Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

burda da normal gözüküyor bencede ışıktan sanırım
bukadını çok iyi bilirim takipte ederim. Bu kadının bu gerçek ten rengi. Ve muhhhhteşemmm! Bayılıyrım beyaz tenlı kadınlara hatta esmer kadından nefffret ederim :) ama bu kadın tamm bir beyaz tenli taşş bir hatun

banada doğal gelmedi ama çok hoş duruyo

Ben de beğeniyorum ama uzaktan. Bu kadar beyaz olmak istemezdim, güneşe karşı tamamen korumasız çünkü. Cilt kanserine açık bir ten. Böyle olsam bile bu ülkede doğmak istemezdim. Böyle ten rengine sahip kişi bu iklimde, özellikle yaz ayları çok eziyet çeker.

Evet öyle de olabilir. Bir de kız zaten çok beyaz, yüzünden anlayamayız makyaj var ama omuzlarına bak baya beyaz. Bacaklar her zaman vücuttan daha açık olduğu için bacakları daha da beyaz.
Bir de insanın rengi gün ışığında farklı, yapay ışıkta farklı görünür. Gün ışığındaki kendi ten rengi oluyor. Yapay ışıkta alt ton daha ağır basıyor.

Bir insandan ten renginden dolayı neden nefret edilir ki... :44:
Bir insandan nefret etmek için, onunla bir geçmişimiz olması gerekir, sırf esmer diye bir insandan nefret etmek.. Tuhaf.. gerçekten tuhaf..
Kinci insan gördüm ama bu kadarını ilk defa görüyorum.

Bu ne ya? Gerçek mi bu?
Çok tuhaf.. Bu ten rengine bir tek albinolarda, nadiren kızıllarda rastlanır. Bu kızın gerçek saç rengi ne?

Ben de beyazım ama bu kadar değil :26: çokkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkk güzel teni
keşke ben de bir kaç ton daha açık olsaymışım .

Uzun olmak kötü,kısa olmak kötü,beyaz tenli olmak kötü,esmer tenli olmak kötü...vs.

Biz kadınlar herşeye bir kulp buluyoruz maşallah....

Bir aşabilsek şu fiziksel renk - ebat olaylarını.........

ben sevmiyorum bu kadar beyazı o resimdendir belki ama çok kötü gerçekten mesela nicole kidmanda olldukça beyaz ama böyle değil onunki güzel herşeyin bir sınırı olmalı bence beyazlığında öyle

Sizlere fotoğrafımı göndericektim ama vazgeçtim.Nasıl gözler felan kapatılıyor bilmiyorum.Aslında morala da çok ihtiyacım var ama neyse artık..Sevemiyorum zaten kendimi bu benim ruh halimle ilgili bir sorun.Çok takıyorum hiç takıntılı da değildim ama aynaya baktığımda kendimi çok çirkin görüyorum.Psikolojik sanırım bu bilmiyorum.Ama söylediğiniz sözler çok hoş sağolun.

Son düzenleme:
Koymuşsun canım zaten Bence çok güzel ten rengin saçın da koyu kalmış daha güzel görünüyorsun..Bence çok hoşsun Elf gibi ne güzel işte koyu renk saç apaçık ten

Koymuşsun canım zaten Bence çok güzel ten rengin saçın da koyu kalmış daha güzel görünüyorsun..Bence çok hoşsun Elf gibi ne güzel işte koyu renk saç apaçık ten

ayy işte ekledim sonra kaldırmaşım tühh banaa ay teşekkür ederim ama kendimi hiç anlattığın gibi güzel hissetmiyorum.:18:

ayy işte ekledim sonra kaldırmaşım tühh banaa ay teşekkür ederim ama kendimi hiç anlattığın gibi güzel hissetmiyorum.:18:

Güzel olduğunu hissederek davransan kendin de inanırsın dik dur mesela gülüşün bakışın da çok hoş ayrıca

Son düzenleme:

konu sahibine bişey dediğim yok herkes burda farklı yorumar yaparak seni rahatlatmış ki zaten öyle de canım bence sen sen oldugun için kendini sevmeli ve özgüvenini yitirmemelisin..
ama su nefret eden arkadas sesleniyorum böyle bir esmerlikten nefret mi ediyosun bi bak derim...

Son düzenleme:

biçok fotoda baya bi beyaz duruyo

sanki arada bi bu beyazlıktan sıkılıp da başka şeyler sürmüş gibi yüzüne o beyazlığı kırmak için..

Ben de bembeyazım ve kendimde en sevdiğim özellik Bana da çok kişi aa ne kadar beyazsın ruh gibi lafını söylüyor ama umrumda değil çünkü ben esmerlikten nefret ederim.başkalarının değil senin kendini nasıl sevdiğin önemli.ben hafif pembe bir allık kullanıyorum.ha tabi beyazsan cildine çok iyi bakmalısın.asla güneş koruyucu ve üzerinede pudramı sürmeden güneşe çıkmam yoksa 1 günde çil basıyor suratımı,dermokozmetik ürünler kullanmaya dikkat et.La roche posay beyaz ciltler için müthiş tavsiye ederim.göz kreminide unutma.çünkü beyaz ten esmerlere göre güneşe çok daha az dayanıklıdır.dikkat etmezsen erkenden kırışırsın.geniş camlı güneş gözlüğü kullan.Cildi hassas olmasına rağmen problemsiz olan birinden tavsiyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…