Ah canım ya ben 17 yıldır uğraşıyorum bu tip bir kaynanayla...artık çalışıyorum ..her gün ama hergün işten gelir gelmez yemek hazır hemen aşağı gelin diyor oğlu koşarak gidiyor bende arkasından k.peder ameliyatlı kalbine stent takıldı 1 aydır yatıyor..neymiş bizi özlüyormuş..tamamen yalan
derdi kocasından başkasını görmediği için,canı sıkılıyor muhabbet edecek ego kasacak bizde dinleyeceğiz...bir oğlu gelini daha var onlar asla inmez aşağı hep biz...geçen sinirlendim eşime ben hergün hergün onları avutmak zorun damıyım sıkıldım artık ne zaman bitecek bu muhabbet diye...oda idare et ne var sanki hazır yemek ye iç çık evine falan dedi...öylemi öyle
Şimdi çıkıyorum yemeğimi yiyorum tabak dahi kaldırmadan gidip oturuyorum içeri...çay ayağıma geliyor ..
eskiden olsa toplar yıkar öyle geçerdim evime ama artık bıktım ..birazda onlar bıksın benden diye uğraşıyorum açıkçası
Zaten günde 10 saat çalışıyorum ve işin açığı birazda onlardan kurtulmak için girdim işe,oda durumun farkında olacakki düşmüyor yakamdan
Her akşam aynı muhabbet yemek yeyip gideyim evime diyorum bırakmıyorlar resmen çayda iç tatlıda ye vs.vs.
Dediğim gibi bir tabak dahi toplamıyorum eşim topluyor arkamı annesi laf yapmasın diye çokta umurumda sanki
Geçen akşam k.v. en nefret ettiği konuyu açıp tartışma çıkarttım resmen(diğer oğlu ile gelininin dedikodusunu yaptım) bile isteye yaptıklarını ve yapmadıklarını k.pederin yanında söyledim k.v. saklar hep kocasından ama ben herşeyi anlattım..kadın bana seni bağlamaz gibilerinden bişeyler dedi bende ona beni ilgilendiren kısımlarını tek tek söyledim..eşime olan yanlış davranışlarını dahil...bidaha benim kocamla muhatap dahi olmasınlar hadlerini bilsinler dedim
Sen kardeşlerin arasına girme dedi
Hangi kardeşlikten bahsediyorsun sen dedim...tartışma uzadıda uzadı...
En son beni tezkin etme gücün yetiyorsa git oğlunu terbiye et tabi gücün yeterse dediğimi hatırlıyorum
Sonra konu geldi çocuk mevzusuna niye tedavi olup çocuk yapmıyorsunuz dedi..sen yapmışsında ne olmuş bak yüzüne bakmıyorlar dedim seninde herşeye bir cevabın var dedi
Kusura bakma kimse bana müdahale edemez bu saatten sonra dedim tabi eşim şok
Ertesi gün yine çağırdı hala gidiyoruz yemeğe...
Ama dediğim gibi tabağımı bile kaldırmıyorum
Bundan sonra böyle bıktırana kadar devam