• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Artık

canım benim.gelemedim uzun zaman oldu konuşamadık..bence canım bu konu hakkında artık hıc kımseyle konusma.lafını bıle etme.aracıymıs flm hıçççç konusma..hatta onlar acarsa konuyu konusmak ıstemıyorum.yorum yapmıcam de.ne ısterse konussun..ne ısterse solesın..hiççç takma..umursama bile..kendini üzme bitanem..o adamın istediği bu zaten.seni üzmek,seni yıpratmak!!!!

onu amacın ulaştırma canım.onu mutlu etme.onu sevindirme!! dik dur sağlam ol..sağlam ol ki,seni yıkamadığını,üzemediğini görüp sinir olsun!!

Ahhh canım aslında hiç aracılarlada konuşmamak lazım...Adamda amacına ulaşıyor...sende ne var ne yok kendinden bahset biraz...

Canım bak bu adam dedikodu çıkararak seni haksız konuma düşürecek sonra da tazminat vermeyecek aklı sıra...Gelme bu oyunlara zayıf düşmeni istiyor zaten:( Üzme kendini nolur... Ben ne evliyim ne de nişanlı ama senin üzüntünü anlıyabiliyorum yakınımda birisi yaşadı çünkü sen hiç üzülme güzel günler seni bekliyor olacak hele bir boşan...Devamını rabbim vericek zaten o kullarını iyi tanır onun yaptıklarını görmüyor mu sanıyorsun nolur üzme kendini...

Canım benim desteğin için çok tşk ederim...iyi ki varsınız...İnş canım o adam cezasını çeker...

tahriklere kapılma yum gözlerini tıka kulaklarını yoluna devam et... şu aşamada bile bu kadar saldırgan olan bir adamdan kurtulduğuna şükret...

tahriklere kapılma yum gözlerini tıka kulaklarını yoluna devam et... şu aşamada bile bu kadar saldırgan olan bir adamdan kurtulduğuna şükret...

Haklısın canım dava açılmış boşanıyoruz kini hala bitmemiş.Gerçi olan kini dahada büyüdü para var işin ucunda.Bundan sonrasına hakim karar vericek..

hakkın olan parayı adalet sana teslim eder etmezse de boşverrrrr kurtul ve kendine yeni bir hayat kurr....

İşin aslına bakılırsa para pul yıkılan hayalleri, umutları geri getirmiyor...Ben sadece onun canının parayla yanacağını düşünüyorum.Çünkü adam o kadar kin dolu ki bana karşı sürekli göndermelerde bulunuyor.Daha 2 hafta öncesine kadar telefonlarıma sürekli özelden aramalar geliyordu ama konuşmalarda yoktu sadece özlem dolu şarkılar dinletiyorlardı.Omu diye çok düşündüm ama bu kadar gönderme yapan karalayan adam olamaz diyorum artıkkk...

Kızlar avukatım aradı az önce.Yeni yasalara göre ilk duruşma geçmedende nafaka bağlanıyormuş.Hakim 350 tl tedbir nafakasına karar vermiş.Eşimde reddettiği için icraya koymuşlar.Ne hallere düştük dedim kendi kendime.onun parasında değildim ama sadece canını acıtmak istedim.Ses kaydına gelince mahkemede konuşulacakmış.Hakimin takdirindeymiş yani..Kızlar okadar kötüyüm ki :( Ne hallere geldik...

İşin aslına bakılırsa para pul yıkılan hayalleri, umutları geri getirmiyor...Ben sadece onun canının parayla yanacağını düşünüyorum.Çünkü adam o kadar kin dolu ki bana karşı sürekli göndermelerde bulunuyor.Daha 2 hafta öncesine kadar telefonlarıma sürekli özelden aramalar geliyordu ama konuşmalarda yoktu sadece özlem dolu şarkılar dinletiyorlardı.Omu diye çok düşündüm ama bu kadar gönderme yapan karalayan adam olamaz diyorum artıkkk...

Kızlar avukatım aradı az önce.Yeni yasalara göre ilk duruşma geçmedende nafaka bağlanıyormuş.Hakim 350 tl tedbir nafakasına karar vermiş.Eşimde reddettiği için icraya koymuşlar.Ne hallere düştük dedim kendi kendime.onun parasında değildim ama sadece canını acıtmak istedim.Ses kaydına gelince mahkemede konuşulacakmış.Hakimin takdirindeymiş yani..Kızlar okadar kötüyüm ki :( Ne hallere geldik...

olurda ses kaydı delil yerine geçerse senden gizli çekmişse bu ses kaydını sende ona tazminat davası açarsın özeline girdiği için.hakkında hayırlısı olsun inşallah

umarım yardımcı olur.

Konu ile ilgili Türk Ceza Kanunu düzenlemesi aşağıdaki gibidir.

Haberleşmenin gizliliğini ihlal

MADDE 132 -
1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması
MADDE 133 -

1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki aydan altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Yukarıdaki fıkralarda yazılı fiillerden biri işlenerek elde edildiği bilinen bilgilerden yarar sağlayan veya bunları başkalarına veren veya diğer kişilerin bilgi edinmelerini temin eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis ve bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu konuşmaların basın ve yayın yoluyla yayınlanması halinde de, aynı cezaya hükmolunur.

olurda ses kaydı delil yerine geçerse senden gizli çekmişse bu ses kaydını sende ona tazminat davası açarsın özeline girdiği için.hakkında hayırlısı olsun inşallah

Sağol canım benim.Evet dediğin gibi ses kaydı delil yerine geçersede avukatım gerekeni yapar.Ahhh canım ya duygularım okadar karışıkki :(

umarım yardımcı olur.

MADDE 132 -
1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

MADDE 133 -

1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki aydan altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Yukarıdaki fıkralarda yazılı fiillerden biri işlenerek elde edildiği bilinen bilgilerden yarar sağlayan veya bunları başkalarına veren veya diğer kişilerin bilgi edinmelerini temin eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis ve bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu konuşmaların basın ve yayın yoluyla yayınlanması halinde de, aynı cezaya hükmolunur.

Eğer kocan ses kayıtlarını verirse mahkemeye seninde işini zorlaştıracak bir durum yoksa bırak versinde görsün gününü...

canım hepsini aracı olan kişiinin sana söyleyeceğini bildiği için konuşmuştur orda..yoksa gerçektende aklı başında bir adam''biten benim ewliliğimse yaşanana olaylarda beni ilgilendirir bir başkasını değil''diye düşünüp susardı...zira amacınada ulaşmış zaten..bunları senin duyman deliye dönmen hesaplanmış we sonucunda sende onun istediği kıwamdasın...hiç üzülme...kadındır erkeği ADAM sıfatına ulaştıran..seninki o kalıba giremicek kadar küçük bi insanmış demekki ...

Son düzenleme:
Sağol canım benim.Evet dediğin gibi ses kaydı delil yerine geçersede avukatım gerekeni yapar.Ahhh canım ya duygularım okadar karışıkki :(

çok iyi anlıyorum seni kuzummm bu ara 2 yakın arkadaşımda boşanma aşamasında ve nedense hikayeler hep aynı birde düşünmeden ailene karalamaya çalışıyor kendisini aklayacakya hiçüzülme en zor süreçten geçiyorsun belki ama yakında herşey düzelecek bakta gör.Asıl o zaman hayatın düzene girecek:38:

umarım yardımcı olur.

MADDE 132 -

MADDE 133 -

Canım süperrrr yaaa..Dilerim hakimde ses kaydını reddeder.Çünkü adam okadar planlı hareket etmişki baksana.Demekki çoktan aklına koymuş boşanmayı beni tahrik edip sesimi kayıda almış.Dilerim cezasını çeker delilide reddeder hakim.Oda avucunu yalar.Araştırıp bana bu bilgiyi verdiğin için çok tşk ediyorum tatlım...İyi ki varsınız kızlar iyi ki destek oluyorsunuz.İnanın okadar rahatlatıyorsunuz ki beni bu süreci sizlerin sayesinde daha kolay atlatacağımı düşünüyorum :)

erkek milleti boşanmada haklı çıkmayı seviyor böylece yeni sewgilisine eşine karşı boynu bükük kalmayacak.bide maddi manevi tazminat ödemeyecek.

Son düzenleme:
Eğer kocan ses kayıtlarını verirse mahkemeye seninde işini zorlaştıracak bir durum yoksa bırak versinde görsün gününü...

Canım valla hangi anda ses kaydımı aldığını bilmiyorum yeri geldi beni dövdü tahrik etti ben saymadığımı bırakmadım sinir haliyle.İnan hiç bilemiyorum neyle karşılaşacağımı.Allahım yardım etsin bana :(

erkek milleti boşanmada haklı çıkmayı seviyor böylece yeni sewgilisine eşine karşı boynu bükük kalmayacak.bide maddi manevi tazminat ödemeyecek.

Aynen canım adam beni karalayarak gelecekteki eşine yada sevgilisine karşı suçsuz olup zemin hazırlıyor.Valla aslında beni karalayarak kendini küçük düşürüyor.Maddi manevi tazminata gidip evlerinde konuştuğu aracılar karar vermeyecek hakim karar verecek.Dilerim dili ayağına dolanır :)

çok iyi anlıyorum seni kuzummm bu ara 2 yakın arkadaşımda boşanma aşamasında ve nedense hikayeler hep aynı birde düşünmeden ailene karalamaya çalışıyor kendisini aklayacakya hiçüzülme en zor süreçten geçiyorsun belki ama yakında herşey düzelecek bakta gör.Asıl o zaman hayatın düzene girecek:38:

Ahh canım günümüzde boşanmalar okadar arttıki.İnşallah herşey düzelir daha mutlu olurum o adamda yaptıklarına bin pişman olur...

Canım süperrrr yaaa..Dilerim hakimde ses kaydını reddeder.Çünkü adam okadar planlı hareket etmişki baksana.Demekki çoktan aklına koymuş boşanmayı beni tahrik edip sesimi kayıda almış.Dilerim cezasını çeker delilide reddeder hakim.Oda avucunu yalar.Araştırıp bana bu bilgiyi verdiğin için çok tşk ediyorum tatlım...İyi ki varsınız kızlar iyi ki destek oluyorsunuz.İnanın okadar rahatlatıyorsunuz ki beni bu süreci sizlerin sayesinde daha kolay atlatacağımı düşünüyorum :)

içini ferah tut aynen hakimede bunları anlat beni dövdü dersin bende kendimi bu şekilde savunabildim dersin hiç korkmaa isterse versin cezasını yine kendi çeker hiç merak etme canım benimm dua et bol bol Allaha sığın.Zaten hak yerini bulacaktır.:38:

Back