sen güçlü olur ve mutlu olursan onlar otomatikman güçlü olur.
o yüzden kendin iiçin diyorum.
hayır ben bekarım. empati yapmaya çalışıyorum , kadın kadını anlamalı, bi gün evlenirsem nelerle karşılaşabilirim diye geziniyorum buralarda. psikpatım sanırım
Canım benim okadar güzel empati yapıyorsun ki harikasın valla ...Çok destek oldun tşk ederim.
rica ederim kuzum kadın kadını anlamazsa , erkeklerden nasıl bekleriz bunu.
kadın güçlü olmalı hemde cok güçlü.
erkek egemen toplumda baska türlü mutlu olamayız.
Haklısın canım...Erkekler birgün canım cicim...aaaaaaaaaa bir bakmışsın ki düşmanın :)
burda o kadar şiddet okudum ki :)
ki sevdiğim adamda şiddete meyilli :) gerci benden korkar ama erkek bu belli olmaz.
kick boxa gidicem , evlenmeden kendimi korumayı öğrencem. es kaza evlenirsek bana el kaldırırsa kırayım o eli
burda o kadar şiddet okudum ki :)
ki sevdiğim adamda şiddete meyilli :) gerci benden korkar ama erkek bu belli olmaz.
kick boxa gidicem , evlenmeden kendimi korumayı öğrencem. es kaza evlenirsek bana el kaldırırsa kırayım o eli
Harikasın canım ya :) Önceden tedbir alıyorsun demek...Çalışıyormusun canım soruyorum ama cvp vermek zorunda değilsin kaç yaşındasın ...
32 yaşındayım.
ÇAlışıyorum. Mali Müşavirim.
Psikopat bi babayla büyüdüm. O yüzden kücükceneden biliyorum sadece kendine güveneceksin.
kick box fena halde takıldı kafama bahara baslıcam, erkek karşısında tek aciz kaldığım nokta kaba kuvvet, hava kararınca tırsarak yürümek istemiyorum.
sevdiğim bana vursun istemem ama bi gün basıma gelirsede kendimi koruyabilmek istiyorum
evet canım kesinlikle bende buradan gideyim kick boxa başlayacağım, meleğim büyüsün o da başlayacak...
bulamadım sana da tavsiye olsun, hem deşarj oluruz....
cogunuzun yaşadıklarını okuyorum. ama yorum yapmıyorum. bekarım ,radikal kararlar almanızı istiyip canınızı sıkabilirim diye.evet canım kesinlikle bende buradan gideyim kick boxa başlayacağım, meleğim büyüsün o da başlayacak...
bulamadım sana da tavsiye olsun, hem deşarj oluruz....
Canımsın yaaa :) Bende 30 yaşındayım.Önlisans bankacılık mezunuyum.Dershaneye başlıyorum haftaya kpss için.Haklısın canım kendimizi korumalıyız. Erkeklere karşı güçlü olmak zorundayız.İnan şiddet görmek çok kötü.Beni dövüp gönderdiği son gece yastıkla boğmaya çalıştı resmen üzerime abandı adam ölüyorum dedim tekme atmasam kurtulamıyacaktım.Tam kurtuldum dedim bu seferde mutfaktan bıçakla geldi ya beni öldür ya ben seni öldürücem dedi.Yastıkla boğmaya çalışırken burnumdan hızma çıkmış kan içinde kalmış burnum.Sonra adam sakinleşti ya ben eşyalarımı topluyorum gitmiş yerden hızmayı bulmuş al tak diyor :) Dedim şizofren bu galiba...Ahh canım o gece okadar kötüydü ki.Çığlıklarıma abisi indi üst kattan ondan yardım istedim yardım etmedi.Sonrada gtirdi garaja bana çıkarmış 100 tl veriyor hakkını helal et diyor.Bende ne paranı alırım nede hakkımı helal ederim dedim...Ayyyy çok kötüydü yaaa...pislik hala beni karalıyor orda burda...
adam benimle görüşmek istemedi. telefonla aradım malları konuşalım, gerizekalısın falan dediPeki sen eşinle evden ayrıldıktan sonra görüştünmü?Aramadımı hiç? Davayı açtın peki eşin ne diyor kabul ediyormu herşeyi?
cogunuzun yaşadıklarını okuyorum. ama yorum yapmıyorum. bekarım ,radikal kararlar almanızı istiyip canınızı sıkabilirim diye.
tayinin olur bi an önce inşallah.
ve ççoooooook güçlü bi melek yetiştir olur mu
ona çok iyi bi rol model ol.
adam benimle görüşmek istemedi. telefonla aradım malları konuşalım, gerizekalısın falan dedisonra da bana bir anlaşmalı boşanma protokolü göndermiş hiçbir şey istemediğime dair. ben de sinirlendim karşılığında bir anlaşmalı boşanma protokolü yolladım. bütün eşyalar bi yatılı bölge okulu var burda ona bağışlanacaktır diye. imzalamadı. sen açgözlüsün dedi. ya ben açgözlü olsam o eşyaları kendim alırdım. dava açarsan aç rezil olduğunla kalırsın ben zaten tayin isteyip gidecem dedi telefonda. ben de açtım davayı. celp eline gitmiş açgözlüsün falan diye mesaj atmış. ama yine hayatından memnun memnun yaşıyor. vücut geliştirme falan yapıyormuş. boşanmış kızlarla arkadaş olmuş facete. adam o kadar rahat ki bana mısın demiyor.
Canımsın yaaa :) Bende 30 yaşındayım.Önlisans bankacılık mezunuyum.Dershaneye başlıyorum haftaya kpss için.Haklısın canım kendimizi korumalıyız. Erkeklere karşı güçlü olmak zorundayız.İnan şiddet görmek çok kötü.Beni dövüp gönderdiği son gece yastıkla boğmaya çalıştı resmen üzerime abandı adam ölüyorum dedim tekme atmasam kurtulamıyacaktım.Tam kurtuldum dedim bu seferde mutfaktan bıçakla geldi ya beni öldür ya ben seni öldürücem dedi.Yastıkla boğmaya çalışırken burnumdan hızma çıkmış kan içinde kalmış burnum.Sonra adam sakinleşti ya ben eşyalarımı topluyorum gitmiş yerden hızmayı bulmuş al tak diyor :) Dedim şizofren bu galiba...Ahh canım o gece okadar kötüydü ki.Çığlıklarıma abisi indi üst kattan ondan yardım istedim yardım etmedi.Sonrada gtirdi garaja bana çıkarmış 100 tl veriyor hakkını helal et diyor.Bende ne paranı alırım nede hakkımı helal ederim dedim...Ayyyy çok kötüydü yaaa...pislik hala beni karalıyor orda burda...
canım mesaj atma hakkım yok....
canım benim bu adamın artık ne yapmaya çalıştığını neden gizliden aradığını falan düşünme isterse aşkından gebersin boşver .. canına kastetmiş ya şuna baksana bundan uzak dur zarar gelir...
hayır canım neyse ki görmüyorum yoksa çok kötü olurdum. bu sabah internette twitterdan baktım benim için açgözlü riyakar ve yalancı yazmış. çok üzüldüm. yoruldum artık.
Haklısın canım okadar kötü şeyler yaşadım kiZaten sanki içime doğmuş gibi ilk nişanlıyken düğüne yakın çeyiz dizmeye gittiğimizde annemlerle annemlere dedimki anne sanki bu evden benim cenazem çıkıcak Annem dediki sen nasıl konuşuyorsun yemin ederim nedense eşya dizerken ben öyle bir konuşma yapmıştım...
düşünme artık geçmişi acı çekmemenin yolu bu canım...
ne güzel ne de kötü günlerinizi düşünme ve kabullen...
suçlu suçsuz arama, suçun kimde olduğunun önemi yok artık...
evet yuvan dağıldı, çok zor Allah kimsenin başına vermesin...
bu dönemde en tehlikeli soru neden?
en tehlikeli cümle acaba?
sen bunları kaldır, zaten her şey olacağına varıyor....
hakkınızda hayırlısı....
İstediği kadar yazsın tatlım yaaa.Ohhh valla evlen sonrada hayalleri umutları yık ayrılmak iste.Bu sevgililik değil, flört değil evlilik...Yok öyle yağma.Her hakkını al.İstediğinide söylesin.Sanki sen hiçbişey almasan senin için iyimi konuşucak yada tekrarmı barışmak isteyecek..HAYIR..oyüzden boşver.Avukatın ne diyor..Siz evleneli daha bir sene olmadı nasıl boşanacaksınız ki? Anlaşmalıda yapmaya çalışsanız anlaşmaz seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?