- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
-
- Konu Sahibi Canansever
ben bugday tenliy,m ama şöyle diyim çoooook eskilerden bu güne esmer kadına köle muamelesi yaparlar beyaz kadınalr sevilir.. bu heryerde böyledir beyaz kadın sevilirr. esmer ne ya.. benim içinde öyle esmer erkek kadın köledir bi nevi. ne giyse yakıştıramam annemde esmer babam beyaz ama anneme ne giyse fazla yakıştıramam.. birde saçlarını kızıl yaparlar allahh ! kaç :18: kendi tennimin rengide çok hoştur beyaz bugday çok hoş. ama beyaz kadın bir başkadırr :)))[/QUTE]
evet arkadaşım sana katılıyorum arkadaşın söylediği söz çok çirkin.köle ne demek ne alaka hem.bende beyaz tenliyim bariz ama esmerleri severim çokta güzel olurlar biz beyazlar güneşin altında onlar gibi olmak için uğraşırız.çok saçma olmuş bu sözlerinnn
Asaletin Tenle Alakası yoktur Allahın Yarattığı Her Kul güzeldir :)
Asaletin Tenle Alakası yoktur Allahın Yarattığı Her Kul güzeldir :)
kesinlikle öyle.zaten bu zihniyetler değilmi insanları ikiye ayıran ayrımcılık yapan.
insanları olduğu gibi görmeyi kabul edelim kendi kompleksini başkalarını aşağılayarak ortaya çıkarmayalım.
kesinlikle öyle.zaten bu zihniyetler değilmi insanları ikiye ayıran ayrımcılık yapan.
insanları olduğu gibi görmeyi kabul edelim kendi kompleksini başkalarını aşağılayarak ortaya çıkarmayalım.
Bencede Çok Haklısın Canım
Kızlar Ben Saçlarımı Siyaha Boyucam Kolestonla Ama Mavi siyah mı Yoksa Normal Siyah mı ? Sizce ?
Canım Peki böyle görünürmü normal siyah
Eki Görüntüle 429417
Eki Görüntüle 429418
Eki Görüntüle 429419
Eki Görüntüle 429420
canım bunlar mavi siyah ama
eğer sen böyle parlak dursun istiyorsan mavi siyah yap
diğeri daha mat ama daha doğal duruyor
Ozaman Normal siyah Yapayım Ben
bence mavi veya yeşil eğer kararsızsan :)
koleston mavi siyahı var dimi yoksa yanlışmı hatırlıyorum ?
galiba yok. kızıl olsun demeyi unutmuşum bu arada. şaka tabiki. fakat mavi siyah renk beyaz tende güzel duruyor. zevkler ve renkler tartışılmaz ama.
Ya Canım Kolestonun Mavi siyah Kutusu Varsa Eklermisin Canım Şimdi Olan Var mı ?
koleston kullanırım canım ben anca
Dün İzmir dönüşü Bursa da ikea da mola verdik bir kaç saat..Üst katta yemek sırasında birkız çocuğu dikkatimi çekti..3-4 yaşlarında ..Koyu renk saçlı bembeyaz pürüzsüz güzel bir teni vardı..Maşallah dedimhayran kaldım...