Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

bende beyaz tenlıyım bende avantaj ,hele bırde guzel saglıklı bır tense herzaman guzel duruyor .her renk saç yakışıyor. kırmızı bordo rujlar yakışıyor .avantajı çok.

kızıla boyadıdımda herkes titanikteki kate winslete benzetiyo bende dahill :p

Son düzenleme:
bende beyaz tenlıyım bende avantaj ,hele bırde guzel saglıklı bır tense herzaman guzel duruyor .her renk saç yakışıyor. kırmızı bordo rujlar yakışıyor .avantajı çok.

kesınlıkle katılıyorum..ıstedıgın rengı gıyebılır, saçlarını ıstedıgın renge boyayabılır, renklerle ahenkle dans edebılırsın..çünkü beyaz tenlısın herşey senden yana :KK37::KK37::KK37:

benım esmer bı kız arkadasım var, her rengı gıyemıyor, ya renk boguyor yada yakısmıyor, saçlarını ıstedıgı renge de boyayamıyor çünkü olmuyor :KK37::KK37::KK37:

bende beyaz ten ve ela gözlüyüm kızlarr kesinlikle avantaj banada diyolar bazen ruh gibisin ama çok hafif makyaj bile yetiyo kesinlikle avantaj :) bende saçımı boyatmak istiyorum ama ne renk bi türlü karar veremedin suratımda üçgen değil yuvarlak değil ters üçgen yada hafif kare gibi sankii ama eşim kızıl istemiyo ama kızıl bana çok yakışıyo napsam bilemedim :44:

Ben de senin gibiyim ela göz (hatta yeşil de denebilir,değişik benimki :KK70:) ve beyaz ten.
Saçlarımda boya var şu an, rengi açıldı açık kahve gibi bir şey. Kumrala da yakın. Turuncumsuluk hiç yok.
Ama beyaz ten+ela göze en yakışan ton koyu kahve ve kızılımsı kahveler bence. Çok güzel oluyor çok çok ... :KK31::KK31:

Son düzenleme:
Ben de senin gibiyim ela göz (hatta yeşil de denebilir,değişik benimki :KK70:) ve beyaz ten.
Saçlarımda boya var şu an, rengi açıldı açık kahve gibi bir şey. Kumrala da yakın. Turuncumsuluk hiç yok.
Ama beyaz ten+ela göze en yakışan ton koyu kahve ve kızılımsı kahveler bence. Çok güzel oluyor çok çok ... :KK31::KK31:

Aynen Bende Beyaz Tenli ela Gözlüyüm Güneşte Yeşile Filan dönüyor :KK70:

Papatya kuru olursa iyi olur. ben aktardan 5 tl ye almıştım eminönünden adı Tisan. su ölçüsü 1 fincan.
Diğer yağlı ciltler için beyazlatıcı formulde netde araştırdım papaya yazıyordu, papaya egzotik bir meyve imiş. Bizim ülkemizde hiç duymadım, görmedim. Sadece adını duymuşluğum var papayanın :) ama netde cilt kusurlarına iyi geldiği, c vitamini olduğu falan yazıyor.

Eminönü Aktarlarını Bilmiyorum ama Bakarım bulurum heralde mutlaka :KK70:
Canım Papaya bize Çok Gelir Pahalıdır bulamayız filan bütçemize Göre Yapsak Daha İyi :KK70:

Bende beyaz tenliyim hemde çok:KK37: Pürüzsüz olduğunda çok güzelde siyah noktalar falan delirtiyor beni:KK50: Bide saçım kaşım gözüm baya koyu kahve japon korku filmlerindeki kadınlar gibiyim :KK52::KK53: Ama seviyorum ben beyaz teni ya:KK34:

ben de beyazım aslın da memnunum ama

avantajları oldugu kadar dezavantajlarıda var malesef :KK43:

avantajları ; bence beyaz ten ayrıcalıdır herkes esmer olabılır(solaryum-gunesle) ama

herkes beyaz olamaz,o yuzden ayrıcadır .ve her sac rengı de yakısır beyaz tene .

dezavantajları ; kucuk bır sıvılce cıksa bıle hemen goze batar.

byaz ten cılttekı kusurları hemen bellı edıyor malesef

evet haklısın bende beyaz tenliyim çokta memnunum ne renk giyinsem yakışıyor

Bence Çok güzel :KK70:

Korku filmlerindeki kadınlara benzemem mi güzel :KK37: :KK52: yok yok bence de güzel ya beyaz ten pembe allık falan :KK34:Ayrıca BB cream kullanıyorum ben esmer olsam kullanamazdım mesela :KK33: Okulda bi kız bana 'çok beyazsın yüzüne bir şey mi sürüyorsun sabah sabah' demişti hee dedim çamaşır suyuyla siliyorum her sabah töbee :KK53: beyaz olsan suç esmer olsan suç :KK14:

Korku filmlerindeki kadınlara benzemem mi güzel :KK37: :KK52: yok yok bence de güzel ya beyaz ten pembe allık falan :KK34:Ayrıca BB cream kullanıyorum ben esmer olsam kullanamazdım mesela :KK33: Okulda bi kız bana 'çok beyazsın yüzüne bir şey mi sürüyorsun sabah sabah' demişti hee dedim çamaşır suyuyla siliyorum her sabah töbee :KK53: beyaz olsan suç esmer olsan suç :KK14:

hahaha camasır suyu cok komıktı:KK1:

bu arada cnm bb creamı esmerler de kullanıyor .sadece beyazlara ozel urun degıl :)

hahaha camasır suyu cok komıktı:KK1:

bu arada cnm bb creamı esmerler de kullanıyor .sadece beyazlara ozel urun degıl :)

Yaa kullanıp da memnun olmayan arkadaşlarım olmuştu benim ama:KK37: gerçi özelliği 10-15 dk içinde cilt rengiyle uyum sağlaması olan bir ürün ayrıca tonlarıda var haklısın :KK42::KK42:

Banada Genelde Ruh gibi Beyazsın Neden böyle Beyazsın Diyorlar Bende Annem Beni Akşamları Aceyle Yıkıyor Diyordum Napim :KK70:

Banada Genelde Ruh gibi Beyazsın Neden böyle Beyazsın Diyorlar Bende Annem Beni Akşamları Aceyle Yıkıyor Diyordum Napim :KK70:

:KK60::KK60: Kimisi pamuk prenses gibisin der kimisi ruh gibisin duymadığımız kalmıyor sağolsunlar :KK52: Kansız mısın sen sabahları pekmez iç falan gibi öneriler de almıyor değilim :KK37: :KK60: Bakımlı olursak siyah nokta sivilce falan barındırmazsak yüzümüzde kesinlikle beyaz ten kötü birşey değil hatta iyi birşey :KK34: Sen boşver ruh gibisin diyenleri falan pamuk prenses havasında dolaşalım biz :KK51:

ben bugday tenliy,m ama şöyle diyim çoooook eskilerden bu güne esmer kadına köle muamelesi yaparlar beyaz kadınalr sevilir.. bu heryerde böyledir beyaz kadın sevilirr. esmer ne ya.. benim içinde öyle esmer erkek kadın köledir bi nevi. ne giyse yakıştıramam annemde esmer babam beyaz ama anneme ne giyse fazla yakıştıramam.. birde saçlarını kızıl yaparlar allahh ! kaç :18: kendi tennimin rengide çok hoştur beyaz bugday çok hoş. ama beyaz kadın bir başkadırr :)))[/QUO

'' esmer ne ya.. esmer erkek kadın köledir bir nevi..'' asıl bunlar ne demektir ya ? Allah'ın yarattığı kişiye böyle nasıl konuşabiliyosunuz şaşırıyorum.

ben bugday tenliy,m ama şöyle diyim çoooook eskilerden bu güne esmer kadına köle muamelesi yaparlar beyaz kadınalr sevilir.. bu heryerde böyledir beyaz kadın sevilirr. esmer ne ya.. benim içinde öyle esmer erkek kadın köledir bi nevi. ne giyse yakıştıramam annemde esmer babam beyaz ama anneme ne giyse fazla yakıştıramam.. birde saçlarını kızıl yaparlar allahh ! kaç :18: kendi tennimin rengide çok hoştur beyaz bugday çok hoş. ama beyaz kadın bir başkadırr :)))[/QUTE]

'' esmer ne ya.. esmer erkek kadın köledir bir nevi..'' asıl bunlar ne demektir ya ? Allah'ın yarattığı kişiye böyle nasıl konuşabiliyosunuz şaşırıyorum.

evet arkadaşım sana katılıyorum arkadaşın söylediği söz çok çirkin.köle ne demek ne alaka hem.bende beyaz tenliyim bariz ama esmerleri severim çokta güzel olurlar biz beyazlar güneşin altında onlar gibi olmak için uğraşırız.çok saçma olmuş bu sözlerinnn

:KK60::KK60: Kimisi pamuk prenses gibisin der kimisi ruh gibisin duymadığımız kalmıyor sağolsunlar :KK52: Kansız mısın sen sabahları pekmez iç falan gibi öneriler de almıyor değilim :KK37: :KK60: Bakımlı olursak siyah nokta sivilce falan barındırmazsak yüzümüzde kesinlikle beyaz ten kötü birşey değil hatta iyi birşey :KK34: Sen boşver ruh gibisin diyenleri falan pamuk prenses havasında dolaşalım biz :KK51:

Bencede Haklısın Canım :KK70:

esas olan ten rengi değildir hayatta. güzel olmak çirkin olmak değil. insanlara iyilik yapabilmektir önemli olan. hani musalla taşında upuzun uzananlar için hocalar soruyor ya, merhumu/merhumeyi nasıl bilirdiniz diye. Kaç kişinin gönülden iyi biliriz demesi önemli. gerisi hikaye.

X