- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
-
- Konu Sahibi Canansever
bukadını çok iyi bilirim takipte ederim. Bu kadının bu gerçek ten rengi. Ve muhhhhteşemmm! Bayılıyrım beyaz tenlı kadınlara hatta esmer kadından nefffret ederim :) ama bu kadın tamm bir beyaz tenli taşş bir hatun
burda da normal gözüküyor bencede ışıktan sanırım
bukadını çok iyi bilirim takipte ederim. Bu kadının bu gerçek ten rengi. Ve muhhhhteşemmm! Bayılıyrım beyaz tenlı kadınlara hatta esmer kadından nefffret ederim :) ama bu kadın tamm bir beyaz tenli taşş bir hatun
banada doğal gelmedi ama çok hoş duruyo
Hmm hatırladım bu kızı. Ya bence bir yanlışlık olmalı. Işıklardan öyle bembeyaz durdu belki de.
Burada normal görünüyor. :26:
Mesela megan fox da bazı fotoğraflarda aşırı beyaz ama tvde izleyince o kadar beyaz olmadığını gördüm.
Net yansıtmıyor olabilir fotoğraflar.
Hep öyle olur zaten, güzel olanı insan kendinde beğenmez.
Bronzlaşırsan evet çiller kapanır ama rengin açıldığında çiller daha belirginleşir, çilleri ortaya çıkaran güneş zaten. Bence doğal maskeleri dene, o dediğin kimyasallar cildi hassaslaştırıyor ve kalıcı lekeler oluşmasına neden oluyor.
Ama benim tavsiyem; kendini olduğun gibi, çillerinle sev.
Koymuşsun canım zatenBence çok güzel ten rengin saçın da koyu kalmış daha güzel görünüyorsun..Bence çok hoşsun Elf gibi ne güzel işte koyu renk saç apaçık ten
ayy işte ekledim sonra kaldırmaşım tühh banaaay teşekkür ederim ama kendimi hiç anlattığın gibi güzel hissetmiyorum.:18:
Güzel olduğunu hissederek davransan kendin de inanırsındik dur mesela gülüşün bakışın da çok hoş ayrıca