Bezdirdi artık bu kadın beni

Ama burada siz haklısınız ki. Aslında arada kalacak bir şey yok sizin için. Siz manyakların arasındasınız. Ben de başlarda eşim arada kalıyor diyordum ama mevzu başka. Hani inatlaşmaya döner iki taraf da kendince haklıdır da birileri arada kalır. Ama bu durumda kv sorunlu, psikopat mıdır nedir? Kendi kızı kv sinden izin alıyor muymuş kendi yanına gelirken?

Bıktırır tabi ya. Ayrı evler ayrı hayatlar kuruluyor umurlarında değil. Benim kayınvalide üslup müslup hak getire terbiyesizin teki. Allah sabır versin bize.

Ben boyle pasif himbil adamlarla nasil ayni yataga girip isteyebiliyorsunuz bunu merak ediyorum bazen. Cok ilginc cunku erkek demeye bin sahit lazim bence.
Anaya dönse ana kuzusu hımbıl kişiliği oturmamış
Karısına dönse kılıbık karısının sözünden çıkmayan sünepe
İkisine karşı çıksa hayırsız ihmalsiz maço
İkisinide dinlese kişiliksiz
Erkek olsam evlenmem vallahi 20 yaşında evden ayrılır keyfime bakarım
Ne evliliği hamallık resmen

İlk gece bize gelin mi dedi offf verilecek ne çok kapak cevap var da o an danemiyor tabi haliyle dimi yalnız siz güzel çözmüşsünüz
O an şok oldum eşim dedi anne ne diyorsun sen dedi ben zaten o gece anladım sabahına da arıyor 8 de kahvaltıya gelin dedim anne suan geceliğim üstümde bununla mı geleyim sana bu bozuldu dedi terbiyesiz vs dedi eşime eşim de dediki ilk gecenin sabahı seni görüp ne yapacak bu kız amacın ne vs diye konuşmuş tabi bunlardan haberim yok ben eşimin telefonunda mesajlarda gördüm eşim bi süre beni götürmedi sonra gittik el öptürmeye kalktı hiç öpmedim elini ondan sonra ipler gerildi bizim ben susmadım hiç hele ki eşimle beni kötü etmeye çalışınca hiç susmadım işi direk çözecek kişi kayınpederim di tek basına yemeğe çağırdım dedim gel baba ayyy görseniz cıldırdı bunlar niye tek onu çağırıyor biz kimiz vs o gece de söyledim dedim sizin ev halkı rahat durmuyor yuvamla oynuyor sonunda annesi üzülecek ben üzülmem çünkü ben eşimin yanındayım dedim kayınpeder de sen nasıl istersen öyle yap gelme kızım huzurun bozulacaksa dedi dedim sabah akşam beni arıyor eşimi arıyor gel dedim belki eşimle özel bi günüm var kutlucam niye böyle yapıyor dedim sinirlendi gitti sonra kaynana 1 hafta ne eşimi ne beni aradı sonra aradı sesi kedi gibiiiiii miyavvvkıyorduuu

Kimse kimseye donmesin herkes once kendini dusunsun hayatindaki insanlara da yerini bildirsin anneyse anne esse es. Her seyin fazlasi zarar. Zaten bence kimse evlenmesin sacmalik.

Bebek doğunca en ufak bir fikir dahi alma yanında kendi annen kalsın yoksa daha beter sarar sana ben yaşadığım için söylüyorum. Aynı dert bendede var minicik bebeğin kulagına senin annen benim sen benim kızımsın diyor bazen gizli gizli bence yapabiliyorsanız görüşmeyi tamamen kesin yoksa sonu yok .

Kimse kimseye donmesin herkes once kendini dusunsun hayatindaki insanlara da yerini bildirsin anneyse anne esse es. Her seyin fazlasi zarar. Zaten bence kimse evlenmesin sacmalik.
Bencede evlenmesin de
Yanlız bu düşünce manjinal
Kabul görmez şimdilik
Gelin kaynananın sidik yarışı daha on yıllarca sürer
Arada paylaşılamayanda ingiliz prensi sanki
Daha 45 de gömleğinin orta düğmesi kapanmayan saat 9 da tv karşısında kanepede sızan yontulmamış odun

Sizinde maşallah dilinizin kemiği yok.kadın sizin buyugunuz ne olursa olsun bu şekilde.cevaplar vermeniz çok yanlış.daha 9 aylık bir evlilik ve çok yüz göz olmuşsunuz

Sizinde maşallah dilinizin kemiği yok.kadın sizin buyugunuz ne olursa olsun bu şekilde.cevaplar vermeniz çok yanlış.daha 9 aylık bir evlilik ve çok yüz göz olmuşsunuz
Yaf şu büyükler bi sussun ne olursunuz
Hani birşey bilseler ok
Hayat tecrübeleri günde kahvede arkadaşlarından duydukları dedikodulardan fazla değildir
Bu büyükler yüzünden 20 yıldır zaten çekiyoruz

yapışkan kaynanayı da ilk defa duyuyorum insanın seveceği varsa da sevmez. üstelik sizinkinde sinsilik de var. bir görüşüp bir görüşmemezlik yapmayın, keskin olun. eşiniz ne derse desin mesafenizi koyun zorla mı görüştürecekler sanki ?

Anneniz kaynanadan izin alacak he mi ?

Hadi be oradan, üstüne atladigim gibi saç baş bırakmam hoştttt deseydin

Bıktırır tabi ya. Ayrı evler ayrı hayatlar kuruluyor umurlarında değil. Benim kayınvalide üslup müslup hak getire terbiyesizin teki. Allah sabır versin bize.
Amin inşallah.Terbiyesiz hiç çekilmiyor. Benimkide ogluşum diye ortada dolaşıyor. Adam 35 yaşında.İstiyorki ikimizinde göbek bagı ona baglı olsun.Ben aşırı sogudum. Şuan birşey yapmıyor ama ısınamıyorum

Bende de var bundan bir tane. Beni kıskanıyor, sizin eşiniz yine durumu farketmiş sizi anlıyor benimki hala uyanamadi maalesef, mesafeli olmakta fayda var, diğer türlü hakkı kendilerinde buluyorlar yoksa, fazla gidip gelmeyin o da haddini bilsin

Ya ben eşimin hatrına gidiyordum çok üzülüyordu bu duruma geldik diye annesiyle. Sırf onun için gidiyordum

Ya ben eşimin hatrına gidiyordum çok üzülüyordu bu duruma geldik diye annesiyle. Sırf onun için gidiyordum
Peki sizin hiç hatrınız yok mu eşinizde? Annesi sizi böyle üzerken o hiç etkilenmiyor mu?
İşte kadın ne derse desin siz mesafe koyamadığınız için yaptıklarına aynen devam ediyor.

Sabah 8 de kahvaltıya çapırıyor ama gereken cevabı, alınca da bozuluyor enteresan. Hayır kendini neden o, duruma düşürürsün ki? Asıl onun çağırması cidid ayıp. Kayınoederin varlığı iyi olmuş da arada yemesinler adamı kv kendince iktidar savaşı veriyor da ne saçma bir savaş işte. Size kolaylıklar diliyorum.

Canım benim onlarla olan savaşım kapandı ben direk ağacı kökünden kestim önce kocamı işledim baktım işleyince olmuyor kötü ben oluyorum bu sefer tam tersi annen iyi annen iyi dedim bu sefer kendisi gördü herşeyi ve görüşmek istemiyorum dedi tabii kaynana laneti boş durur mu hemen saçlarını kesmiş 3 numaraya vurmuş neymiş piskolojisi bozulmuş eşim dedi benim yuvam bozulsa daha mı iyi dedi şimdi evimizdeyiz ne kaynana ne kayınpeder ne görümce hiç biriyle görüşmüyoruz kayınpederimi karşıma alıp konuştuğumda bize ev almıştı dedim evden de çıkabiliriz dedi hayır evden çıkmayın ev sizin ama arada bir beni arayın iyi olduğunuzu bileyim dedi bende ben seni aradığımda anla ki çözülemeyecek kadar büyük bir sorun var ki arıyorum onun dışında aramam yanlış anlama yuvam icin dedim en son 13 mart da gördüm kendilerini benden uzak cehenneme direk olsun o kaynana ve görümceler

onu bunu bilmem de doğumunuzda anneniz yanınıza gelsin
susmamış kendinizi ezdirmemişsiniz ne güzel
sakın doğumda da karışmasın hiçbişeye

eşinize de annesini kötülemeyin politik davranın
o sizi eşinize kötülerse suçlu durumuna düşer böylelikle
kk öğrendiğim taktikler :)

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

özgürlük alanın önemli . kimseleri sokmadığınız sınırlarınız olsun.
kaynana ile araya kesin sınır gerekiyor ve mesafe.

hayata bir kere geliyoruz . yeter gari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…