Nasılsın bugün? Gelişme var mı?
Canım çok üzüldüm okuduklarıma hakkınızda hayırlısı olsun eşiniz medenice ayrılmayı becerememiş sizi kırmış çok üzmüş belli ki bir insan gecenin 1 inde eşini evden kovupta nasıl arayıp hırsızlıkla suçlar neden aracıları eşini kötüler ilişkinizi herkese anlatır anlaşamadık ayrıldık diyememiş mi =(
Hepimiz ne umutlarla güne başlıyoruz ama günün sonuna başımıza ne geleceğini birtek Allah biliyor.Evlilikte öyle ne umutlar ne hayallerle başlıyor ne kadar güzel günler yaşanıyor ama bir gün geliyor herşey değişebiliyor hakkınızda hayırlısı olsun kendinizi çok fazla üzemeyin eşinizle ilgili de konuşanları dinlemeyin sinirlerinizi daha fazla yıpratmayın...
Kızlar daha öncede konu açmıştım hep destek oldunuz akıl verdiniz...Son gelişmeler var sizinle paylaşmak istedim.dün evlenmemize aracı olan halamın kızı aradı.15 gün önce eşim iş için izmire gelmiş ordanda aracılara uğramış 2 saat kadar oturmuş.Halamın kızının kocasıda eşimin yakın akrabası.Neyse eşim konuyu hiççç açmamış.Halamın kızı açmış.Eşim başlamış beni karalamaya.Benim yerimde başka biri olsa taaa ilk zamanlar bulamadım ı babasının evine gönderirdi ama ben düzelir diye bekledim demiş.Sebepte ben herşeyden kavga çıkarıyormuşum.Ailesini sevmemişim istememişim.Düzelirim diye beklemiş ama ben düzelmemişim.Halamın kızı bulamadım senden şüpheleniyr demiş hayatında biri olduğunu düşünüyor demişki asla öyle bişey yok o aslında eski erkek arkadaşını unutamamamış.Evet benim görüştüğüm biri vardı eşimden önce sevmiştim ama aileler anlaşamadı bende olmayacağını düşündüm ve medenice ayrıldık.Aynı mahallede oturduğumuz içinde eşime anlatmıştım.Sözde eşime göre ben ailemi dinlemişim ve eşimle evlenmişim yoksa benim aklım hala eskisindeymiş.Severek evlenmemişim eşimle ve ayrılmak içinde bahaneler yatarmışım şimdide aileme siz yaptınız bekın sizin istediğinizle evlendimde noldu diyormuşum...Adam neleri kurmuş kafasında yaaa..Halbuki unutamayan o eski sevgilisine özel msn alan o, mail atan o.Ben istesem zaten öbürüyle evlenirdim.Birde demişki ben bulamadım ı son gece dövmüş göndermişti ya ben boşanma niyetiyle göndermedim sinirlerimiz çok yıpranmıştı gitsin biraz kafamızı toplayalım diye gönderdim demiş.Gece 1 de dövüp gönderen adam sözde beni kafa toplamaya göndermiş.Ertesi günde mesaj atmıştı bana anlaşmalı boşanma için.Bende geldikten 1 hafta sonra hattımı değiştirmiştim neymiş boşanmayı ben istemişim ki hemen hatımı değiştirmişim.Babası bana msn den arkadaşlık teklifi göndermişti bende kabul etmemiştim.Niye edeyimki benim ev tlf var ailem var görüşmek isteyen insanlar yollları deneyebilirdi.Hattımı değiştirmişim msn den kabul etmemeişim bunlar bahane değil dedim.Şunuda demiş bunca olaydan sonra ben bulamadım la barışsam biz 3 ay sonra yine rız.Sanki ben barışma talebinde bulundumda.Davayı ben açmışım oda kabul etmiş.Anlamıyorum kızlar bu adam hala neyin peşinde? Tamam ben haksız olayım ne gerek var o insanlara açıklama yapmaya.Yaa zaten dava açılmış bitmiş gitmiş konuşmak istemiyorum diyip knuyu kapatabilirdi.O insanlara karşı kendini aklasa haklı çıkarsa nolur çıkarmasa nolur biten bir evlilik var artık.Bu adam neyin peşinde kızlar niye hala beni karalıyor anlamış değilim.Tamam deddim dün halamın kızına o haklı olsun ben haksız olayım ama artık ben bu konuda jkonuşmak istemiyorum.Çünkü olay yargıya intikal etmiş.Adam face de hergün değişik la mutlu mutlu kızlara abone olmalar falan hala banada laf yetiştiriyor.Tamam git yoluna işine bak kızlara abone ol hayatına birini al.Yanlışmıyım kızlar ben artık sağlıklı düşünemiyorum bu adam beni karalasa izmire rezilde etse eline ne geçicek?yada niyeti ne? offff yaaaa
benim eşim de ben telefonda neden böyle yapıyorsun, ben seni seviyorum dedikçe bırak bunları malları konuşalım diyordu sürekliCanım benim bende en çok buna üzülüyorum ya...Medenice ayrılmakta ne ki adam bana düşman resmen.Ama canım git sor ona gecenin 1 de o kovmamış ben illa gidicem demişim ortalığı ayağa kaldırmışım.Adam okadar dövdü ki beni...Zaten köy yeriydi o getirip garaja bırakmasa beni ben nasıl giiderim o saatte.Göndermek istemeseydi yapmadığı şeymi bir tokat daha atardı gitmeyeceksin bu saatte derdi.Yanlışmıyım...Gelmiş otogara adam altın hesabı yapıyor düşün garajda annenin taktığı 4 bileziği yapıcam yok bilmem annen sana 300 tl vermişti onu yarın hesabına yatırıcam falan kahroldum.Çıkarmış birde bana 100 tl veriyor hakkını helal et diyor.Ne paranı alırım nede hakkımı helal ederim ederim.Parasınıda almadım.Cebimde 1 lira yok yollara düştüm.Biletimide babamlar izmirden almışlardı.Yargıya intikal eden bir olayı hala gelip aracılara anlatarak eline ne geçiyor çözebilmiş değilim.Dile kolay tam 7 ay olucak 1 kere aramadı beni yada ailemi.Beni okadar dövdü gece yollara düşürdü ailem arayıpta sen ne yaptın demedi.Birazda beni sahipsiz buldular açıkçası.Onlarda bu sessizlikten cesaret alıp hala konuşuyorlar.Yıprandım hemde çokkk
ben de eşimle geçirmiştim yeni yılı o zaman nişanlıydık. beraber film izlemiştik. benim eşim beni seviyordu, ben de onu çok seviyordum. beni evden atmadan bir gün önce de bana demişti ki çocuğumuz olursa ne güzel olur beraber bakarız. bizim bebişimiz çok tatlı olur demişti ve beni öpmüştü. sonra annesigil geldi ve her şey mahvolduKızlar geçen sene bugün güne çok mutlu merhaba demiştim.Eşimle ilk yılbaşımızdı...Akşamda eşimin ailesi ve benim ailemde bizdelerdi.Harikaydı herşey.Yılbaşı hediyesi olarakta eşim kolye almıştı bana :) Nasılda mutlu olmuştum...Bu yılbaşını buruk geçiricem eminim.Sabah gözlerimi açtığım gibi aklıma gelen ilk şey bu olduNeden bunları yaşıyoruz Allah ım neden mutlu olamadık?
ben de eşimle geçirmiştim yeni yılı o zaman nişanlıydık. beraber film izlemiştik. benim eşim beni seviyordu, ben de onu çok seviyordum. beni evden atmadan bir gün önce de bana demişti ki çocuğumuz olursa ne güzel olur beraber bakarız. bizim bebişimiz çok tatlı olur demişti ve beni öpmüştü. sonra annesigil geldi ve her şey mahvoldu
İnanamıyorum benim yaşadıklarımın neredeyse aynını yaşamışsın canım. Benim eşim de facebookta mutlu mutlu şeyler yapıyor. beni evden attıktan sonra hemen ertesi gün beni facebooktan silip engellemişti. ortak arkadaşlarımız aracılığıyla gördüm yaptıklarını. hemen ilişkisi yok yazmış. açık saçık yabancı kadınlarla arkadaş olmuş, ailesiyle denize gitmiş bir iki gün sonra onun resimlerini koymuş. ben hepsini gördükçe kahroluyordum. Allaha havale ediyorum onu sürekli. Şimdi de maddi manevi tazminat davası açtım azıcık rahatını bozmak için, internette hep benim ve ailem için açgözlü yazıyor. biz açgözlü pis ve VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs insanlarmışız. O kadar zoruma gidiyor ki. bunu yapanın benim sevdiğim adam olduğuna inanamıyorum. hakkında kötü konuşmadım bugüne kadar eşimin konuşmayacağım da sadece ben bu evliliği kurtarmak için elimden geleni yaptım tevekkül ettim. Allah senin de yardımcın olsun.
benim eşim de ben telefonda neden böyle yapıyorsun, ben seni seviyorum dedikçe bırak bunları malları konuşalım diyordu sürekliama üzülme herkes ettiğini çekecek rabbim daha iyisini karşına çıkarsın çok çok mutlu etsin seni inşallah. ben hayattan o kadar soğudum ki. sonra dedim ki ölümden başka her şeyin çaresi var. artık yarın öleceğimi düşünüyorum sürekli o zaman daha az üzülüyorum.
ya inanamıyorum canım benim kaynanam da aynı şeyi söylüyor anlaşamadınız oğlum istemiyor diye. Bu kadar kolaymış demek ki insan hayatıyla oynamak. ben kayınvalideme senin de kızın var yapma dedim, bana bu işin peşini bırak dedi. burası benim evim dedim. senin evin değil dedi. bi de dedi ki bizim gibi aileyi buldun kıymetini bilemedin dedi. İnşallah bin pişman olurlar gelip bize yalvarırlar ne olur oğluma dön diye. bizim de hayırlı eşimiz, hayırlı evlatlarımız olur inşallah.Bence asla arama canım.Avukatın herşeyi halleder zaten.Bu saatten sonra adımlarımıza dikkat etmek zorundayız.Çünkü şimdi onlar tazminat vermemek için bizim açıklarımızı aramaya çalışıyorlar.Altını, parayı, pulu düşünen adamlardan bizlere hayır gelmez.Ailelerde oğullarını pohpohlamasalardı yapıcı olsalardı belki bu raddeye gelmezdi herşey.Eşimin aileside sürekli oğlum ne karar verirse biz arkasındayız diyorlardı.Düşün eşyalarımın geldiği gün ben amcamlardayım evde durmak istemedim o gün.Kaynanam yengemi aradı diyorki herşeylerini tam verdik falan.yengemde dediki sen neden beni arıyorsun ki kaç aydır gelinin burda bir kere gelseydin ya sen ne biçim annesin verdiği cevap anlaşamıyorlardı zaten ben niye getireyim ki...Lafa bakarmısınız kızlarİnşallah canım bizim karşımıza bize çok değer veren seven saygı duyan birisi çıkar ve çokkk mutlu oluruz.Eski eşlerimiz ve aileleride kendi vicdan azaplarıyla kahrolurlar.....
ya inanamıyorum canım benim kaynanam da aynı şeyi söylüyor anlaşamadınız oğlum istemiyor diye. Bu kadar kolaymış demek ki insan hayatıyla oynamak. ben kayınvalideme senin de kızın var yapma dedim, bana bu işin peşini bırak dedi. burası benim evim dedim. senin evin değil dedi. bi de dedi ki bizim gibi aileyi buldun kıymetini bilemedin dedi. İnşallah bin pişman olurlar gelip bize yalvarırlar ne olur oğluma dön diye. bizim de hayırlı eşimiz, hayırlı evlatlarımız olur inşallah.
okudum canım.
boşanıp , kendine huzurlu ve mutlu gelecek hazrlamaya çalış.
kendin için yaşa . o geçmişte kaldı. onun düşünceleri veya sölediklerini umursama.
Adam hala canımı acıtmaya çalışıyor...Anlamadım ki ben ona ne yaptım neden bukadar kin nefret dolu
İnşallah çok pişman olurlar sen düzeltmek istedikçe onlar ailecek yıkmaya çalışmışlar resmen=(
Güzel bir avukat tut canım haklarından gel onların yaptıkları yanlarına kalmaz nasılsa ama sen yinede haksız olduklarını onlara mahkeme önünde ispatla.Seni dövüyor kovuyor otobüse bindirip gönderiyor sonrada kendin gittin diyor.Utanmaz adam yaa!
cevabını veremeyeceğin soruları kendine sorma. bu bana psikiyatrımın tavsiyesidir.
sen izin vermezsen acıtamaz canını.
güçlü ol , kendin için.
Haklısın canım ama hep neden niçin diye sorular beynimi kurcalıyor.Sendemi eşinden ayrılmıştın canım?Yalnız kendim için değil aslında canım ailem içinde güçlü olmam lazım onlarda çok yıprandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?