Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

karen-gillan_38502_m.png
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

süt gibi

Bayıldımmm:KK69::KK69:
Muhteşem görünüyor :nazar::nazar::nazar:

ScottishFashionAwards11june12pic010.jpg

tumblr_liy7ig3iX81qeju8eo1_400.jpg
normal_tumblr_lj3m0vOgcE1qeju8eo1_500.jpg

Doğal kızılmış bu arada..

Eklentiler

• $ScottishFashionAwards11june12pic010.jpg
    $ScottishFashionAwards11june12pic010.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Ben de bembeyazım ve kendimde en sevdiğim özellik :21: Bana da çok kişi aa ne kadar beyazsın ruh gibi lafını söylüyor ama umrumda değil çünkü ben esmerlikten nefret ederim.başkalarının değil senin kendini nasıl sevdiğin önemli.ben hafif pembe bir allık kullanıyorum.ha tabi beyazsan cildine çok iyi bakmalısın.asla güneş koruyucu ve üzerinede pudramı sürmeden güneşe çıkmam yoksa 1 günde çil basıyor suratımı,dermokozmetik ürünler kullanmaya dikkat et.La roche posay beyaz ciltler için müthiş tavsiye ederim.göz kreminide unutma.çünkü beyaz ten esmerlere göre güneşe çok daha az dayanıklıdır.dikkat etmezsen erkenden kırışırsın.geniş camlı güneş gözlüğü kullan.Cildi hassas olmasına rağmen problemsiz olan birinden tavsiyeler :KK34:

La roche posayın hangi ürününü kullanıyorsun canım?
:KK53:

La roche posayın hangi ürününü kullanıyorsun canım?
:KK53:

Göz kremi-redermic yeux eyes.
Gece yatmadan önce- effeclar K (aynı zamanda peeling görevini görüyor.sivilce çıkmasını engelliyor.)
Güneş koruyucu- anthelios 30 faktör

Bir de avene var oda dermo kozmetik.onlardanda;

yüz yıkama jeli- cleanance (şişesi yeşil)
tonik - thermale cleanance (oda yelşil şişede)

ama la roche posay ın toniğide çok güzel :KK34:

Göz kremi-redermic yeux eyes.
Gece yatmadan önce- effeclar K (aynı zamanda peeling görevini görüyor.sivilce çıkmasını engelliyor.)
Güneş koruyucu- anthelios 30 faktör

Bir de avene var oda dermo kozmetik.onlardanda;

yüz yıkama jeli- cleanance (şişesi yeşil)
tonik - thermale cleanance (oda yelşil şişede)

ama la roche posay ın toniğide çok güzel :KK34:

Teşekkür ederim canım.

ben de beyaz tenliyim.aslında bir iki ton koyu olmak isterdim ama hemcinslerim ne güzel beyazsın diyor.erkeklerin de beyaz ya da esmer diye çok da ayrım yapmadığını düşünüyorum.onlara çekici olsun yeter:KK30:kolay kızarma,morarma dışında memnunum...birçok renk yakışıyor,fazla kıl tüy sorunu yok beyaz tenin...

bende beyazım ama memnun değilim. İlla ki makyaj gerekıyor bence.. Ne zaman biraz bronzlaşsam makyaj yapmadan da hoş duruyor yuzum..

bence avantaj çünkü istesek uğraşıp kararırız ama beyaz olamayız esmerler kıskançlığından öyle diyo benim çoğu arkadaşım ten rengime hasta bazılarıda çekemiyo

Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ? :KK43:

aksine ben beyaz teni çok seviyorum bende beyaz tenliyim ve açıkcası bronzlaşmamak için antalyanın sıcağınıda bildiğim için bu günlerde dışarı çıkmıyorum eve kapandım :KK70::KK70:

beyaz ten guzel evet bende seviyorum ama yazında bronz ten ayrı guzel oluyor gecen farkettim resimlerde bacaklarım bembeyaz cıkmıs rahatsız oldum nedense bu sene taktım beyazlıga ya:KK9:

Bende epey bi beyazım.. Hatta dışarı çık ta bi gün yüzü gör diyenler oluyor.. Sanki sabah işe gelirken ışınlanarak geliyorum da :KK9:

Ama ben memnunum halimden.. seviyorum beyaz teni ve giyilen her rengin yakışmasını..

bence beyaz tenli olmak çok güzel hele gerçekten güzel bir cildiniz varsa, misal;

$2011-sari-sac-modelleri-5.jpg

harika bir şey. Ama ruh gibi olmamak için mutlaka allık sürün diyorum :)

Çoğunluk bronzlaşıp rengini koyulaştırabilir ama beyazlamak mümkün değil (rahmetli jackson hariç :KK43: ) o yüzden tenli olmak güzel bence :) Bir de geç yaşlanıyor beyaz tenliler bence.Bide yaşlanınca tam ton ton nine oluruz ,masallardakilerden :)

X