Canım bu sürede dikkat et yani her şeyi kendi lehine kullanmak isteyecektir çok temkinli davran hakkında hayırlısı olsun. Yıllar sonra olmasındansa yol yakınken sen de kendi hayatını kur belki sen de çok mutlu olucaksın inş.
Ah malesef bunlar olur.Anlaşmalı boşanmıyormusunuz?Mümkünse anlaşmalı boşan.Yoksa çirkef yüzlerini gösteriyorlar.Sırtından vururlar adamı ;elaleme rezil ederler;boşanma aşamasında.
Kesinlikle muhatap olma... İstediği zaten seninle muhatap olup senin damarına basmak ve seni haksız duruma düşürmek. Anlaşmalı boşanma diyorsun da protokol de anlaşamazsanız çekişmeli boşanma olur.
Klasik suçlu erkek psikolojisi işte.İlla kendini haklı gösterecek,üste çıkıp zeytinyağlılık yapacak.Çamur at izi kalsın misali saçmalayıp durmuş işte.
hala ailesindende arayan yokmu seni
Erkek egosu ,şiddette uygulamış bu adam yeni hanımlada evlense pek sonu ,son gülen iyi güler bekle gör
Paraiçinüzülür bu . erkekler senin için üzülmez, hem boşanmış bir adamla evlenilmez bence ,evlenmek üzere evleneceğe aday arasa sanırım sen herşeyi anlatırsın bu tür erkeklerin anası her eziyete katlanmıştır aynısı oğlu yeni hanıma uygulamaya koymuştur tepki görüncede şaşırır bütün kadınları anası gibi sanır
Canımın içi bu evliyken küslüğe , nişanlıyken tribe benzemiyor
Siz boşanıyorsunuz , Benim için boşanmak karşı tarafla ölüne dek ayrılmak birleşmemektir..O derece kötü ve o derece ciddi
Ha yokmu bosanmadan donenler var , yok mu barışanlar var ; ama böyle durumlarda pek değil..
Ekmek bir kere bölündü canım, tam bölündü hemde.
Sen biliyorsun zaten ama okuyanlarda bilsin diye söylüyorum bende boşandım hemde ben daha ne olup bittiğini anlamadan yeni doğum yapmışken böyle hayatım bi kavanozun içinde bir asitle birleşmişcesine yerle bir oldu
laf gelip gitmeler bizdde cok oldu gene sizde pek olmamış
ama ben cok olumsuz seylerı bırebır o anda hıc duymadım hep aksamalı duyurdular bana 3-4 ay sonra mesela
bır keresınde cok gözüm döndü doldum taştım anlayacağın
aradım bunları bunları diyormuşssun (onun agzıdnan annesı ve teyzesı)bak yeter dedım bende o soylenenlere karsı bırıktırdıklerımı o zamana kadar ıcımde tuttuklarımı soyledım soylerken ben bıle dehsete dustum neler bırıktırmısım ıcımde bızde cınsellık yoktu ve onun sorunu bana yapışmıştı kendımı savunuyorum tabı agır konusmustum cok üzüldü belliki hatta bazen bu sivri dilimdenmi oldu bile dediğim oldu
ama ben cok dürüst davrandım bulamadım , gerçeklerle yüzleştim cokta acı cektim
sonra bazen zaman zaman kendıme cok haksızlık ettım dedım bazen oldugu gıbı kabul ettım
yanı cok canın yandıysa ara ne oluyor ne ne ıstıyorsun sen benden sen benı da bılmem kac gunlukken evıme gondercekmısın benden baskasıda sende benım kadar durmazdı benım hayatımı maaf ettınız de
bız senle normaldede konustugumuz ıcın dıyorum ben belki sana iyi bir eş olamadım sana göre sen iyi bir eşten ziyade iyi bir insan değilsin o yüzden senden boşanmak istiyorum de sizi Allaha havale edıyorum de ne ıstersen de
cnaını yak onun , nasıl sana o pis ellerini kaldırdıgında senın gurununu yuvanı hayallerınıde yıktıgı gıbı
cıglık atma acı konus
sonra zatn azalır
ben 2-3 kere kendısını 1 kere babasını 3-4 kerede annemlerı arattık bızım yatak odası affedersınız kadınlık mahalledekı cocugun agzında gezıyodu ben susuyorum sende sus emı ya hanı herkezde oluyor
sen bıde şey yap , düşün mesela haklımı haklıysa kendıne pay cıkar bı dahada hayatına bu yasadıklarından edındıgın tecrubenle devam et
ben mesela en basıtı , bosandıktan sonra daha ıyı bır ınsan oldum
pek fark edılmez ama benı arkadaslarım cok severler hanı oluyorum desem ısını gucuu bırakarak bır cok arkadasım kosar gelır bana
ama öcneden
ayrılmadan bır gun evvel
ben görsen dogum yapmısımagresıfım bıde adamın bı takım seylerını bılıyorum anlıyorum yanı bı kadın cıkacak besbellı
ödüm kopuyor
bı yere gıttık randevulu olmamıs 1 saat daha bekleyecekmısız bende kucagımda cocuk kıza ne demek ya bıze bu saat dedınız su kadar saat yoldan geldım dıye cıkıstım
bana eskı esım dedıkı
sen ne bıcım davranıyosun ınsanlara
bu laf benım donum noktam oldu
evet ben belkı eskı evlılıgımde aldatılmayı hakettım belkı , belkı bende cok sucluyum belkı bende cok pısmanım ama ben artık eskısı gıbı degılım 2 konusur 5 gulerım böyle olmayıda sevdım ben belkı o zaman gecıcı bı surectı ama o laf benım gruruumu cok kırmıstı ve nasıl bırı olmak ıstedıgıme karar verdım..
bana ıhtıyacın oldugunda hep yanındayım bulamadım
facebooktan baska bıseyler yazma benımkı gormesın bu forumu bılmesını ıstemem
Hakkında hayırlısı buymus demekki bosver kiminle evlenirse evlensin senden uzak Allaha yakın olsun da.
Kızlar neden ben tam acımı hafifletmişken sözleriyle beni yaralıyor...Neden hala orda burda dedikodu yapıyor madalyamı takacaklar onaaDerdini, kinini neden mahkemede kusmuyor..Nekadar benden nefret etmiş bu adam böyle...Artık canımı yakmasın ne olur Allahım Bazen ara gelsin tek celsede anlaşmalı boşan gitsin diyorum...Bazende aracılarada söylemiş ya bulamadım ın aklında hala eski sevgilisi var ailesi istediği için benle evlendi falan demiş ya elinden geleni ardına koyma diyorum....Kızlar artık hiççç sağlıklı düşünemiyorum...30 yaşndayım ama ruhum okadar yorgun ki...Daha fazla dayanabilirmiyim bilmiyorummm
Kızlar neden ben tam acımı hafifletmişken sözleriyle beni yaralıyor...Neden hala orda burda dedikodu yapıyor madalyamı takacaklar onaaDerdini, kinini neden mahkemede kusmuyor..Nekadar benden nefret etmiş bu adam böyle...Artık canımı yakmasın ne olur Allahım Bazen ara gelsin tek celsede anlaşmalı boşan gitsin diyorum...Bazende aracılarada söylemiş ya bulamadım ın aklında hala eski sevgilisi var ailesi istediği için benle evlendi falan demiş ya elinden geleni ardına koyma diyorum....Kızlar artık hiççç sağlıklı düşünemiyorum...30 yaşndayım ama ruhum okadar yorgun ki...Daha fazla dayanabilirmiyim bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?