Bıktım Artık

Nasılsın bugün? Gelişme var mı?

Canım avukatımla konuştum işte bugün biz 1000 tl nafaka istemiştik hakim 350 tl ye karar vermiş.Ama eşim vermem demiş.İcra yoluna gitmişler.Bakalım nolucak.Eşim şimdi ateş püskürüyordur bana eminim...

Kızlar geçen sene bugün güne çok mutlu merhaba demiştim.Eşimle ilk yılbaşımızdı...Akşamda eşimin ailesi ve benim ailemde bizdelerdi.Harikaydı herşey.Yılbaşı hediyesi olarakta eşim kolye almıştı bana :) Nasılda mutlu olmuştum...Bu yılbaşını buruk geçiricem eminim.Sabah gözlerimi açtığım gibi aklıma gelen ilk şey bu oldu Neden bunları yaşıyoruz Allah ım neden mutlu olamadık?

Canım çok üzüldüm okuduklarıma hakkınızda hayırlısı olsun eşiniz medenice ayrılmayı becerememiş sizi kırmış çok üzmüş belli ki bir insan gecenin 1 inde eşini evden kovupta nasıl arayıp hırsızlıkla suçlar neden aracıları eşini kötüler ilişkinizi herkese anlatır anlaşamadık ayrıldık diyememiş mi =(
Hepimiz ne umutlarla güne başlıyoruz ama günün sonuna başımıza ne geleceğini birtek Allah biliyor.Evlilikte öyle ne umutlar ne hayallerle başlıyor ne kadar güzel günler yaşanıyor ama bir gün geliyor herşey değişebiliyor hakkınızda hayırlısı olsun kendinizi çok fazla üzemeyin eşinizle ilgili de konuşanları dinlemeyin sinirlerinizi daha fazla yıpratmayın...

Canım benim bende en çok buna üzülüyorum ya...Medenice ayrılmakta ne ki adam bana düşman resmen.Ama canım git sor ona gecenin 1 de o kovmamış ben illa gidicem demişim ortalığı ayağa kaldırmışım.Adam okadar dövdü ki beni...Zaten köy yeriydi o getirip garaja bırakmasa beni ben nasıl giiderim o saatte.Göndermek istemeseydi yapmadığı şeymi bir tokat daha atardı gitmeyeceksin bu saatte derdi.Yanlışmıyım...Gelmiş otogara adam altın hesabı yapıyor düşün garajda annenin taktığı 4 bileziği yapıcam yok bilmem annen sana 300 tl vermişti onu yarın hesabına yatırıcam falan kahroldum.Çıkarmış birde bana 100 tl veriyor hakkını helal et diyor.Ne paranı alırım nede hakkımı helal ederim ederim.Parasınıda almadım.Cebimde 1 lira yok yollara düştüm.Biletimide babamlar izmirden almışlardı.Yargıya intikal eden bir olayı hala gelip aracılara anlatarak eline ne geçiyor çözebilmiş değilim.Dile kolay tam 7 ay olucak 1 kere aramadı beni yada ailemi.Beni okadar dövdü gece yollara düşürdü ailem arayıpta sen ne yaptın demedi.Birazda beni sahipsiz buldular açıkçası.Onlarda bu sessizlikten cesaret alıp hala konuşuyorlar.Yıprandım hemde çokkk

İnanamıyorum benim yaşadıklarımın neredeyse aynını yaşamışsın canım. Benim eşim de facebookta mutlu mutlu şeyler yapıyor. beni evden attıktan sonra hemen ertesi gün beni facebooktan silip engellemişti. ortak arkadaşlarımız aracılığıyla gördüm yaptıklarını. hemen ilişkisi yok yazmış. açık saçık yabancı kadınlarla arkadaş olmuş, ailesiyle denize gitmiş bir iki gün sonra onun resimlerini koymuş. ben hepsini gördükçe kahroluyordum. Allaha havale ediyorum onu sürekli. Şimdi de maddi manevi tazminat davası açtım azıcık rahatını bozmak için, internette hep benim ve ailem için açgözlü yazıyor. biz açgözlü pis ve VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs insanlarmışız. O kadar zoruma gidiyor ki. bunu yapanın benim sevdiğim adam olduğuna inanamıyorum. hakkında kötü konuşmadım bugüne kadar eşimin konuşmayacağım da sadece ben bu evliliği kurtarmak için elimden geleni yaptım tevekkül ettim. Allah senin de yardımcın olsun.

benim eşim de ben telefonda neden böyle yapıyorsun, ben seni seviyorum dedikçe bırak bunları malları konuşalım diyordu sürekli ama üzülme herkes ettiğini çekecek rabbim daha iyisini karşına çıkarsın çok çok mutlu etsin seni inşallah. ben hayattan o kadar soğudum ki. sonra dedim ki ölümden başka her şeyin çaresi var. artık yarın öleceğimi düşünüyorum sürekli o zaman daha az üzülüyorum.

ben de eşimle geçirmiştim yeni yılı o zaman nişanlıydık. beraber film izlemiştik. benim eşim beni seviyordu, ben de onu çok seviyordum. beni evden atmadan bir gün önce de bana demişti ki çocuğumuz olursa ne güzel olur beraber bakarız. bizim bebişimiz çok tatlı olur demişti ve beni öpmüştü. sonra annesigil geldi ve her şey mahvoldu

erkek kısmı çok vaad verir ama gerçekleştirmez,

Yaaa canım mesaj veriyorlar bize işte bak takmıyorum seni havamdayım diyorlar.Benimkiside kızlara abone oluyor mutlu pozlarını koyuyor varsın yapsın aslında bu bizi nekadar çok taktığını gösteriyor :) Demekki hala önemsiyorki bişeylerin mesajını vermeye çalışıyor...Kör şeytanlarından bulsunlar ailece ne diyeyim.Beni dövüp gönderdiği son gece daha evden çıkamadan ben birkaç parça giysimi alırken laptopla yanıma geldi anlaşmalı boşanma protokolünü açmış bana diyorki annenlerin takısını veririm birde yoksulluk nafakası istersen...Lanet olsun senin altınınıda nafakanada dedim.Adamın umurunda değildi hiçbişey.O benim ailemin nafaka tazminat hiçbişey istemeyeceğini düşündü kısa yoldan boşanırım dedi.Nitekim ailemin yanına geldim ertesi gün mesaj attı anlaşmalı boşanma için gel imzala diye.Ben yoldayken arayıp bana hırsız demişti altınları neden çaldın falan bende o an sinirle saymıştım ve dedimki anlaşmalı boşanma protokolünü hazırla yeterki düş yakamdan dedim yazıklar olsun sana senin derdin altınmı dedim.Anlaşmaşlı boşanmayı ben teklif etmiştim.Ama gelgelelim çenelerini tutmadılar ailece beni hep karaladılar hırsız dediler namusuma dil uzattılar bende anlaşmalıdan vazgeçtim.Şimdi davamın arkasındayım.Nafakayı dahi vermem demiş.İcra dilekçesi göndermiş avukatım.Ben adalete güceniyorum.Hak yerini bulacak eminim.Sende davandan vazgeçme canım sakınnn ....

Bence asla arama canım.Avukatın herşeyi halleder zaten.Bu saatten sonra adımlarımıza dikkat etmek zorundayız.Çünkü şimdi onlar tazminat vermemek için bizim açıklarımızı aramaya çalışıyorlar.Altını, parayı, pulu düşünen adamlardan bizlere hayır gelmez.Ailelerde oğullarını pohpohlamasalardı yapıcı olsalardı belki bu raddeye gelmezdi herşey.Eşimin aileside sürekli oğlum ne karar verirse biz arkasındayız diyorlardı.Düşün eşyalarımın geldiği gün ben amcamlardayım evde durmak istemedim o gün.Kaynanam yengemi aradı diyorki herşeylerini tam verdik falan.yengemde dediki sen neden beni arıyorsun ki kaç aydır gelinin burda bir kere gelseydin ya sen ne biçim annesin verdiği cevap anlaşamıyorlardı zaten ben niye getireyim ki...Lafa bakarmısınız kızlar İnşallah canım bizim karşımıza bize çok değer veren seven saygı duyan birisi çıkar ve çokkk mutlu oluruz.Eski eşlerimiz ve aileleride kendi vicdan azaplarıyla kahrolurlar.....

ya inanamıyorum canım benim kaynanam da aynı şeyi söylüyor anlaşamadınız oğlum istemiyor diye. Bu kadar kolaymış demek ki insan hayatıyla oynamak. ben kayınvalideme senin de kızın var yapma dedim, bana bu işin peşini bırak dedi. burası benim evim dedim. senin evin değil dedi. bi de dedi ki bizim gibi aileyi buldun kıymetini bilemedin dedi. İnşallah bin pişman olurlar gelip bize yalvarırlar ne olur oğluma dön diye. bizim de hayırlı eşimiz, hayırlı evlatlarımız olur inşallah.

Peki sen eşinle evden ayrıldıktan sonra görüştünmü?Aramadımı hiç? Davayı açtın peki eşin ne diyor kabul ediyormu herşeyi?

okudum canım.
boşanıp , kendine huzurlu ve mutlu gelecek hazrlamaya çalış.
kendin için yaşa . o geçmişte kaldı. onun düşünceleri veya sölediklerini umursama.

okudum canım.
boşanıp , kendine huzurlu ve mutlu gelecek hazrlamaya çalış.
kendin için yaşa . o geçmişte kaldı. onun düşünceleri veya sölediklerini umursama.

Adam hala canımı acıtmaya çalışıyor...Anlamadım ki ben ona ne yaptım neden bukadar kin nefret dolu

İnşallah çok pişman olurlar sen düzeltmek istedikçe onlar ailecek yıkmaya çalışmışlar resmen=(
Güzel bir avukat tut canım haklarından gel onların yaptıkları yanlarına kalmaz nasılsa ama sen yinede haksız olduklarını onlara mahkeme önünde ispatla.Seni dövüyor kovuyor otobüse bindirip gönderiyor sonrada kendin gittin diyor.Utanmaz adam yaa!

Öyle insanlar pişman olmaz canım.Çünkü edep yok..Evet canım ailece istenmedim.Kaynımdan bile dayak yedim eşim evde yokken düşün.Onu bile demişlerki bulamadım tahrik etti...Avukat tuttum canım hemde çok dişli.Haklarından gelicek Allahın izniyle.İnan ben yuvam dağıldıktan sonra parasında pulunda değildim ama avukatım para istesende kötüsün onların gözünde istemesende dedi.Ve bende maddi menevi tazminat talep ettim artı nafaka.Nafakayı avukatım 1000 tl istedi ama 350 tl ye karar vermiş avukat bakalım.Ama eşim vermem demiş.Bakalım artık.Aynen canım döv söv altın hesabını yap sonrada ben kovmadım o gitti de...Oda yetmiyor hala aracıların evine geliyor dedikodumu yapıyor anlamdım kiii bu adamı...

cevabını veremeyeceğin soruları kendine sorma. bu bana psikiyatrımın tavsiyesidir.
sen izin vermezsen acıtamaz canını.
güçlü ol , kendin için.

Haklısın canım ama hep neden niçin diye sorular beynimi kurcalıyor.Sendemi eşinden ayrılmıştın canım?Yalnız kendim için değil aslında canım ailem içinde güçlü olmam lazım onlarda çok yıprandı

sen güçlü olur ve mutlu olursan onlar otomatikman güçlü olur.
o yüzden kendin iiçin diyorum.
hayır ben bekarım. empati yapmaya çalışıyorum , kadın kadını anlamalı, bi gün evlenirsem nelerle karşılaşabilirim diye geziniyorum buralarda. psikpatım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…