Ayy ayyy vallahi var ya büyük müyük demeyeceğim çok doluyum bu konuda. Allah yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor. Eşinizin anneci olması olayı daha da kötü hale getiriyor biraz yalnız mücadele etmek zorundasınız.
Kelin merhemi olsa başına sürermiş. Benzer durumdayım. Benim hamileliğimin başından beri sıkıntılarım var hepsi bu tip sorunlar yüzünden. Kendinize yazık etmeyin. Ne demek annenize giderken ona sormak, ne demek bakamazsan ben bakarım demek? Sen çocuk büyüttüysen ben haydi haydi büyütürüm denir orada ama işte insan bazı lafları yutuyor.
Allah eşinize göstersin gerçekleri sizin kıymetinizi anlar inşallah . Aslında evladını seven asla böyle yapmaz. Size zarar verdiği kadar evladına da zarar veriyor. Sorsanız dünyanın en iyi anası kendisidir öyle iddia eder, ondan başkası sevemez çocuğunu onun kadar.
Sabredersiniz beklersiniz ama bu süreçte olan size olur. Eşinizle düzgün bir dille konuşsanız? Kayınvalidenize de sert bir mesafe koyun. Ağzına laf vermeyin. Ben de acemiyim bu konuda halledemediğim şeyler var. Ama
Katibin Ruhu ’in konuma yaptığı yorum çok haklıydı ve mantıklıydı.
Tekrar Allah yardımcınız olsun, takipteyim.