Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Nemlendirici kremler cildin beyazlaşmasında bir etki yapar mı? Faydalarını paylaşır mısınız arkadaşlar? Allık ne kadar etkili? Beyaz ten hastasıyım.

beyaz ten hastayım derken beyaz tenlı olmaya çalışıyrsan bu ımkansız :)
ama beyaz tenlıysen allık yanakların naturel yanı bu şekilde ne az ne çok sür. kkremler sadece tenın rengını korur.. ve cildinide tabiki ama hiç bir kremde allıkta beyazlatmaz kimseyi :)9

vucudumun her bölgesi bembeyaz.güneşte çabuk bronlaşıyorum. yaklaşık iki haftadır 50 faktör güneş kremi kullanıyorum. Arık bronz ve bronza yakın bir ten istemiyorum. Siyah küt saçlar ve beyaz tenim olsun diyorum ve bu durumu hızlandırmak istiyorum. yani durumum bu

teşekkürler. yoğurdu nasıl kulanacağız ne kadar süre ile duracak. biraz konuyu açar mısınız?

yoğurt maskesi;

*2 yemek kaşığı yoğurt
*Bir kaç damla limon
YAPILIŞI:
Temiz bir kase içine iki kaşık süzme yoğurdu koyun.
İçine birkaç damla limon ekleyin.Karıştırın.yarım saat bekletip ılık su ile yıkayın

kil maskesi daha çok beyazlatır; (bunu tavsiye ederim :)
aktarlarda satılan beyaz kil 2 tatlı kaşığı
3 4 damla kayısı yağı (olmasa da olur)
gül suyu
bu malzemeleri karıştırıyoruz bulamaç kıvamında olacak,yarım saat bekletiyoruz ,ılık su ile yıkıyoruz ,sonrasında gül suyu ile silerseniz,gözle görülür derece yüzünüzün beyazladığını görürsünüz (göz çevresine sürmüyoruz)

Canım Ben Beyazlığımı Seviyorum Açıkcası İnsanlar Komplekse Sokuyorlar İşte
Makyaj Çok Yapmam Yağlı Yüzüm olduğu İçibn Alerji Yapıyor Göz Kalemi Çekerim Ruj,Arada rimel Okadar Doğallığı seviyorum
Ya Saçlarımı Kestirip boyatıcam Zaten

Böyle Klasik Kullanıcam artık Yani Düşünüyorum Fikir Verirmisiniz ?

vücudumun güneş değmeyen yerleri bembeyaz. kollarım yüzüm bronza yakın. 2 haftadır güneş kremi kullanıyorum. biraz beyazlaştı ama istediğim kıvamda olmadı hızlandırmak için ne yapmak gerkir.

Eki Görüntüle 428983

Eki Görüntüle 428984
Böyle Klasik Kullanıcam artık Yani Düşünüyorum Fikir Verirmisiniz ?[/QUOTE]
ne güzel bak dolamışsında ozman rimeli çıakr haytından alllık kulan bence komplekte yapma millet kara kurudur seni kıskanıyodur.. aman ya bi bak bakalım yolda kaç kişi dönp bakıyor sna bencce bu tarz saçalr artık eskidi 2 sene oldu artık eyter bnce kesinlikle omuzların 1 cm üstünde yada boyun hizasında küt diyorum ebn beyaz tenl olsam başka hiçbir saç modeli yapmam.

bu modeller zaten favorım
bu model bu renkte olab,lr siyahta ama bu favorım

Eki Görüntüle 428983

Eki Görüntüle 428984
Böyle Klasik Kullanıcam artık Yani Düşünüyorum Fikir Verirmisiniz ?
ne güzel bak dolamışsında ozman rimeli çıakr haytından alllık kulan bence komplekte yapma millet kara kurudur seni kıskanıyodur.. aman ya bi bak bakalım yolda kaç kişi dönp bakıyor sna bencce bu tarz saçalr artık eskidi 2 sene oldu artık eyter bnce kesinlikle omuzların 1 cm üstünde yada boyun hizasında küt diyorum ebn beyaz tenl olsam başka hiçbir saç modeli yapmam.
Eki Görüntüle 428993
Eki Görüntüle 428994 bu modeller zaten favorım
Eki Görüntüle 428995 bu model bu renkte olab,lr siyahta ama bu favorım[/QUOTE]

Caım Ya Ben Saçlarıma Kıyamam Evlat Acısı gibi Oturur yüreğime Uçlarını aldırsam İçim Gider Düşün Attığım foto modeli Yapıp Siyaha boyucam Kötümü olur

Caım Ya Ben Saçlarıma Kıyamam Evlat Acısı gibi Oturur yüreğime Uçlarını aldırsam İçim Gider Düşün Attığım foto modeli Yapıp Siyaha boyucam Kötümü olur [/QUOTE]

sen bilrsin :) ama o dediğin modelleri yapsaksan siyah yapma. karemel yapabilrisin ama sadece kutte sıyan gider uzun saçta çocuk gıbı durur.

Canım Bunlar İşe Yarıyormu Beyazım Bende Yüzümde Akne vede regl Zamanlarında Sivilce çıkıyor Leke oluyor Yüzümü Nasıl Duru Temiz Yapabilirim ?

Birer yemek kaşığı süzme yoğurt, mısır nişastası ve limon suyunu, üç damla üzüm çekirdeği yağıyla karıştırın. Bu karışımı temiz cildinize sürün ve 20 dakika beklettikten sonra yıkanın.

CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ
Bembeyaz ve tertemiz bir cilt için, papatya maskesini kullanabilirsiniz. Cildiniz hem beyazlacak, hem de harika olacak.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 3 tatlı kaşığı papatya,
* 1 fincan su,
* 1 yemek kaşığı bal,
* 1 yemek kaşığı gül suyu,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyu kaynatarak, papatyaları içine atın. 7-8 dak. kaynatarak papatyaları süzün. Papatya suyu soğuyunca, içine bal ve gül suyunu ekleyerek, iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, yüzünüze ve boynunuza sürün. 20-25 dak bekletip, ılık su ile cildinizi yıkayın ve gül suyu ile cildinizi silin. Renk bozukluklarına karşı çok etkili olan bu maske, düzenli kullanıldığı taktirde, cildinizde, gözle görülür bir beyazlama sağlayacaktır. Hazırlanan karışım buz dolabında 1 hafta saklanabilir. Fakat hava geçirmeyene bir kapta, saklamak koşulu vardır.
ÖNEMLİ NOT : HAMİLE VE EMZİREN HAMINLARIN KULLANMASI SAKINCALIDIR

Yağlı ciltler için cilt beyazlatma: Papaya, bal, süt ve süt tozunu karıştırarak macun haline getirin. Yüzünüze sürüp birkaç dakika bekledikten sonra yüzünüzü yıayın. Cildiniz daha açık renk gözükecektir. Yumurta beyazını yüzünüze sürün.

Kuru ciltler için cilt beyazlatma: Eşit miktarlarda salatalık suyu ve balı yüzünüze ve bütün vücudunuza sürün. 15 dk bekledikten sonra yıkanın.

Bir de kırışıklıklar için aynı zamanda beyazlık da veriyor. Bir yumurta beyazını iyice çırptıktan sonra içine 1 çay kaşığı buğday özü yağı koyun ve iyice karıştırın yüzünüze sürüp 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın. Ben denedim kırışıklıklara iyi geliyor, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Caım Ya Ben Saçlarıma Kıyamam Evlat Acısı gibi Oturur yüreğime Uçlarını aldırsam İçim Gider Düşün Attığım foto modeli Yapıp Siyaha boyucam Kötümü olur

sen bilrsin :) ama o dediğin modelleri yapsaksan siyah yapma. karemel yapabilrisin ama sadece kutte sıyan gider uzun saçta çocuk gıbı durur. [/QUOTE

Gösterdiğim modelde Yapıp Siyaha boyatanlar Var Tam Tersi çok Olgun Gözüküyorlar

Papatya Kurumu Normal mi Olucak Ayrıca su miktarı Nekadar Yağlı yüzüm Var

sen bilirsin :) bunlar benim düşüncelerim

Papatya kuru olursa iyi olur. ben aktardan 5 tl ye almıştım eminönünden adı Tisan. su ölçüsü 1 fincan.
Diğer yağlı ciltler için beyazlatıcı formulde netde araştırdım papaya yazıyordu, papaya egzotik bir meyve imiş. Bizim ülkemizde hiç duymadım, görmedim. Sadece adını duymuşluğum var papayanın :) ama netde cilt kusurlarına iyi geldiği, c vitamini olduğu falan yazıyor.

Ciddi değildiniz değil mi bunları yazarken?
Hangi çağda yaşıyorsunuz? 'Çooook eskilerden' dediğiniz zamanlarda esmer(zenci) insanlar zaten köleydi! İnsan haklarının olmadığı zamanlardan bahsediyoruz, farkındasınız değil mi?
Ve soruyorum; annenizi köle olarak mı görüyorsunuz?(umarım öyle değildir )

Arkadaşlar şu asalet saçmalığını da bırakın artık. Sizin o asil dediğiniz sarayından/şatosundan çıkmayıp g.. büyüten, bu yüzden güneş görmediği için beyaz olan avrupa asilzadeleriyse asalet anlayışınız çok farklı olsa gerek.
Halk çalışıyor, güneşte yanıyor, esmer oluyor/esmer insan yaşadığı topraklardan koparılıyor, köle olarak çalıştırılıp emeği sömürülüyor; köle(bazılarının tabiriyle ezik) oluyor.
Asilzade hanımefendi güneş görmeyerek, damarlarını boyayarak, bir taraflarını büyüterek asil oluyor.

Bu mu asalet anlayışınız? Asalet ten rengi mi? .. büyütmek mi? İnsanların emeğini sömürmek mi?

Asalet kişiliktedir. Güneşe çıkıp çıkmamakla, beyaz kalıp kalmamakla ilgisi yoktur. Asil insan siyahken de, beyazken de, kumralken de asildir. Böyle insanlık dışı, geri kafalı, çağ dışı zihniyeti onaylamayın lütfen...

cok sakıncalı ve ırkcı bir soylem olmus ama bu..kölelik iyi birsey degil ve hickimse derisinin rengi yuzunden bu tarz bir muameleyi haketmez eskiden zencilere yapılan haksızlıklara biraz goz gezdirseniz keske internetten..Allahın yarattıgı bir insan yarattıgı diger insanın sırf rengi yuzunden kölesi olabilirmi yok artık aklım almıyor

bende beyaz ten ve ela gözlüyüm kızlarr kesinlikle avantaj banada diyolar bazen ruh gibisin ama çok hafif makyaj bile yetiyo kesinlikle avantaj :) bende saçımı boyatmak istiyorum ama ne renk bi türlü karar veremedin suratımda üçgen değil yuvarlak değil ters üçgen yada hafif kare gibi sankii ama eşim kızıl istemiyo ama kızıl bana çok yakışıyo napsam bilemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…