler yapıyorsun bakalım?
canım bulamadım
naber nasılsın
uzun zamandır gorusemıyoruz bılıyorsun facete konusamıyoruz
merak ettım ne durumdasın nasılsın
soyadınmı degıstı soyadındanmı dusurdu ne oldu
Kesinleşmiş karar nüfus müdürlüğüne gönderilmeden nasıl soyadı değişiyormuş ki, ilk defa duydum ve anlamadım. Avukatına sorsana bir, boşanma mı yazıyormuş sadece, yarın nüfusa gidip bir vukuatlı nüfus kayıt örneği iste ve gene aynısı olursa açıklamasını sor bence.
Kızlar duruşmaya az kaldı Allahım ne zor bir süreçmiş bu.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Dün avukatımla görüştüm eski eşim hala avukat tutmamış.Kızlar neden avukat tutmamış olabilir.Maddi durumu gayet iyi.Galiba kendisi konuşucak tıkır tıkır.Valla öyle yaparsa dili sağlamdır iyi laf yapar ağzı...Çok üzgünüm kızlar çok gün yaklaştıkça dahada stres oluyorum...Eski eşim bir sürü kıza abone olmuştu faceden.En son pzt günü bir kıza abone olmuştu kızda yaşadığı yerden kuaförde çalışıyordu daha önce görmüştüm ona abone olmuş.Ve diğer bütün kızları silmiş.Şimdi yalnızca ona abone.Elbette hayatına biri giricek ama kağıt üzerindede olsa bir evlilik var neden erkekler hemen arayışa giriyor saygıdamı duymaz insan..Neden yapar daha boşanmadan.Ne diyeyimki kör şeytanından bulsun.
bebegım ne saygısı
artık sız ayrısıız zaten o ımza degıl sızı baglayan oysada lanet olsun o ımzaya
ayrıca mahkemede oyle tıkır ıtkır hakım ..ok konusturur , konusamaz avukat olmadan gor bak
sen bız kadınları sorma
bızım bırılerınde kopmamız cok cok zor
ben ıyıyım canım hazırlıklarla ugrasıyoruz , sen bu konu dısında nasılsın mutlumusun
ıs aramaya devam et en kısa zamanda ınsallah hem bosanırsın hemde ıse gırersın hayatına yenıden kaldıgın yerden devam edersın