- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
-
- Konu Sahibi Canansever
Nemlendirici kremler cildin beyazlaşmasında bir etki yapar mı? Faydalarını paylaşır mısınız arkadaşlar? Allık ne kadar etkili? Beyaz ten hastasıyım.
beyaz ten hastayım derken beyaz tenlı olmaya çalışıyrsan bu ımkansız :)
ama beyaz tenlıysen allık yanakların naturel yanı Eki Görüntüle 428978 bu şekilde ne az ne çok sür. kkremler sadece tenın rengını korur.. ve cildinide tabiki ama hiç bir kremde allıkta beyazlatmaz kimseyi :)9
teşekkürler. yoğurdu nasıl kulanacağız ne kadar süre ile duracak. biraz konuyu açar mısınız?
ozaman biraz renk kat yuzune uçuk penbe allık kullan azcık gözünün sadec üstüne kalem yada rikit.. saç şeklinde nemli ebn beyaz tenl olsam ve gzlerim renkli olsa kesinlikle siyah küt kullanrırım. ebnaçık bugdayım bana karemel tonları çok gidiyor. teniden 3-5 ton açık saç renkleri. dediğim gibi biraz allık bide açık renkler giy sen beyaz tenlsin sana turkuaz , nar çiceği , yeşil, mavi çook güzel gider. bu tonalrda elbise oje bady kullan ayakblarını hep beyaz kullan manı tavsıye ederim
ne güzel bak dolamışsında ozman rimeli çıakr haytından alllık kulan bence komplekte yapma millet kara kurudur seni kıskanıyodur.. aman ya bi bak bakalım yolda kaç kişi dönp bakıyor sna bencce bu tarz saçalr artık eskidi 2 sene oldu artık eyter bnce kesinlikle omuzların 1 cm üstünde yada boyun hizasında küt diyorum ebn beyaz tenl olsam başka hiçbir saç modeli yapmam.Eki Görüntüle 428983
Eki Görüntüle 428984
Böyle Klasik Kullanıcam artık Yani Düşünüyorum Fikir Verirmisiniz ?
ne güzel bak dolamışsında ozman rimeli çıakr haytından alllık kulan bence komplekte yapma millet kara kurudur seni kıskanıyodur.. aman ya bi bak bakalım yolda kaç kişi dönp bakıyor sna bencce bu tarz saçalr artık eskidi 2 sene oldu artık eyter bnce kesinlikle omuzların 1 cm üstünde yada boyun hizasında küt diyorum ebn beyaz tenl olsam başka hiçbir saç modeli yapmam.
Eki Görüntüle 428993
Eki Görüntüle 428994 bu modeller zaten favorım
Eki Görüntüle 428995 bu model bu renkte olab,lr siyahta ama bu favorım
yoğurt maskesi;
*2 yemek kaşığı yoğurt
*Bir kaç damla limon
YAPILIŞI:
Temiz bir kase içine iki kaşık süzme yoğurdu koyun.
İçine birkaç damla limon ekleyin.Karıştırın.yarım saat bekletip ılık su ile yıkayın
kil maskesi daha çok beyazlatır; (bunu tavsiye ederim :)
aktarlarda satılan beyaz kil 2 tatlı kaşığı
3 4 damla kayısı yağı (olmasa da olur)
gül suyu
bu malzemeleri karıştırıyoruz bulamaç kıvamında olacak,yarım saat bekletiyoruz ,ılık su ile yıkıyoruz ,sonrasında gül suyu ile silerseniz,gözle görülür derece yüzünüzün beyazladığını görürsünüz (göz çevresine sürmüyoruz)
Caım Ya Ben Saçlarıma Kıyamam Evlat Acısı gibi Oturur yüreğime Uçlarını aldırsam İçim Gider Düşün Attığım foto modeli Yapıp Siyaha boyucamKötümü olur
Birer yemek kaşığı süzme yoğurt, mısır nişastası ve limon suyunu, üç damla üzüm çekirdeği yağıyla karıştırın. Bu karışımı temiz cildinize sürün ve 20 dakika beklettikten sonra yıkanın.
CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ
Bembeyaz ve tertemiz bir cilt için, papatya maskesini kullanabilirsiniz. Cildiniz hem beyazlacak, hem de harika olacak.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 3 tatlı kaşığı papatya,
* 1 fincan su,
* 1 yemek kaşığı bal,
* 1 yemek kaşığı gül suyu,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyu kaynatarak, papatyaları içine atın. 7-8 dak. kaynatarak papatyaları süzün. Papatya suyu soğuyunca, içine bal ve gül suyunu ekleyerek, iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, yüzünüze ve boynunuza sürün. 20-25 dak bekletip, ılık su ile cildinizi yıkayın ve gül suyu ile cildinizi silin. Renk bozukluklarına karşı çok etkili olan bu maske, düzenli kullanıldığı taktirde, cildinizde, gözle görülür bir beyazlama sağlayacaktır. Hazırlanan karışım buz dolabında 1 hafta saklanabilir. Fakat hava geçirmeyene bir kapta, saklamak koşulu vardır.
ÖNEMLİ NOT : HAMİLE VE EMZİREN HAMINLARIN KULLANMASI SAKINCALIDIR
Yağlı ciltler için cilt beyazlatma: Papaya, bal, süt ve süt tozunu karıştırarak macun haline getirin. Yüzünüze sürüp birkaç dakika bekledikten sonra yüzünüzü yıayın. Cildiniz daha açık renk gözükecektir. Yumurta beyazını yüzünüze sürün.
Kuru ciltler için cilt beyazlatma: Eşit miktarlarda salatalık suyu ve balı yüzünüze ve bütün vücudunuza sürün. 15 dk bekledikten sonra yıkanın.
Bir de kırışıklıklar için aynı zamanda beyazlık da veriyor. Bir yumurta beyazını iyice çırptıktan sonra içine 1 çay kaşığı buğday özü yağı koyun ve iyice karıştırın yüzünüze sürüp 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın. Ben denedim kırışıklıklara iyi geliyor, tavsiye ederim.
sen bilrsin :) ama o dediğin modelleri yapsaksan siyah yapma. karemel yapabilrisin ama sadece kutte sıyan gider uzun saçta çocuk gıbı durur.[/QUOTE
Gösterdiğim modelde Yapıp Siyaha boyatanlar Var Tam Tersi çok Olgun Gözüküyorlar
sen bilirsin :) bunlar benim düşüncelerim
Canım Bunlar İşe Yarıyormu Beyazım Bende Yüzümde Akne vede regl Zamanlarında Sivilce çıkıyor Leke oluyor Yüzümü Nasıl Duru Temiz Yapabilirim ?
elbette işe yarıyor özellikle kil maskesini haftada 1 yap farkı görürsün cnm
ben bugday tenliy,m ama şöyle diyim çoooook eskilerden bu güne esmer kadına köle muamelesi yaparlar beyaz kadınalr sevilir.. bu heryerde böyledir beyaz kadın sevilirr. esmer ne ya.. benim içinde öyle esmer erkek kadın köledir bi nevi. ne giyse yakıştıramam annemde esmer babam beyaz ama anneme ne giyse fazla yakıştıramam.. birde saçlarını kızıl yaparlar allahh ! kaç :18: kendi tennimin rengide çok hoştur beyaz bugday çok hoş. ama beyaz kadın bir başkadırr :)))
ben bugday tenliy,m ama şöyle diyim çoooook eskilerden bu güne esmer kadına köle muamelesi yaparlar beyaz kadınalr sevilir.. bu heryerde böyledir beyaz kadın sevilirr. esmer ne ya.. benim içinde öyle esmer erkek kadın köledir bi nevi. ne giyse yakıştıramam annemde esmer babam beyaz ama anneme ne giyse fazla yakıştıramam.. birde saçlarını kızıl yaparlar allahh ! kaç :18: kendi tennimin rengide çok hoştur beyaz bugday çok hoş. ama beyaz kadın bir başkadırr :)))