Bezdirdi artık bu kadın beni

Benim anam kardeşim iki hafta üst üste gelse pofff sizin işiniz yok mu karı koca yine ne geldiniz diyor
Benim babam da eve ne zaman döneceksin diyor
Ama bak mesela görümcem olsa bebeğime adını koyardım. Görümceler bi başkadır

Niye zırt pırt gidiyorsun bayramdan bayrama git telefondan engelle eve geldiğinde açma kapıyı evde değilim de

Benimde bunun benzeri bir kaynana var. Çocuk doğunca daha kötü olacak ne yazık ki. Doğum sonrası beni delirtti. Hala devam ediyor.

Ay ben ahlaksizlik yaparken ağzım bozulur valla bilemiyorum bu kadar delisi de düşman başına sevişelim deyince kudurur kadın büyük ihtimal
Acaba kıskançlığından mı böyle baş başa bırakmak istemiyor. Düşman başına gerdekte utanmasa başını tutar bu tipler.

Eşin cesaret vermese yapamaz. Sen hic gorusmemelisin. Esin de tepkisini gosterip görüşmeyi azaltmali. Oglunun kendi bebegi olmadığını anlaması gerek ruh hastasi kadinin
Gerçekten öyle oğlunun hâlâ evlendiğine bi sorumluluğu olduğuna inanmıyor galiba eşim her izin gününde çağırıyor hiç yalnız kalıp bi yere gidemiyoduk

Acaba kıskançlığından mı böyle baş başa bırakmak istemiyor. Düşman başına gerdekte utanmasa başını tutar bu tipler.
Ahahah bu nasil deyim çok sevdim
Ay cidden bazıları oğullarıyla ensest ilişki yaşıyorlar bı tek aynı yatağa girmiyorlar o kadar

Resmen seni annenden kıskanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…