ne hissetmeliyim bilmiyorum artık.

cocuktan sonra evlilik ciddi anlamda degisiyor. hele ilk aylar cinsellik icin ne zaman kaliyor ne enerji. Sizde de böylemiydi? Cocugun sorumlulugu daha cok siz de mi? cok mu yoruluyorsunuu?
sorumluluğu daha çok bende. eşim yardımcı oluyor tabi de benim kadar üstüne düşmüyor diyeyim. yoruluyorum tüm gün peşindeyim zaten hiç durmuyor ve geç uyuyor.

sorumluluğu daha çok bende. eşim yardımcı oluyor tabi de benim kadar üstüne düşmüyor diyeyim. yoruluyorum tüm gün peşindeyim zaten hiç durmuyor ve geç uyuyor.
Ona yardımcı olmak demeyelim. O onunda çocuğu o ev onunda evi. O evde senin kadar enerji harcıyor mu? Cinsellik evet önemli. Ama işin ağırlığı senin omuzlarında iken öfkeli boğa gibi sevişemiyoruz diye burnundan soluyup surat asamaz. O ortamı oluştursun. Senin işini hafifletsin. Sen onun işini hafifletiyorsun ki sana bu taleplerle geliyor.

benim küçük çocugum var tüm gün onunla ilgileniyorum erken uyuyan bir çocuk da değil on bir buçuğu buluyor uyuması yani eşim de biliyor bunları aynı evin içindeyiz
Peki çocuğunuzun uyku saatini biraz düzenleseniz. Eşinizle kendinize zaman ayırsanız.
Eşinizin tepkilerini desteklemiyorum ama evliliğiniz çatırdıyor. Bunun için artık evinize düzen getirin.

Geç uyuyorsa geç de kalkıyordur. Bu düzensizliği siz düzeltebilirsiniz En fazla 1 hafta direnir sonra o da erken uyumaya erken kalkmaya alışır.

Gündüz uykusu varsa onu da azaltın.

Çok sevdiğim birisinden duyduğum bir sözü aktarmak istiyorum. "Ruhuna dokunulmayan kadının, bedenine bir süre dokunulur." Olay bu şu koca evlilik müessesenin çekirdeği. Surat asan küsen koca hiç çekilmiyor. Surat asarak bir yere varılmadığını anlaması için o halini umursamamak gerek. Zaten siz sordunuz sonra bir şey yok dedi. Daha üstüne varmayın. Erkeklerin kafası bizimki gibi dwüil maalesef. Arada kendi mağaralarında bir şey yaşayıp kendilerini dışarıya kapatıyorlar. Cinselliğe önem veren bu tiplerde sadece kendisi istekli olunca kendisini ezik hissediyor, sanki ona muhtaçmış gibi hava vermemek içinde böyle abuk subuk bağırıyorlar. Ona, zaman verdiğinde sizinde istekli olacağınızı anlatın yoksa sizin ihtiyacınız yok sanabiliyorlar.

Back
X