Bezdirdi artık bu kadın beni

Kadına tam istediğini veriyorsun. Sen sinirlendikçe o zevkten dört köşe oluyor. Acemisin. O konuştukça he he deyip geçeceksin. Onu ciddiye almadığını hissettireceksin. Belli ki kadın kafadan kontak uğraşmaya değmez.

Neler yaptı mesela anlatır mısın (
Doğum sonrası geldi hastaneye başladı orada arada gelir bende kalır diye. Dedim kalamaz kimsede ben olmadan. Eve çıktık hiç bir işe el sürmedi, geldi oturdu çocuğu aldı kucağına uyuyan çocuğu uyandırdı. Çocuk emmedi diye diline doladı. Kendi memesini vermek istedi. Hergün görüntülü aramak istiyo arıyo biz aramazsak, uzak evimiz ama her hafta geliyor çocuk bana baksa kafasını çevirirdi. Çocuğu kendi çocuğu sanıyor resmen benden kıskanıyor. Öyle bezdirdi ki beni canıma yetti valla. Lanet olsun dedim bıraktım akışına.

Demi ya
Allahımmm benden bundan korkuyorum işte inşallah bende de böyle olmaz offf yaaa

Ahh ahh valla öyle çocuğumu benden uzkalaştırıcak diye korkuyorum çünkü alıp götürücem sen bakamazsan ben bakarım diyio duruyor
Alamaz bacım nereye alıyor benim kaynanam da ben bakarım diyor da ben zaten çalışmıyorum ev hanımıyım yani ona rağmen düşün salak salak konuşurlar sırf asap bozmak için ben de ne dese bakarız yaparız diyorum yapmıyorum etmiyorum istiyorlarki bizi yönetsinler de sıkar biraz

Demi ya

Allahımmm benden bundan korkuyorum işte inşallah bende de böyle olmaz offf yaaa
Çocuğun altını açardım hop kendi önüne çekerdi ben değiştireyim diye. Süt içirecek olurdum ben içireyim derdi. Hep tersledim ama hep. Eşim bana destekti ama anneci bi adam değil doğruyu yanlışı ayırt edebiliyor.

Nasil bir ortam bu yahu.Ne düşük seviyede muhabbet bunlar .Sizin konuşmalarınız ayrı dehset

İnşallah canım benimm az kaldı işte çok korkuyorum doğumdan çok bundan korkuyorum öyle diyim sana birde yaşımda küçük 23 başımı ezmeye çalışıyo küçüğüm diye

İnşallah canım benimm az kaldı işte çok korkuyorum doğumdan çok bundan korkuyorum öyle diyim sana birde yaşımda küçük 23 başımı ezmeye çalışıyo küçüğüm diye
Evet sanıyorlar ki hala çocuksun sen bilmezsin etmezsin her boku bir tek kendileri biliyor zaten

Ahh ahh valla öyle çocuğumu benden uzkalaştırıcak diye korkuyorum çünkü alıp götürücem sen bakamazsan ben bakarım diyio duruyor
Ne münasebet annesi sizsiniz, kaynananız değil. Mesafe koyun, çok görüşmeyin, açık açık görüşmek istemiyorum diyin. Evine gitmeyin. Ayda bir yeter.

Allah tan anneci değilmiş kadın nasıl bu kadar cesaretli o zaman anlamadim siz mi çok yumuşak davrandiniz ?

Evet sanıyorlar ki hala çocuksun sen bilmezsin etmezsin her boku bir tek kendileri biliyor zaten
Hiçbir şey bildiği yok kusura bakmasın.
Ne münasebet annesi sizsiniz, kaynananız değil. Mesafe koyun, çok görüşmeyin, açık açık görüşmek istemiyorum diyin. Evine gitmeyin. Ayda bir yeter.
Koyucam artık eşimde naparsa yapsın ben çok dayandım bile

Tek oglan oldugu icin ola bilir.Sen hamilesin ve kendini duşunmelisin.Kaynana kaynanadir umursama ne soylerse.Allah bilir ve gorur.Stress kotu birşey sagligada bebeye de faydali degil.Benim tavsiyem umursama,bakma,Kendini ve bebeyinide.Şimdiki evlenen cogunun sorunu kaynana yani bu anlasmazlik problemini Allaha dua et ve paylaş.Allah seni koruyor bebeyinide.Saglikla kucagina erkek olsun kiz olsun saglikli olsun.Hic bir seyi dusunme sen ve bebeyin.

Birde hanımlar yani çocuğunuzun altını kayınvalide o bu su yanında niye değiştiriyorsunuz ya da çocuğu niye emziriyorsunuz ben gercekten anlamıyorum . Bildiğim kadarıyla çocuğun altını değiştiren en fazla iki kişi olmalı emzirirken benim göğsümu niye kayınvalidem ya da başka bir kadın görüyor ? Benim sütümden o-na-ne ya da başkasına biraz acaba suç annelerde olabilir mi ? Bu kadar özel hayatı ihlal etmeye gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…