Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Lekesiz,yara bere olmayan bir beyaz tene sahipsen çok güzel avantaj bence.Bende beyaz tenliyim güneş kremi kullandığım halde çilliyim böyle olunca beyaz tenin hiç bir anlamı olmuyor bence.Eğer cildin pürüzsüz,lekesiz,sivilcesizse tadını çıkar derim..

canım takma kafana bence insanları umursama... bende aşırı beyaz tenliyim ve çookkk ta memnunum seviyorum tenimin rengini kendime çok yakıştırıyorum...

Aa deme öyle... Çiller beyaz tene ayrı bir güzellik katıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/416793-cilli-guzeller.html

Canım topiğini inceledim evet gerçekten güzeller var fakat ben kendimi beğenmiyorum.Fondoten de kullanmayı sevmiyorum sırf biraz çillerimi kapatsın diye kullanıyorum ki o da kapatmıyor zaten. Kendimi bronzlaştırarak çilleri kapatabilir miyim diye de düşünüyorum.Fakat daha eyleme geçmedim.Tca peeling,expigment,tretin gibi ürünleri kullanmayı denicem ama korkuyorum dahada çoğalır diye.Leke giderici kremler de zaten hiç bir işe yaramıyorlar.

Aranıza yeni katıldım forumu takip ediyordum ama üye değildim sonunda oldum :) Ben buğday tenliyim bazen bu durum çok hoşuma gidiyor ama arada da pamuk prenses gibi olmak istemiyorda değilim inan bana beyaz ten güzeldir :))Eski çağlarda avrupada kadın şarabı içtiğinde teninden kırmızılık belli olan kadın makbulmuş ki o kadar beyaz ten saydamlık düşkünülermiş.

Beyaz ten güzel midir bana göre güzeldir fakat beyaz tenin eskiden güzel kabul edilmesinin sebebi çok estetik oluşu değil zengin oluşu sembollediği içindir işçiler o güneşin alnında saatlerce çalıştıklarından haliyle bronzlaşmışlardır ama çalışmayan soylu diye tasvir edilen kısım güneş görmediğinden beyazdır ve bu durum birbirleri arasında rekabete yol açmıştır beyaz kalıp birbirlerine rahatlıklarınıi isbat edebiliceklerdir günümüzde bronz tenin sevilme sebebi gibi denize gittim param var bak nasıl güzel yandım en bronz ben olmalıyım düşünceside aynıdır bu yüzden kimin ne dediği nasıl beğendiği değil senin nasıl gördüğün önemli olsun.

Son düzenleme:
vallahi bende beyaz tenliyim. akdeniz bölgesinde yasıyorum tabi buralı değilim aslen. beyaz ten gerçekten cok güzel bende cok seviyorum fakat dezavantajları oldukca mevcut.
yara bere varsa hemen gösteriyor . sahsen bende öyle
yazın etek giymek isteyince ilk önce gidip bronzlasmanız gerekiyor. mesela ben bu yaz işe etekle gidip geldim hep ve hiç bronzlasmadım öncesinde . simdi belirgin bariz kollarımda ve etek kısmımda bronzlasma var. eteğin üstü süt beyazı altı kahve. bide düşün eylüle düğünüm var. en kısa zamanda solaryuma gitmem lazım sanırım ((

benimde bacaklarım fazla beyaz mesela şort giyince direk dikkat çekiyor ve birde sinek flan ısırmışsa ya da kabarmışsam deli gibi leke leke görünüyor çok dikkat etmek lazım o yüzden bana soruyolardı noldu bacaklarına böyle diye o zaman bir şey giyilmiyorda yazın ortasında bacakta bronzluk güzel o yüzden

benim bacaklar felan da buğday.

güneşte öyle çabuk yanıyorlar ki.ne kızarır ne soyulur.

..

bu arada bence de beyaz tende çiller çok şeker oluyo

Benim de bacaklarım çok beyaz, kollarım daha koyu kalıyor yanında. Bacaklarımın buğday olmasını çok isterdim batıklar çok problem oluyor, milim uzasa tüyler pantolonlara mahkum kalıyorum yaz sıcağında. Ah bi tatile çıkabilsem...

Benim annem buğday tenli ve yüzü çil dolu ama o kadar güzel bir kadın ki. Bayılıyorum onun yüzüne.
Onu gören bütün arkadaşlarım çok güzelmiş annen der.
Gözleri de yeşil, harika oluyor. Lütfen üzülme bunun için. İnan bana çil bir insanı çirkinleştirecek bir şey değildir.
Neden kapatmaya çalışasın ? Annem de asla fondöten kullanmaz. Ki benim annemin çok fazla çili var, seninki o kadar çok da değildir eminim. Güneşte çiller çoğalıyor ama solaryumda nasıl olur bilmem. Bence kendini olduğun gibi sev.

Hep öyle olur zaten, güzel olanı insan kendinde beğenmez.
Bronzlaşırsan evet çiller kapanır ama rengin açıldığında çiller daha belirginleşir, çilleri ortaya çıkaran güneş zaten. Bence doğal maskeleri dene, o dediğin kimyasallar cildi hassaslaştırıyor ve kalıcı lekeler oluşmasına neden oluyor.
Ama benim tavsiyem; kendini olduğun gibi, çillerinle sev.

Bu ne ya? Gerçek mi bu?
Çok tuhaf.. Bu ten rengine bir tek albinolarda, nadiren kızıllarda rastlanır. Bu kızın gerçek saç rengi ne?

Adı ne bunun ? Çok güzel ya. Müthiş.

Karen Gillan.
Ama aşırı beyaz ya. Ben severim çok beyaz teni ama bu bana hastalıklı gibi geldi. Zaten gerçek teni olduğunu sanmıyorum, bir şey kullanmış ve bu hale gelmiş teni sanki. Çünkü dediğim gibi sadece albinoların ve bazı doğal kızılların teni böyle olur. Onlarda da tuhaf durmaz, doğaları öyle çünkü.
Doğal saç rengi kızıl mı acaba. :44: Sanmıyorum çünkü doğal kızıl olup da bu kadar beyaz olanların kaşı gözü pek belirgin olmuyor.

banada doğal gelmedi ama çok hoş duruyo

Hmm hatırladım bu kızı. Ya bence bir yanlışlık olmalı. Işıklardan öyle bembeyaz durdu belki de.
Burada normal görünüyor. :26:

Mesela megan fox da bazı fotoğraflarda aşırı beyaz ama tvde izleyince o kadar beyaz olmadığını gördüm.
Net yansıtmıyor olabilir fotoğraflar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…