Bezdirdi artık bu kadın beni

Canim bebegin doguncada ilk zamanlar bu gicikliklara devam edecektir sakin aldirid etme esinle acikca konus uzak dursun lohusalik ve emzirme doneminde gelnesin bogarsin onu o derece sinirlerin teoende oluyor zaten onu atlattiktan sonra zaten haliyle uzaklasirkar kendi haline kalirsin.ama sakin cocugunun bakimini yaprirma sahiplenmesin benden sana tavsiye

Onca şikayetin içinde dikkatimi çeken tek şey: onlara gittik, sohbet muhabbet. Onlara gittik, sohbet muhabbet. E maşallah biz hiç sevmediğimiz insanlarla böyle sık görüşmeyiz ama yine de siz bilirsiniz

Ben olsam gorusmem bu kadinla. Size zerre saygisi yok, hatta sizi mutsuz ederek mutlu oluyor. O kadar kotu birisi.

Eşiniz sizin annenizi arıyor mu, aramadığında siz üzülüyor musunuz, anneniz her gün çağırsa gider mi veya siz bu çocuğa bakamazsınız ben bakarım derse hiç sesini çıkarmadan oturur mu? Sorun belli cevap belli. Kayınvalidenizde hiç suç kabahat aramayın. Hata %100 eşinizde ve eşinin anneci olduğunu bile bile evlenen sizde. Eşiniz annesini ilk mesajında ilk telefon açışında sustursaydı "isterse gelir istemezse gelmez, belki başka planı vardır sakın karımı arayıpta gel baskısı yapma, ayrıca beni bunun için arama lütfen" deseydi bu lafları duymazdınız.

Çok fazla yüz göz olunan cıvık cıvık muhabbetler var. Evinize gelen her misafir için kayınvalidenizi niye çağırıyorsunuz? Hadi bir seferlik kadın kadına olalım denir de mecbur musunuz her seferinde? Belki gelen misafir sizinle bir şey paylaşacak, bir derdini anlatacak.

Kayınvalideniz; burası oğlumun evi gelen giden benden sorulur, gelin her gün bana gelecek kontrolüm altında olacak modunda takılıyor. Oğlu da buna çanak tutuyor. Erkeğin rolü iki tarafın birbirine saygısızlık yapmasına mani olmak. Benim eşim böyle takılamaz. İlk hadi saygısızlık olmasın diye idare ederim ama ikinciyi yaptığına yapacağına pişman olur. Bunu daha ilk flört zamanımızda bildiği için hiç cesaret edemedi. Yıllarca ailesiyle arada bir görüşen adam bile annecim annecim olabiliyor.

Eşiniz kızmasın huzurumuz bozulmasın diye diye kayınvalideyi isteyerek tepenize çıkarmışsınız. Çocuk iyi bir bahane olabilir sizin için. Gel dediklerinde yap dediklerinde kimse kusura bakmasın ben gece gündüz çocuğumla ilgileneceğim, ne çağırın ne de her aklınıza estiğinde çıkıp gelin, ben sizi uygun zamanlarda davet ederim deyin. Ama eşinizin hemfikir olacağını hiç sanmıyorum ve çocuğunuz doğduktan sonra da bence siz burada yine konu açarsınız

Annenize gideceksiniz diye tartışma çıkaran kadına annenizden döner dönmez koştura koştura giderseniz "annen niye benden izin almadı" diyecek yüzü bulması çok normal. Annenizin evinde oturduğunuz koltuk soğusaydı bari.

Bu kadar çok gerilip, tartışıp ertesi gün nasıl keyifle sohbet edebiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten.
Annesinin böyle davranması eşinizin suçu ama sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok. Eşiniz sizi korumayı bilmiyorsa siz bileceksiniz kendinizi korumayı. Tartıştığınız insanın evine ertesi gün çağırdı diye koşa koşa gitmeyeceksiniz mesela.
Eşimle kötü olurum diye düşünmeyin. Bırakın biraz da erkekler düşünsünler eşleriyle kötü olup olmamayı, biraz da onlar dert etsinler.

Onca şikayetin içinde dikkatimi çeken tek şey: onlara gittik, sohbet muhabbet. Onlara gittik, sohbet muhabbet. E maşallah biz hiç sevmediğimiz insanlarla böyle sık görüşmeyiz ama yine de siz bilirsiniz
Mecbur kalıyorsun o an eşim için hep sineye çektim yine iyi olmak istedim ama ben iyi oldukça tepeme bindi

Tartışır tartışmas hemen gitmiyoruz arada illa ki bi kaç oluyo ya da ay ama annemden sonra hemen aradı çağırdı bizi içine oturmuş demek ki

Sınırınız olsun lütfen. En önce kocaniza karşı. Bütün bu muhabbetleri sorumlusu o çünkü. Siz yüz verdikce üste çıkmış. Bu şekilde devam ederseniz daha çok işiniz var.

Zaten maşallah kendini savunuyorsun. Eşin arkanda değil kaynanan deli ama sen de az değilsin (böyle başa böyle tarak) kudurtmaya devamke

Ne yaptınız da kesti çağırmayı yöntem nedir

Çok ıstiyorsan kendin doğur, ona bak de.

Ne yaptınız da kesti çağırmayı yöntem nedir
Yogun çalışıyorum. Ayrıca çagırsada çagırmasada gitmiyorum. Canım gitmek istemiyor. Canımın gitmek istemesini bekliyorum ama canım gitmek istemiyor. Zamanında o kadar bıktırdıki beni. Gittigi günlere saysın.
Eşim gidelim bile diyemiyor. Ana ogul çok bunalttılar beni.
Yöntem şu bence. Çagırsada çagırmasada gitme. Canın istediginde git. Ayrıca mesafeyi aç. Az ara, herşeyi anlatma..

burda iş eşinizde bitiyor tamamen, annesi de olsa herkesın bır yerı var o annesı sız eşisiniz, ne demek bakamazsın bılmem ne, yok annene gıderken ondan ızın alacakmıssın falan bunlara asla musaade etmeyın ve eşiniizn de yanınızda olması lazım. 9 ay cok kısa bır sure bebek ıcın bence tabiki.
biz esımde 6sene sevgılıydık evlendık 1 sene bende bu tarz seyler yaşadım , annesının benı bunaltması sureklı gelın oturmaya kalmaya suna buna, sureklı telefonla benı tacız etmesı vs vs, en son bır sınır krızı gecırdım evde ve tamam dedım bıtırelım bu ne ben uc yasında cocukla mı evlendım, ama asla annesı ıle agız dalaşına girmedim onun sevıyesıne ınmedım. esımde goruyor zaten bn bır kurabıye yaapr gotururdum aksam caya gıdeceksek yerdı ay ben gecen bır kurabıye yaptımm harıkaydıı bılmem ne, kıskanclık baska bişey degıl, ama bu 1 sene sürdü, asla bıyun egmedım kalmadım her dedıklerınde gıtmedım benım hayatım benım kararım.
sonrada evımı bıraz uzaga taşıdım sukurler olsun daha rahatım

Ben gerçekten kadının böyle biri olduğunu bilmiyodum evlenmeden önce o kadar iyidik ki sonra böyle oldu
evlenınce ıclerınden cıkıyor bır cengaver ama oncesındede bellı oluyor bence, ben evlenmeden anlamıstım bazı seylerını mesela annesının, o yuzden uzak ev uzak ev dye dıye yırtındım, mesafelı davrandım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…